Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spatiu comercial 710 mp - Petrosani, jud. Hunedoara Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Spatiu comercial 710 mp - Petrosani, jud. Hunedoara Petrosani, Petrosani , jud. Hunedoara

Spațiu comercial și depozit situat în Petroșani, într-o zonă periferică, cu suprafața utilă de 710 mp, situat in str. Livezeni, nr. 6A. Spatiul are aspect modular si este formata din: o constructie cu regim de inaltime P+M, o hala expozitie si o hala depozitare. Bunul imobil se vinde prin licitatie publica, in procedura de faliment, iar pretul de pornire incepe de la 87.000 Euro + TVA

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu comercial 103 mp - Petrosani, jud. Hunedoara Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Spatiu comercial 103 mp - Petrosani, jud. Hunedoara Petrosani, Petrosani , jud. Hunedoara

Spațiu comercial cu suprafata utila de 103,29 mp si suprafata totala de 122 mp, situat într-o zonă centrală a orașului Petroșani, pe str. Constructorul, bl. B, parter, jud. Hunedoara. Este o zona rezidentiala de blocuri de locuinte si case, situata in imediata apropiere a pricipalului bulevard al municipiului, bld. 1 Decembrie 1918. Blocul din care face parte spatiul comercial are un regim de inaltime P+2E, cu structura din beton armat si inchideri din zidarie, acoperis sarpanta acoperita cu tigla, spatiul are zugraveli lavabile, vitrine din PVC cu geam termopan, usi interioare din lemn, tavan fals, podea acoperita cu gresie, in baie pereti placati cu faianta. Bunul imobil se vinde prin licitatie publica, in procedura de faliment, iar pretul de pornire incepe de la 35.000 Euro + TVA

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(