Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Comision 0% -Apartament cu 2 camere de închiriat-Grozavesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Comision 0% -Apartament cu 2 camere de închiriat-Grozavesti Grozavesti, Bucuresti

Ma inchiriaza ! Sunt un apartament superb de 46 de mp utili, decomandat, compus din living, camera, baie, bucatarie si doua balcoane inchise. Ma aflu la etajul 3 dintr-un bloc de 6 etaje. Sunt dotat din toate punctele de vedere ! In primul rand, dispun de aer conditionat si centrala termica proprie, deci ofer posibilitatea unui confort sporit. In plus, sunt deja disponibil ! Sunt mobilat si utilat si beneficiez de orice este nevoie pentru a va oferi o mutare imediata. Printre altele, aici as nota hota, aragaz, frigider, masina de spalat rufe. Am o amplasare foarte buna ! 5 minute de AFI Palace Cotroceni, 5 minute de statiile de metrou Politehnica si Grozavesti, 2 minute de campusul universitar Politehnica, 7 minute de Carrefour Orhideea si spatiile de birouri din imediata apropiere a acestuia. Imi e frica sa stau singur ! Te astept la vizioare si sper sa imi oferi sansa sa te gazduiesc. Clasa energetică: B Consumul total specific de energie primară: 140 Indicele de emisii echivalent CO2: 27.3 Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de închiriat Grozavesti 0%COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Apartament 2 camere de închiriat Grozavesti 0%COMISION Grozavesti, Bucuresti

Ma inchiriaza! Sunt un apartament superb de 61 de mp utili, decomandat, compus din living, camera, baie, bucatarie si doua balcoane inchise. Ma aflu la etajul 3 dintr-un bloc de 6 etaje. Sunt dotat din toate punctele de vedere! In primul rand, dispun de aer conditionat si centrala termica proprie, deci ofer posibilitatea unui confort sporit. Apropo, ca tot vorbim de confort, cei 60 mp utili fac din mine un apartament cu confort 1 sporit/lux. In plus, sunt deja disponibil! Sunt mobilat si utilat si beneficiez de orice este nevoie pentru a va oferi o mutare imediata. Printre altele, aici as nota hota, aragaz, frigider, masina de spalat rufe. Am o amplasare foarte buna! 5 minute de AFI Palace Cotroceni, 5 minute de statiile de metrou Politehnica si Grozavesti, 2 minute de campusul universitar Politehnica, 7 minute de Carrefour Orhideea si spatiile de birouri din imediata apropiere a acestuia. Imi e frica sa stau singur! Te astept la vizioare si sper sa imi oferi sansa sa te gazduiesc! Clasa energetică: A Consumul total specific de energie primară: 102 Indicele de emisii echivalent CO_2: 19.51 Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu comercial pe colt 53 mp metrou Grozavesti - The Bridge Agentie - 0 comision - exclusivitate 1350 €
Spatiu comercial pe colt 53 mp metrou Grozavesti - The Bridge Grozavesti, Bucuresti

Suprafata utila de 53 mp, include grup sanitar. - Pozitionare foarte buna, pe colt, vizibil dinsre pasajul Basarab; - A fost gandit pentru ciorbarie sau fast-food; - La nevoie se poate extinde cu spatiile adiacente, pana la 900 mp; - Dimensiuni interioare: 6.3x8.4 m (inclus grupul sanitar si holul de acces); - in fata exista o mica curte, spre strada.

1350 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT LANGA METROU SI STATIA DE TRAMVAI 41, ORSOVA Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT LANGA METROU SI STATIA DE TRAMVAI 41, ORSOVA Grozavesti, Bucuresti

Virtutii 22 Park Residence, dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Regie - Politehnica in aproprierea statiei de metrou Petrache Poenaru (6 Min), linia de tramvai 41 (3 min), Politehnica si Sema Parc, zona cu o puternica dezvoltare a hub-ului de office building & business Orhideea -Regie. Zona beneficiaza de imediata proximitate a mallurilor Afi Cotroceni, Plaza Mall, Cora Lujerului & Careffour Orhideea, aproape de universitati, scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila. Complexul nostru introduce pe piata imobiliara din Bucuresti o noua categorie de locuinte accesibile si selecte, caracterizate prin conditii deosebite de locuit si finisaje de calitate. Ansamblul V22 Park Residence este compus din 2 blocuri, totalizand un numar de 202 de apartamente de 2 si 3 camere, garsoniere si duplex-uri. Pana la finalul anului se vor livra 72 unitati, iar pana in primavara anului viitor inca 130 unitati. Apartamentele sunt livrate la cheie, complet finisate, beneficiind de centrala proprie si contorizare individuala (apa, energie electrica si gaz). V22 Park Residence are un regim de inaltime P+10 E+11 Duplex cu standarde antiseismice de top, fiind construit pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, fundatie pe piloti forati, compartimentare cu pereti grosi din caramida Porotherm de 280-300mm, cu izolatie exterioara din polistiren de calitate de 100mm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(