Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  4 camere Prahova, Manesti  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Manesti - 80000 EURO Manesti, Manesti , jud. Prahova

Catalin Buzoianu Casa de vanzare parter + etaj mansardat Vand casa situata in Judetul Prahova, comuna Manesti, sat Coada Izvorului. Casa este terminata la rosu. Are 3 dormitoare la etaj + o baie matrimoniala, o baie comuna si un dressing, toate la etaj. Balcoanele sunt prezente de asemenea, pe ambele parti ale casei. Parterul ofera un living si o bucatarie open-space, o baie de serviciu, o camera de birou, camara si terase de acces pe ambele parti ale casei. Casa are gardul din fata realizat si un teren generos cu o dimensiune de 1 0 7 9 mp. Dimensiunile casei : Parter - arie construita 126,00 mp - arie utila parter 102,00 mp - arie construita 126,00 mp - arie utila desfasurata 254,87 mp - arie utila totala 195,05 mp Plan etaj mansardat - arie construita etaj mansardat 128,87 mp - arie utila etaj mansardat 92,30 mp. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati telefonic.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Manesti  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Prahova, Manesti - 65000 EURO Manesti, Manesti , jud. Prahova

Vand casa situata in Judetul Prahova, comuna Manesti, sat Coada Izvorului. Casa este terminata la rosu. Are 3 dormitoare la etaj + o baie matrimoniala, o baie comuna si un dressing, toate la etaj. Balcoanele sunt prezente de asemenea, pe ambele parti ale casei. Parterul ofera un living si o bucatarie open-space, o baie de serviciu, o camera de birou, camara si terase de acces pe ambele parti ale casei. Casa are gardul din fata realizat si un teren generos cu o dimensiune de 1 0 7 9 mp. Dimensiunile casei : Parter - arie construita 126,00 mp - arie utila parter 102,00 mp - arie construita 126,00 mp - arie utila desfasurata 254,87 mp - arie utila totala 195,05 mp Plan etaj mansardat - arie construita etaj mansardat 128,87 mp - arie utila etaj mansardat 92,30 mp. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati telefonic/WhatsApp. Case de vanzare - Coada Izvorului , Case de vanzare - Prahova

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(