Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Otopeni - Posta, apartament 3 camere 90 mp, etaj 1 din 4! Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
Otopeni - Posta, apartament 3 camere 90 mp, etaj 1 din 4! Otopeni, Otopeni , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! OTOPENI - POSTA, APARTAMENT 3 CAMERE 90 MP, ETAJ 1 DIN 4! Situat in centrul orasului Otopeni in imediata apropiere a punctelor de interes. Apartament spatios cu living si 2 dormitoare, open space. Bloc solid construit in 1989 cu regim mic de inaltime si costuri reduse de intretinere. Interior luminos, bine impartit, complet renovat in 2021, centrala proprie, 3 balcoane!

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate | Vila/Casa cu 29 camere in Otopeni | 1.457 mpu Agentie - 0 comision - exclusivitate 1313300 €
Oportunitate | Vila/Casa cu 29 camere in Otopeni | 1.457 mpu Otopeni, Otopeni , jud. Ilfov

Compania imobilira iNEX va ofera spre vanzare o proprietate deosebită, situată în cartierul Otopeni Ilfov, ideală pentru a găzdui un boutique hotel destinat în primul rând persoanelor care au nevoie sa acceseze rapid la Aeroportul Henri Coandă. Complexul așezat într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei, este format din două vile cu trei etaje și se află la un 1 minut cu mașina de aeroport. Adresa este conectată și cu principalele căi de acces care leagă orașul de autostrada București - Constanța și de Drumul Național 1. Pentru turiștii aflați în București, în interes personal sau de afaceri, firma de rent a car Klass Wagen este situată în imediata vecinătate și oferă servicii de predare și recepție în regim non stop. Construcția vilelor urmează un proiect minuțios, care a avut ca scop asigurarea unui confort optim în utilizare, dar și o eficiență ridicată privind sistemele de încălzire și de alimentare cu apă curentă și energie electrică. Cele trei etaje totalizează o suprafață de 2200 mp și înglobează toate tipurile de camere și anexe necesare unui nivel ridicat de confort. Finisările premium și grija pentru toate detaliile funcționale au dus la o investiție substanțială, regăsită astăzi în modul în care complexul rezistă la intemperii și în ușurința cu care se întreține. În plus, proprietatea include două garaje și un spațiu verde adiacent de 900 mp, un spațiu cu vegetație abundentă pentru relaxare pură sau pentru amenajarea unui loc de luat masa în aer liber. La achiziţionarea imobilului cu credit Prima Casă/imobiliar/ipotecar, primiţi asistentă la realizarea dosarului bancar. Pentru mai multe detalii despre această proprietate sau despre alte oferte similare în zonă, puteţi contacta biroul de vânzări. 0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpărarea acestei proprietăţi!

1313300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(