Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Prahova, Draganesti  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Prahova, Draganesti - 35000 EURO Draganesti, Draganesti , jud. Prahova

Nicu Chivu Vanzare casa si teren - Pozitie excelenta, com. Draganesti, Prahova Descriere:Vanzare casa+teren in comuna Draganesti, judetul Prahova, situate pe strada secundara linistita (strada Vailor, nr. 7).Imobilul este construit in anul 1955, constructie din caramida, sarpanta din lemn, acoperis din tigla si necesita reparatii.Suprafata construita este de 84,74 mp, la care se adauga o anexa de 34,50 mp.Terenul are o suprafata totala de 1140 mp, imprejmuit cu gard si porti metalice, deschiderea stradala fiind de circa 18 ml.Imobilul dispune de curent electric, existand posibilitatea racordarii la reteaua de apa curenta.Unic proprietar, teren liber de orice sarcini.Acte la zi, cadastru, intabulare.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Draganesti  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Prahova, Draganesti - 25000 EURO Draganesti, Draganesti , jud. Prahova

Casa batraneasca cu suprafata de 52 mp, beneficiaza de renovari : apa trasa , acoperis nou 2022, bucatarie mobilata , usa intrare si geamuri termopan . Necesita lucrari de reparatie si consolidare,aflata la strada secundara din com Draganesti,sat Baraitaru,cu utilitati(gaze ) la strada si teren in suprafata de 806mp.Pret negociabil 25000 euro. Case de vanzare - Baraitaru , Case de vanzare - Prahova

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(