Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare teren constructii Tomesti Proprietar 60000 €
Vanzare teren constructii Tomesti Tomesti, Tomesti , jud. Iasi

Vind teren in intravilanul jud. Iasi, comuna Tomesti, sat Chicerea deal - 2000 mp in zona rezidentiala de case noi construite. Terenul are latimea la frontul stradal betonat de 18,07 ml pe strada Conacului si are drumul de acces situat in zona de sud. De pe DN 28, pe partea stanga in sensul de mers catre Albita, se intra pe linga gradinita Chicerea pe strada Ciresilor la deal si apoi pe al 2-lea drum in stanga, pe partea dreapta linga casa cu nr. 30. Acesta are toate utilitatile la limita de proprietate: curent electric, gaz, apa si canalizare. Terenul nu are constructii, este clar delimitat si imprejmuit cu gard. Actele sunt in regula, terenul este intabulat si taxele sunt achitate la zi. Pretul 30EURO/ mp este negociabil in functie de modalitatea de plata.

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(