Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere zona Doamna Ghica Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 3 camere zona Doamna Ghica Doamna Ghica, Bucuresti

Compania Imobiliara Eugene Estate va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Doamna Ghica, in vecinatatea BCR Doamna Ghica. Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente, construit in anul 1975, reabilitat termic, fara risc seismic, la etajul 8/9, detine o suprafata totala de 70,36 m.p, din care suprafata utila este de 59,71 m.p. si balcoane in suprafata de 10,65 m.p. Locuinta este alcatuita din 2 dormitoare, un living, o bucatarie, o baie, un hol, 2 debarale si 3 balcoane. Apartamentul este renovat si se vinde mobila, utilat ( aragaz, frigider, congelator, masina de spalat, aer conditionat ). Confortul termic este realizat de la reteaua edilitara de termoficare. Exista posibilitatea de montare a unei centrale proprii. In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri, piete. Accesul la mijloacele de transport in comun facil: 2 minute pana la statia de autobuz, tramvai si troleibuz. Se accepta toate modalitatile de plata. Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP1151289.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(