Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere spatiu birouri Domenii, Bucuresti Proprietar 549 €
Inchiriere spatiu birouri Domenii, Bucuresti Domenii, Bucuresti

Apartamentul cu 2 camere partial mobilate,decomandate=33+20mp,hol,bae,terasa mare spre curte, se gaseste pe str.Caraiman zona Domenii,la et1,in vila renovata recent,izolata termic,cu p+1+mansarda,la curte cu vedere stradala,intrare separata,langa poarta,cu interfon,alarama,camere de luat vederi,securizat BGS,cu internet,aer cond,incalzire cu centrala,frumos amenajat , ,parchet,marmura,termopan maron, Cheltuieli mici pt intretinere.

549 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Proiect rezidential exclusivist in zona de Nord a Capitalei Agentie - 0 comision - exclusivitate 230040 €
Proiect rezidential exclusivist in zona de Nord a Capitalei Domenii, Bucuresti

COMISION 0 LA CUMPARATOR Suntem bucurosi sa va propunem spre vanzare un superb apartament, situat intr-un complex rezidential exclusivist, in zona de Nord a Capitalei. Construit la standarde ridicate de sustenabilitate, Proiectul rezidential este primul de acest fel din Bucuresti certificat BREEAM Excellent. Nivelul BREEAM imbunatateste bunastarea rezidentilor, contribuind in acelasi timp la protectia resurselor naturale. Intregul complex se diferentiaza prin amenajarea peisagistica a gradinilor ce reprezinta o adevarata oaza de liniste si relaxare si prin zona de joaca si de petrecerea timpului liber pentru cei mici. Dezvoltatorul a acordat o atentie deosebita gradinilor, parcului propriu, amenajat cu o fantana arteziana, dar si de locuri de joaca pentru copii, De asemenea, securitatea si facilitatile complexului il diferentiaza ca proiect de majoritatea ansamblurilor din Bucuresti: exista paza 24/24h, monitorizare video, concierge/receptie si zona de lobby, ideala pentru recreere sau eventuale intalniri/meetinguri, sala de fitness etc. Condominiul dispune de un design structural atent proiectat, concept arhitectural modern, instalatii eficiente si estetice, finisaje exterioare armonioase si finisaje interioare de o calitate superioara. Cladirea in care se afla apartamentul este formata din 8 etaje, dispunand de doua lifturi marca Schindler, avand un aer modernist si minimalist inca de la intrarea in imobil. Apartamentul se bucura de o inaltime de peste 2.80 m, de un balcon deschis spatios, cu o suprafata de aproximativ 10 mp si de spatiu vitrat generos, fiind format din doua dormitoare, living spatios, doua bai, holuri aerisite si o debara. S-au ales materialele de cea mai buna calitate, locuinta beneficiind de finisaje Premium precum: -incalzire in pardoseala, cu termostat in fiecare camera; -obiecte sanitare marca Villeroy & Boch; -marmura in baie si bucatarie; -parchet triplu stratificat in dormitoare, living si hol; -ferestre din profile de aluminiu; Se poate achizitiona si loc de parcare la pretul de 17000 EUR +TVA. Proiectul este ideal ca locuinta pentru familii cu copii, persoane active sau pentru cei iubitori de liniste si spatii verz, dar reprezinta si o adevarata investitie pe termen lung. Zona foarte bogata in facilitati, alintand toate gusturile urbane cu Parcuri precum Herastrau sau Kiseleff, institutii de invatamant precum SNSPA sau Universitatea Romano-Americana, centre de business, dar si magazine si restaurante. Statia de metrou 1 Mai se afla la cateva minute pietonale. Aeroportul Otopeni se afla la 11,3 km iar la aproximativ 4,2 km se află amplasat Aeroportul Băneasa. Clasa energetica in care este incadrat imobilul: A Oferim asistenta personalizata in vederea obtinerii unui credit ipotecar. Comision 0% Va asteptam cu drag la vizionari!

230040 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proiect rezidential exclusivist in zona de Nord a Capitalei Agentie - 0 comision - exclusivitate 144471 €
Proiect rezidential exclusivist in zona de Nord a Capitalei Domenii, Bucuresti

Suntem bucurosi sa va propunem spre vanzare un superb apartament, situat intr-un complex rezidential exclusivist, in zona de Nord a Capitalei. Construit la standarde ridicate de sustenabilitate, Proiectul rezidential este primul de acest fel din Bucuresti certificat BREEAM Excellent. Nivelul BREEAM imbunatateste bunastarea rezidentilor, contribuind in acelasi timp la protectia resurselor naturale. Intregul complex se diferentiaza prin amenajarea peisagistica a gradinilor ce reprezinta o adevarata oaza de liniste si relaxare si prin zona de joaca si de petrecerea timpului liber pentru cei mici. Dezvoltatorul a acordat o atentie deosebita gradinilor, parcului propriu, amenajat cu o fantana arteziana, dar si de locuri de joaca pentru copii, De asemenea, securitatea si facilitatile complexului il diferentiaza ca proiect de majoritatea ansamblurilor din Bucuresti: exista paza 24/24h, monitorizare video, concierge/receptie si zona de lobby, ideala pentru recreere sau eventuale intalniri/meetinguri, sala de fitness etc. De asemenea, condominiul dispune de un design structural atent proiectat, concept arhitectural modern, instalatii eficiente si estetice, finisaje exterioare armonioase si finisaje interioare de o calitate superioara. Cladirea in care se afla apartamentul este format din 11 etaje, dispunand de doua lifturi marca Schindler, de fatada semiventilata, avand un aer modernist si minimalist inca de la intrarea in imobil. Apartamentul se bucura de o inaltime de peste 2.80 m, de balcon deschis spatios, cu o suprafata de aproximativ 8 mp si de spatiu vitrat generos. S-au ales materialele de cea mai buna calitate, locuinta beneficiind de finisaje premium precum: -incalzire in pardoseala, cu termostat in fiecare camera, -obiecte sanitare marca villeroy -marmura in baie si bucatarie -parchet triplu stratificat cu o culoare neutra in dormitoare, living si hol -ferestre din profile de aluminiu Se poate achiziona si loc de parcare la pretul de 17000 EUR +TVA. Proiectul reprezinta o adevarata investitie pe termen lung, fie ca vorbim despre achizitie in scop de locuinta, fie ca vorbim de achizitie pentru inchiriere. Zona foarte bogata in facilitati, alinta toate gusturile urbane cu Parcuri precum Herastrau sau Kiseleff, institutii de invatamant precum SNSPA sau Universitatea Romano-Americana, centre de business, dar si magazine si restaurante. Statia de metrou 1 Mai se afla la cateva minute pietonale. Aeroportul Otopeni se afla la 11,3 km iar la aproximativ 4,2 km se află amplasat Aeroportul Băneasa. Clasa energetica in care este incadrat imobilul: A Oferim asistenta personalizata in vederea obtinerii unui credit ipotecar. Comision 0%

144471 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio de lux in Complex Rezidential inedit zona de Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 121383 €
Studio de lux in Complex Rezidential inedit zona de Nord Domenii, Bucuresti

COMISION 0 LA CUMPARATOR Suntem bucurosi sa va propunem spre vanzare un frumos studio, situat intr-un complex rezidential exclusivist, in zona de Nord a Capitalei. Construit la standarde ridicate de sustenabilitate, Proiectul rezidential este primul de acest fel din Bucuresti certificat BREEAM Excellent. Nivelul BREEAM imbunatateste bunastarea rezidentilor, contribuind in acelasi timp la protectia resurselor naturale. Intregul complex se diferentiaza prin amenajarea peisagistica a gradinilor ce reprezinta o adevarata oaza de liniste si relaxare si prin zona de joaca si de petrecerea timpului liber pentru cei mici. Dezvoltatorul a acordat o atentie deosebita gradinilor, parcului propriu, amenajat cu o fantana arteziana, dar si de locuri de joaca pentru copii. De asemenea, securitatea si facilitatile complexului il diferentiaza ca proiect de majoritatea ansamblurilor din Bucuresti: exista paza 24/24h, monitorizare video, concierge/receptie si zona de lobby, ideala pentru recreere sau eventuale intalniri/meetinguri, sala de fitness etc. Condominiul dispune de un design structural atent proiectat, concept arhitectural modern, instalatii eficiente si estetice, finisaje exterioare armonioase si finisaje interioare de o calitate superioara. Cladirea in care se afla studioul este formata din 8 etaje, dispunand de doua lifturi marca Schindler, de fatada semiventilata, avand un aer modernist si minimalist inca de la intrarea in imobil. Imobilul se bucura de o inaltime de peste 2.80 m, de balcon deschis spatios, cu o suprafata de aproximativ 8 mp si de spatiu vitrat generos. S-au ales materialele de cea mai buna calitate, locuinta beneficiind de finisaje Premium precum: -incalzire in pardoseala, cu termostat in fiecare camera; -obiecte sanitare marca Villeroy & Boch; -marmura in baie si bucatarie; -parchet triplu stratificat in dormitoare, living si hol; -ferestre din profile de aluminiu; Se poate achizitiona si loc de parcare la pretul de 17000 EUR +TVA. Proiectul este ideal ca locuinta pentru familii cu copii, persoane active sau pentru cei iubitori de liniste si spatii verz, dar reprezinta si o adevarata investitie pe termen lung. Zona foarte bogata in facilitati, alintand toate gusturile urbane cu Parcuri precum Herastrau sau Kiseleff, institutii de invatamant precum SNSPA sau Universitatea Romano-Americana, centre de business, dar si magazine si restaurante. Statia de metrou 1 Mai se afla la cateva minute pietonale. Aeroportul Otopeni se afla la 11,3 km iar la aproximativ 4,2 km se află amplasat Aeroportul Băneasa. Clasa energetica in care este incadrat imobilul: A Oferim asistenta personalizata in vederea obtinerii unui credit impotecar. Comision 0% Va asteptam cu drag la vizionari! "

121383 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(