Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 1800 mp Brasov, Zizin - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Brasov, Zizin - 23000 EURO Zizin, Zizin , jud. Brasov

Vand teren intravilant pentru loc de casa (hale), 1800 mp in loc. Zizin (la distanta de 15 km de Brasov), cu deschidere la drum 14 m, zona centrala, aproape de intrarea din spre BV, cu priveliste spre munte. Strada asfaltata, utilitati: gaz, apa, curent la strada. Informati la tel. 0727084819

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Brasov, Zizin - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Brasov, Zizin - 0 EURO Zizin, Zizin , jud. Brasov

Vind lemne de fac mai multe detali la telefon 753 - arata telefon -

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Brasov, Zizin - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Zizin - 50000 EURO Zizin, Zizin , jud. Brasov

Vand casa mare in satul Zizin situata la 15 km de Brasov, casa mare cu suprafata de 900 m² . Are urmatoarele caracteristici: - 3 camere/dormitoare mari si spatioase - Bucatarie, hol si baie completa cu chiuveta, veceu si cada mare si adanca situata cu dus. Curte dubla (principala si secundara) + gradina mare cu pomi fructiferi si spatiu mare separat si amenajat pentru straturi de plantat legume si alte cele. ( ca si o sera doar ca nu e acoperit). Curtea secundara este inconjurat cu plantatie de vita de vie alb si rosu, specific pentru a face vin. -Beci/pivnita mare la subsol. - Garaj pentru masina, una alta. -Grajd pentru animale -Pod mare si lung in dealungul casei, cum se poate observa in poze. - In curtea secundara sunt spatii construite , amenajate si acoperita pentru a creste gaini, iepuri, si alte cele precum si spatii pentru depozitare de lemne si alte cele. - nu exista centrala, incalzirea se face pe lemne de foc, tipic ca la tara, nu ca la bloc ca la oras. Casa este construita din caramida cu pereti dublii. (Pereti groase). Este casa veche parinteasca, dar bine construita, pozele sunt mai vechi, sau pus termopane intre timp. Necesita renovare sau depinde de dorinta cumparatorului. Foarte aproape de Brasov, 15 - 20 min de mers cu masina. Exista si transport de autobuze Codreanu sau ocazii pt cei care nu dispun de masina. Pretul este negociabil, se vinde in euro dar accept si lire sterline laoadica. Depinde de caz. Cei interesati, ma pot contacta la nr de telefon 0787535133 numar principal sau 0723670045 pentru mai multe detalii.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Zizin - 275 EURO lunar Proprietar 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Zizin - 275 EURO lunar Zizin, Zizin , jud. Brasov

Inchiriez apartament in zona Zizin, et. 5/8, compus din 2 camere, hol, bucatarie, baie, balcon si debara. Apartamentul este decomandat, recent renovat, mobilat si utilat complet (frigider, masina de spalat, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, aspirator), are geamuri termopan, centrala termica noua si nu a mai fost inchiriat anterior.

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Brasov, Zizin - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Zizin - 300 EURO lunar Zizin, Zizin , jud. Brasov

De inchiriat sau se cauta asociere in vederea valorificarii unei hale productie diferite domenii de activitate, anerior a fost tamplarie apoi ciupercarie. Dispune de instalatie 380 v, apa curenta, centrala pe lemne, separat este camera frigorifica de 4 pe 2 m la 380 v. Locatia este sat zizin la drumul principal langa fabrica de apa minerala.

300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Brasov, Zizin - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare garsoniera Brasov, Zizin - 20000 EURO Zizin, Zizin , jud. Brasov

Vand camera de camin 24 MP, situata in zona cartierului Zizin in proximitatea Lidl. Camera este la etajul 4 , intr-un bloc din 4 etaje, izolat termic si cu usi si geamuri in spatiile comune din termopan. Camera este modificata, avand baie cu dus in interior si o zona de bucatarie si chiuveta. Camera este curata si eliberabila rapid.

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Brasov, Zizin - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Zizin - 40000 EURO Zizin, Zizin , jud. Brasov

Vand casa in zizin(centru) nr 217 chiar langa statia de autobuz. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon: 745 - arata telefon -

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.