Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol Cluj, Moldovenesti - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Moldovenesti - 2 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Vand teren pentru constructie Cabana zona Moldovenesti - Pietroasa. Suprafata 3800 m2. Front cu drumul Judetean 120 m. Utilitati: Apa langa parcela. Curent la 200 m. Terenul este intabulat. Pret: 2,5 euro/m2 negociabil.

2 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 0 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Terenul se poate si parcela utilitatile sunt la 200m apa si curent este la intrarea in sat si aproape de padure merita vazut.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 14990 EURO Proprietar 14990 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 14990 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

vand casa in comuna Moldovenesti,zona foarte frumoasa.Casa este compusa din doua camere,magazie,beci are apa ,curent electric

14990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Moldovenesti Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Moldovenesti Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Inchiriez cabana cu ciubar (HOT- TUB ) in zona Moldovenesti compusa astfel: La mansarda: - 3 camera cu pat dublu, - 1 camera cu pat dublu si un pat simplu La parter: - bucatarie utilata cu vesela si tacamuri, sufragerie cu masa pt 12 pers si o canapea extensibila -baie de servici la etaj -baie cu dus si apa calda permanent la parter La exterior cabana dispute de curte, foisor cu 2 mese 12 pers, loc pt gratar, ceaun si plita . Cabana are access la internet tip wireless. Pt mai multe poze pe Facebook cabana Alesoni. Cabana se inchireaza doar integral. Pretul este negociabil in functie de nr de persoane si durata de sedere. VA ASTEPTAM !

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Moldovenesti - 8500 EURO Proprietar 8500 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Moldovenesti - 8500 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

De vanzare teren extravilan 8500 m2 limita cu intravilanul satului pietroasa pret 8500 euro, acte la zi CF, , comuna moldovenesti sat pietroasa Mai multe informatii la telefon Utilitati in apropiere!

8500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 55000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Casa Nordica este o casa cu arhitectura deosebita dispusa P+M suprafata utila 138 mp, suprafata teren 500 mp, front la strada 19 m. La parter dispune de living open space cu vedere spre coama lemn 20x20 dispusa la 7m H, dressing intrare hol, bucatarie,camera tehnica,baie servici,hol, dormitor cu dressing si baie. Acces spre terasa prin living/bucatarie prin usi mari generoase. La etaj dispune de 2 dormitoare, baie,camera studiu/camera copii,hol si cu posibilitatea realizarii unei alte camere. Tamplaria montata de calitate pvc Rehau cu sticla tripla si la etaj se vor regasi si 6 ferestre Velux. Tabla de acoperis model faltuit profil lambda furnizor Impro. Casa se va preda la stadiul de semifinisat cu sape turnate, tencuieli Klima Baumit. La exterior curtea va fi pavata si imprejmuiri finalizate cu acces prin poarta culisanta. Termen finalizare:oct 2019 Casa este situata in sat Badeni, comuna Moldovenesti la 5 km de Turda si la 2 km de Kauflandul logistic. Casa dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent, fibra optica.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Cluj, Moldovenesti - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Moldovenesti - 45000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Cabana este compusa din 3 camere decomndate la etaj iar la parter exista un living,bucatarie si baie.Imobilul este complet mobilat,exista energie electrica,apa,incalzire in toata cabana prin sistem legat la semineu.Mobilerul este nou.In exterior exista o magazie pentru lemne.Terenul este in suprafata de 450 mp inclusiv constrctia care are amprenta la sol de 48 mp. Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: P+1 , Suprafata terenului: 450,0 m2, Suprafata utila: 100,0 m2, Suprafata construita: 48,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2012 , Incalzire: lemn ,

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 38000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Vand casa in comuna Moldovenesti la 50 km de Cluj situat in centrul satului ,avand suprafata totala de teren 1299 mp . Casa locuibila compusa din bucatarie , 2 camere , antreu ,avand si o suprafata destinata baii , pivnita sub toata suprafata casei , jumatate fiind bucatarie de vara , podul casei este betonat. Casa se afla intr o stare foarte buna . Utilitati : gaz , apa si curent . Poiata este ridicata din caramida cu placa de beton ,avand camera pt cereale + pivnita . Pret 38.000euro negociabil .

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Moldovenesti Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Moldovenesti Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Inchiriez cabana in comuna Moldovenesti (zona Ciucas), jud. Cluj, la 45 km distanta de Cluj-Napoca. Obiective turistice: zona Ciucas, Cheile Turzii. Cabana beneficieaza de baie si bucatarie in interiorul cabanei. Baia este echipata cu boiler electric de 100 litri. Este dotata cu 3 paturi matrimoniale, avand astfel 6-8 locuri. Se percepe o taxa de 450 lei/noapte, la care se mai adauga garantie 250 lei/inchiriat. Garantia se va returna la momentul cand se face check-out-ul si se aplica doar in cazul unor daune. Informatii si rezervari la nr de telefon: 753 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Moldovenesti - 20500 EURO Proprietar 20500 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Moldovenesti - 20500 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

De vanzare cabana la rosu.Cabana se afla la poalele muntilor apuseni,intr-o zona in curs de dezvoltare ( intre localitatile Buru si Cheia). Zona este ideala pentru turism.Cheile Turzii,raul aries,Salina Turda,Manastirea Rimetea etc.O parte din terenul aferent cabanei este acoperit de padure.

20500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Moldovenesti - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Moldovenesti - 39000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Vand casa in comuna Moldovenesti, sat Stejeris la 12 km distanta de Turda, 4km distanta de autostrada. Proprietatea are o suprafata totala de 36 de arii. Proprietatea are geamuri termopan,baie si bucatarie cu apa curenta, gresie, faianta, fosa ecologica noua, instalatie electrica noua, sistem de incalzire pe termocentrala noua, are internet. Proprietatea este intabulata.

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 0 EURO lunar Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Cabana apartine de localitatea Moldovenesti (la 10km de Turda), intr-un peisaj superb si este complet amenajata. Parter: Living mare, bucatarie dotata cu aparatura si toate ustensilele necesare, baie cu toate utilitatile, terasa spatioasa. Etaj: 2 dormitoare mari. Capacitate 10 locuri. Alte facilitati: cabana este situata in zona cu semnal de telefonie mobila, apa potabila, canalizare, semineu, si loc pentru gratar. Incalzire: pe lemne, boiler electric. In apropiere puteti vizita: Salina Turda aflata la 10 km, Partia de schi Baisoara la 20 km, Cheile Turzii aflate la 8 km, Manastirea Remetea aflata la 10 km. Tel: 740 - arata telefon - 740 - arata telefon - De revelion, cabana este rezervata, dar va asteptam cu alte ocazii! Cabana este dornica de a caza cat mai multe persoane care isi doresc sa se relaxeze in acest loc plin de voiosie! Va astepam cu mare drag!!!

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 1000 mp Cluj, Moldovenesti - 3148 EURO Proprietar 3148 €
Vanzare terenuri agricol 1000 mp Cluj, Moldovenesti - 3148 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

vand teren 10 ari, ideal pentru constructie casa de vacanta, in sat pietroasa, comuna moldovenesti, peisaj mirific, langa parau si padure.

3148 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 8000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Vand gradina in com. Moldovenesti jud Cluj , 1000m2 perfecta pentru loc de cabana ! Mai multe detali la tel!

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri agricol Cluj, Moldovenesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri agricol Cluj, Moldovenesti - 0 EURO lunar Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Terenul este intabulat, are o suprafata de 900 mp,15m front la strada,are ca si facilitati,apa,gaz,curent,zona linistita cu o priveliste deosebita!Mai multe inf. la telefon!Pret 10euro/mp

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Cluj, Moldovenesti - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Moldovenesti - 200000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

-subsol -parter -etaj -pod 4 camere cu balcon si baie proprie o camera este la subsol teren aproximativ 1ha toate utilitatiile Pensiunea se afla in moldovenesti , jud CLUJ

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 2310 EURO Proprietar 2310 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 2310 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Terenul se afla in com.Moldovenesti sat.Stejeris Pretul este in lei si este negociabil la fata locului.

2310 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Cluj, Moldovenesti - 0 EURO lunar Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Terenul este intabulat, are o suprafata de 900 mp,15m front la strada,are ca si facilitati,apa,gaz,curent,zona linistita cu o priveliste deosebita!Mai multe inf. la telefon!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Moldovenesti - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Moldovenesti - 35000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Casa + curte+gradina (total 1300mp), 3 camere , bucatarie, terasa, pivnita,,situata in Moldovenesti, Cluj, Zona centrala, drum asfaltat,

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 500 ha Cluj, Moldovenesti - 105 EURO Proprietar 105 €
Vanzare terenuri agricol 500 ha Cluj, Moldovenesti - 105 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Teren 3,50 ha 500 RON aria negociabil inf tel: 753 - arata telefon - Radu

105 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa Cluj, Moldovenesti - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa Cluj, Moldovenesti - 28000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Vand cabana din lemn uscat si tratat cu solute anti acarieni si incendiu montata 2012 , situata in Moldovenesti, jud. Cluj cu proiect valabil , Suprafata utila 278 mp din care construiti 204 mp Cabana este racordata la reteaua apa si are posibilitatea de racordare la reteaua electrica / gaz. , front la strada 39m gard din boltari de beton imprejmuit cu gard plasa de sarma In curte sunt plantati pomi fructiferI ,mai multe detalii la telefon. (teren 18 arii)

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Moldovenesti - 25000 EURO Moldovenesti, Moldovenesti , jud. Cluj

Casa cu anexe gospodaresti ,beci separat, curent electric, posibilitate conectare apa curenta de la retea , fantana in curte, aproximativ 3500 m teren cu front mare la drumul principal

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.