Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Cluj, Tritenii de Jos - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Tritenii de Jos - 17000 EURO Tritenii de Jos, Tritenii de Jos , jud. Cluj

Va rog sa cititi intreg anuntul inainte de a adresa intrebari sau a suna. Casa de vanzare situata in sat Padureni ( Coc ) , comuna Tritenii de jos, la 15km de Campia Turzii si 25km de Turda. An constructie : 1950 Zona : linistita , la drumul principal - asfalt pana la 200m de casa Compunere : 2 camere , bucatarie , hol si veranda + anexe gospodaresti si pivnita in curte. Mobilata complect ( mobila veche dar utilizabila ) , sobe pe gaz in bucatarie si in camera. Suprafata intravilan (casa , curte , gradina , anexe) = 8.77 arii Suprafara extravilan (arabil) = 87 arii (1 teren de 28 arii + 1 teren de 59 arii) Se poate vinde si casa fara terenul extravilan Utilitati conectate : Gaz si Energie electrica Utilitati disponibile la poarta : Apa , canalizare , televiziune si internet ) Reteaua de apa si canalizare este disponibila doar pe drumul principal , unde este situata si casa. Situatie acte : In curs de intabulare ( unic mostenitor ) - toate actele ok si taxele la zi. Pret negociabil la fata locului. Accept schimb cu garsoniera sau apartament cu 2 camere confort 2 in Turda (ofer diferenta)

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Tritenii de Jos - 11500 EURO Proprietar 11500 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Tritenii de Jos - 11500 EURO Tritenii de Jos, Tritenii de Jos , jud. Cluj

Vand teren intravilan suprafata totala 688 m2, front la strada lungime 37 m, latime 20 m. Dispune de toate utilitatile la poarta ( apa, gaz, curent) plus canalizare.

11500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 20 ha Cluj, Tritenii de Jos - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri agricol 20 ha Cluj, Tritenii de Jos - 22000 EURO Tritenii de Jos, Tritenii de Jos , jud. Cluj

De vanzare teren in Tritenii de Jos in suprafata de 2 hectare si 16 arii . Terenul se afla la iesire din Tritenii de Jos inspre Tritenii Hotar in continuarea caselor existente cu deschidere la drumul principal latime 72 metri si lungime 300. Jumatate din suprafata este teren arabil si cealalta jumatate sunt pomi fructiferi,meri si pruni . Utilitati la capatul terenului curent si gaz. Pret 22000 euro negociabil Informatii la numarul de telefon 748 - arata telefon - Rus Aurel Dorel

22000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Tritenii de Jos - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Tritenii de Jos - 40000 EURO Tritenii de Jos, Tritenii de Jos , jud. Cluj

Casa este pe doua niveluri cu suprafata utila de 126 mp, la etaj sunt 2 dormitoare, spatiu pentru baie neutilat si 2 holuri; la parter are sufragerie, bucatarie, dormitor si baie. Casa are pivnita, sura, poiata, cotete de porci, curte pavata, livada si vie, este amplasata pe o suprafata de 34 ari de teren dintre care aproximativ 20 ari sunt arabili. Casa este construita din caramida, acoperisul a fost schimbat recent.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.