Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila S+P+M si teren 702 Codlea, Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 86163 €
Vila S+P+M si teren 702 Codlea, Brasov Codlea, Codlea , jud. Brasov

Casazela va propune spre vanzare o casa cu teren in suprafata de 702mp situata in Loc. Codlea, Brasov. Teren este format din 2 loturi alaturate, cu forma regulata, plan si imprejmuit. Casa de locuit are un regim de inaltime S+P+M, cu o suprafata construita la sol de 96mp si o suprafata desfasurata de 192mp. La parter exista living, sufragerie, oficiu, camara si baie, iar la mansarda 4 dormitoare si o baie. Fundatia imobilului este din beton armat, avand cadre si plansee din beton armat, inchideri si compartimentari din zidarie de caramida, acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla profilata cu finisaje si dotari de buna calitate: tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, tamplarie interioara hdf, parchet laminat, gresie, faianta, zugraveli lavabile. Incalzirea este asigurata de o centrala termica murala pe caz metan. Pe amplasament mai exista o constructie la parter (91 mp) care cuprinde o sala de fitness, baie si garaj. Imobilul dispune de bransamente la toate retele de utilitati (apa, canalizare, energie electrica si gaz metan). Imobilul se vinde prin licitatie publica, in procedura de executare, iar pretul de pornire al licitatiilor este : 424,527 Ron

86163 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(