Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 3 camere de vanzare, mobilat si utilat, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 86999 €
Apartament cu 3 camere de vanzare, mobilat si utilat, 0% Comision Lujerului, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere in zona Gorjului cu 0% Comision Apartamentul este situat la etajul 12 al unui imobil dispus pe 14 nivele si se vinde mobilat si utilat Situat pe Bd. Iuliu Maniu nr 71 la o distanta de 8 minute pana la statia de metrou gorjului si 5 min de metrou Pacii Apartamentul masoara o suprafata de 80.1 mp aflanduse intr-un bloc construit in 1977. Statii STB in apropiere: 136, 137, 138, 236, 336, N115, 61, 62 Zona este linistita cu multiple facilitati, in imediata apropiere gasiti cafenele, restaurante, complexul SIR, Starbucks, KFC, World Class, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala, locuri de joaca pentru copii. La parterul blocului este un mega image pentru cumparaturile de zi cu zi Apartamentul este racordat la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare) Oferta cu 0% comision, aflata in reprezentare exclusiva in portofoliul Agentiei imobiliare Remax. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru orice detalii si intrebari sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

86999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(