Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 5 camere Timis, Belint - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 5 camere Timis, Belint - 70000 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Vand casa cu teren in localitatea Belint. Suprafata teren 6900 metri patrati

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Timis, Belint - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 4 camere Timis, Belint - 50000 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Comuna Belint, Judetul Timis la 14 km de Lugoj si 50km de Timisoara ! Casa deosebita la drumul principal din caramida plina structurata pe doua nivele, parter si doua nivele Suprafata construita este de 240 mp Teren aferent casei de 2068 mp Parter = Bucatarie cu Sufragerie, Hol de acces,Camera tehnica,Baie si doua dormitoare !Stot=120mp! Etaj = 4Dormitoare 1Dressing, Baie; Hol casa scarii, Balcon la dormitoare ! Casa are o structra de rezistenta din zidarie confinata cu stalpi si centuri din beton armat. Planseul peste parter este din beton armat cu grosimea de 15 cm. Acoperisul este realizat din lemn, invelitoarea fiind din tigla (Acoperisul necesita reparatii) !Zidaria de rezistenta exterioara are grosimea de 35cm plus tencuiala din moartar. Geamurile la parter sunt din termopan la fel si usile la parte. Instalatia electrica, sanitara si termica este montata. La nivel de finisaje, casa are urmatoarele : - Pereti tencuiti cu tencuiala de mortar de 2.5 cm grosime; - Pereti zugraviti cu vopsea lavabila; Parter -Incalzire calorifere +gresie si parchet parter -Bucatarie americana amenajata si utilata !,cuptor ,placa ,hota , toate sunt de marca ! -1Wc -1dus -Centrala pe gaz Etaj1 -4 Dormitoare cu balcoane, parchet masiv ,utilate si finisate partial,mai necesita finisaje! -Garaj plus camera deasupra garajului. -Toate utilitatile la poarta,casa este legata la apa curent si gaz,incalzirea fiind pe gaz ! -Curte si gradina mare 2068 mp !Merita vazuta -Acoperisul necesita reparatii!!! -Pretul este de 50.000 euro negociabil! Pt mai multe informati,poze si vizite sunati la numerele: 727 - arata telefon - ! 764 - arata telefon - !

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Timis, Belint - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Belint - 60000 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Casa de vanzare com Belint, 3 camere camara bucatarie, anexe pt animale,anexa bucatarie de vara an constructie 1989,apa curenta, suprafata totala aprox 2700mp.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3300 mp Timis, Belint - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3300 mp Timis, Belint - 0 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Vand teren in comuna Belint , intravilan cu suprafata de 3300 mp. Strada Darova. Suprafata terenului: 3300,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Timis, Belint - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii industrial Timis, Belint - 0 EURO lunar Belint, Belint , jud. Timis

Ofer spre inchiriere/vanzare spatiu cu toate utilitatile si curent trifazic! Acesta consta intr-un garaj dotat cu elevator,o curte foarte mare, baie, birou, diferite spatii de depozitare! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Timis, Belint - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Timis, Belint - 0 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Vand teren in Belint, strada Darovei, proprietar, terenul este intabulat. 10euro/m2. Detalii la telefon!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Timis, Belint - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare casa 4 camere Timis, Belint - 39500 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Vand casa la rosu in comuna Belint, jud Timis. Casa dispune de 4 dormitoare pe mansarda, baie si hol iar la parter de living, dormitor, baie, bucatarie si hol. Ca utilitati dispune de apa in interior, curent electric si gaz. In jurul casei 2100mp teren. Pentru detalii suplimentare la tel. 766 - arata telefon - .

39500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.