Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Cluj, Rogojel  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Rogojel - 70000 EURO Rogojel, Rogojel , jud. Cluj

Pentru iubitorii de munte, rustic, traditional, vindem teren 10000 mp deosebit de frumos intravilan, in platou la altitudine de 1100m, cu pomi fructiferi, fantana, apa potabila si curent in Muntii Vladeasa, sat Rogojel. Drumul este asfaltat pana la proprietate. Pretul este 7euro/mp. Bonus la acest teren este o gospodarie traditionala reconditionata formata din sura, casa cu doua camere cu baie si o bucatarie de vara (totul ECO). Proprietatea este intabulata in cartea funciara (unic proprietar). Pretul este 70.000euro. Tel. 740 - arata telefon -

70000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2000 mp Cluj, Rogojel  - 2112 EURO Proprietar 2112 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Cluj, Rogojel - 2112 EURO Rogojel, Rogojel , jud. Cluj

Vand teren in Rogojel 20 ari ,situat langa marginea drumului,curentu este amplasat pe teren se vede in poze. Mai multe detalii se pot oferii telefonic la numaru (0727) 180 161 .

2112 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Cluj, Rogojel  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Rogojel - 72000 EURO Rogojel, Rogojel , jud. Cluj

Pentru iubitorii de munte, vindem teren deosebit de frumos 10.000 mp in platou la 1100 m altitudine cu casa traditionala romaneasca reconditionata (totul ECO) si anexe (sura si bucatarie de vara) in Muntii Vladeasa sat Rogojel. Drumul este asfaltat pana la proprietate, pe teren sunt doua livezi (una veche si una noua), fantana iar casa este dotata cu curent, apa potabila de izvor (de la cota 1400 m altitudine), baie, fosa septica. Proprietatea este intabulata in cartea funciara (unic proprietar). Pretul este 72.000euro. Tel. 740 - arata telefon -

72000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Rogojel  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa Cluj, Rogojel - 15000 EURO Rogojel, Rogojel , jud. Cluj

Vand casa de vacanta intr-o zona pitoreasca,la 86 km de Cluj in apropierea satului Rogojel.Casa este in apropierea unor cursuri de apa,izvor si o viitoare pescarie in apropiere si are pe proprietate 60 de brazi adulti,se pot vedea in poze. Casa este construita din barna de rasinoase 15*15,izolata la exterior si interior,placata cu insulina de tabla decorativa si panouri sandwich de 10cm.Acoperis mixt din ondulina si tabla.Compunere:hol acces cu oblon metalic,camara lipita de casa,bucatarie,living,dormitor.Casa se vinde mobilata asa cum apare in poze.Acte:certificat fiscal si agricol pentru suprafata totala a terenului1500 mp,autorizatie de dare in folosinta,autorizatie de constructie si certificat urbanism.La parter sunt 2 canapele extensibile pentru 2 persoane una, la etaj 3 paturi de o persoana,1 comoda mare, 5 saltele, mobila bucatarie utilata, tacamuri, farfurii si tot ce este nevoie. Se poate intabula prin proces.Posibilitate de schimb cu auto si diferenta!NU raspund la mesaje! *Stalpul de curent este la 100 de metri de cabana. Curentul in interior este oferit de un generator, nou, a mers 3 saptamani, mai are garantie 10 luni si duce prize, becuri, incarcatoare telefon /baterie masina etc *Canalizare Nu(exista un parau la 100 de metri, apa este potabila) Ideea pentru aceasta cabana este sa te rupi de betoanele si beneficiile de oras! Pentru cei interesati cabana se poate vedea, la cerere si intelegere , aproape zilnic.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.