Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Bacau, Agas  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Bacau, Agas - 70000 EURO Agas, Agas , jud. Bacau

Va prezentam o oportunitate unica de a achizitiona o proprietate situata in pitorescul sat Agas, la doar 10 minute de primarie. Casa, construita in anul 1958, este amplasata pe un teren generos de 2184 mp, oferindu-va spatiu suficient pentru diverse activitati si posibilitati de extindere. Detalii proprietate: Suprafata construita: 183,5 mp Locuinta: 105,3 mp Anexa: 23,5 mp Grajdi cu pod de fan: 54,8 mp Utilitati: Electricitate: 220V Apa curenta: prin cadere, de la izvor Beci racoros Cablu TV incalzire: cu lemne, prin sobe de teracota Caracteristici aditionale: Amplasare intr-o zona linistita si pitoreasca Spatiu verde generos si curte bine intretinuta Exista posibilitatea amenajarii unei bai, exista camera dedicata si apa trasa acolo. Aceasta este o proprietate ideala pentru cei care isi doresc sa se bucure de linistea si frumusetea vietii la sat, beneficiind in acelasi timp de toate utilitatile necesare unui trai confortabil. Contactati-ne pentru detalii si vizionari 07******97 . Case de vanzare - Agas , Case de vanzare - Bacau

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bacau, Agas  - 64500 EURO Proprietar 64500 €

64500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bacau, Agas  - 64500 EURO Proprietar 64500 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Agas - 64500 EURO Agas, Agas , jud. Bacau

Vand teren!! Ideal pentru dezvoltatori, investitori sau casa de vacanta, Vand teren+casuta +padure, Intravilan - 2246 mp, arabil- 3000 mp, extravilan - 7710 mp cu padure virgina de fag si cativa brazi, situat in com. Agas, sat Paraul Agas, jud. Bacau, situat la circa 1,5 km fata de DN 12/A iar de la drumul DN 12A pana la teren eate asfaltat. in prezent se fac lucrari de racordare la apa a localitatii, iar bazinul de unde este captata apa se afla la circa 300 metri in amonte fata de teren. Stalpul de electricitate se afla in fata terenului, fiind tras cablu de trei faze pana la casuta din imagine. Paraul Agas intretaie terenurile arabile. Acte - cadastru pentru toata suprafata de teren, aceasta fiind dobandita prin contract de vanzare-cumparare. Exista drum de acces cu auto care duce de la terenul intravilan spre terenul arabil, iar pe o parte din acest teren sunt plantati 20 de NUCI, parau si padure.. Gard din beton armat de 30 cm latime, cu panouri din sarma verde de 4,2 mm cu dimensiuni de 2,5 m L /1,75 H. Din fotografii nu reiese exact ce este la.fata locului, terenul fiind mult ma frumos in realitate. Trebuie vazut pentru a fi creata o impresie corecta. Pt. detalii puteti apela nr. Tel. 07******44. Terenuri - Agas , Terenuri - Bacau

64500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(