Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Gorj, Bustuchin  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 2 camere Gorj, Bustuchin - 0 EURO Bustuchin, Bustuchin , jud. Gorj

Curte 20m deschidere..145ml.santier inceput in vederea reconstruirei imobilului,balast sort1,5/3,5 asortat cu nisip.300 boltari.2 camere 3/2,5 locuibile,soba incalzire(placata cu piatra de munte).apa curenta in curte si in casa.bransare canalizare pana langa temelia casei(gura de vizitare particulara langa poarta). Bransat la energia electrica(partida activa..contuar nou..panou declansator si partajat pentru cele doua camere cu autodeclansatori..prize becuri.)Motivul vanzarii este ca eu sunt din Bacau..casa este in Gorj.comuna Bustuchin sat Motorgi.a fost cumparat acolo din motive familiale si acum am revenit in Bacau.Contactul poate fi prin gmail de mai jos.rog seriozitate si ofer seriozitate.acte la zi si fara complicatii(direct vanzare cumparare)

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Gorj, Bustuchin  - 9000 EURO Proprietar 9000 €
Vanzare casa 2 camere Gorj, Bustuchin - 9000 EURO Bustuchin, Bustuchin , jud. Gorj

Casa batraneasca locuibila teren 564 de metri patrati apa gaze la poarta o camera este renovata mobilata complet asa cum se vede in poze . Poze reale

9000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Gorj, Bustuchin  - 28999 EURO Proprietar 28999 €
Vanzare casa Gorj, Bustuchin - 28999 EURO Bustuchin, Bustuchin , jud. Gorj

Anexe = 79m2 Curtea Casei = 560 m2 Vie = 480 m2 Teren Arabil = 804m2 Teren Agricol = 4227 m2

28999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.