Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren extravilan 18.488 mp - Teius, jud. Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Teren extravilan 18.488 mp - Teius, jud. Alba , Teius , jud. Alba

Teren extravilan în suprafaţă totală de 18.488 format din 2 loturi cu suprafetele: - 12.700mp intabulat în CF nr. 70892 Teiuş, nr. cad. 450, nr. parcelă 2171/81; - 5.788mp intabulat în CF nr. 70890 Teiuş, nr. cad. 716, nr. parcelă 2171/80; Terenul este situat în Teiuş, D.N. 1, jud. Alba, la ieşirea din Teiuş (circa 800 m) spre Alba Iulia pe partea stângă. Accesul la proprietate se poate face din DN1 (asfaltat). Parcela de teren este cuprinsă în extravilanul localităţii, conform extraselor CF, fiind încadrată pe latura de vest de DN 1, pe latura de sud de un drum de exploatare şi SC GD Prefabricati SRL, pe latura de nord de un drum de exploatare, iar pe latura de est de teren agricol similar. Zona de amplasare este caracterizată prin prezenţa în majoritate a terenurilor libere (agricole), dar şi a celor ocupate de clădiri şi construcţii industriale sau comerciale. Imobilul se vinde in licitatie publica, in cadrul procedurii de faliment.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(