Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament Inchiriere Doamna Ghica Agentie - 0 comision - exclusivitate 349 €
Apartament Inchiriere Doamna Ghica Doamna Ghica, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere apartament cu doua camere, COMISION 0 LA ÎNCHIRIERE! Imobilul este situat pe strada Doamna Ghica , aproape de mijloace de transport in comun si magazine, are o suprafata utila de 60 mp si este compartimentat astfel: living spatios, bucatarie, doua spatii de depozitare, o baie, un dormitor si un balcon cu o priveliste frumoasa. Masina de spalat, cada spatioasa de la baie si Aragzul sunt noi nefolosite niciodata. Apartamentul este foarte curat si foarte bine intretinut! Se inchiriaza mobilat si utilat. Clasa Energetica B Consumul anual specific de energie 141 Indice de emisii echivalent CO2 29 Pentru vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

349 €

   Apartament

Vezi Detalii
Doamna Ghica Plaza, Apartament 2 camere 66 mp, la cheie, panorama! Agentie - 0 comision - exclusivitate 86000 €
Doamna Ghica Plaza, Apartament 2 camere 66 mp, la cheie, panorama! Doamna Ghica, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! DOAMNA GHICA PLAZA, APARTAMENT 2 CAMERE 66 MP, LA CHEIE, PANORAMA! Pozitie excelenta, acces rapid catre parcuri, scoli, magazine, autostrada A3. Apartament modern, mobilat si utilat, pentru un cuplu tanar sau investitie. Ansamblu modern, securizat, magazine la parter, loc de parcare subteran disponibil contra cost. Interior ergonomic, decomandat, la cheie, balcon deschis, panorama, costuri reduse.

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila impresionanta | 12 camere | 738 mp teren | Bd. Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 950000 €
Vila impresionanta | 12 camere | 738 mp teren | Bd. Lacul Tei Doamna Ghica, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate o vila impresionata construita in 1935 ( perioada interbelica ) cu accente brancovenesti, se afla in Sectorul 2 pe Bd.Lacul Tei cu vedere directa in Parcul Tei. Se preteaza pentru diferite tipuri de afaceri si este ideala pentru locuit. Vila este retrasa pe partea din spate si terenul de la Bd.Lacul Tei este liber de constructii ( se mai poate construi un imobil pe partea din fata fara probleme ). Imobilul a trecut prin mai multe etape de renovare la exterior cat si la interior, vila se prezinta exceptional din punct de vedere structural si estetic fiind pastrate toate elementele arhitecturale ale imobilului. Nu are risc sesimic, nu exista litigii sau retrocedari si fizic este in stare foarte buna fiind renovata complet. Regim de inaltime S+D+P+M Suprafata utila 340 mp Suprafata construita 500 mp Amprenta 150 mp Suprafata teren 738 mp din acte. Impartita astfel: Parter: 6 camere, vestibul, hol , grup sanitar, baie. Demisol: 2 camere, bucatarie, baie. Subsol : 2 spatii. Mansarda: 4 camere. ( neamenajata ) Avantajele zonei sunt destul de clare: gradinite, scoli, licee, magazine si parc in proximitate, acces din Bd.Lacul Tei, benzinarii, banci in apropiere. Pentru detalii sau vizionari va astept cu un apel la primul numar din anunt.

950000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(