Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Dacia  - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Dacia - 1800 EURO lunar Dacia, Bucuresti

Mihaela Spatiu comercial de inchiriat B-dul Dacia Bucuresti Sector 2 Dacia

1800 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Dacia  - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dacia - 1800 EURO lunar Dacia, Bucuresti

Mihaela Spatiu comercial de inchiriat B-dul Dacia Inchiriez spatiu comercial B-dul Dacia (piata Gemeni). Spatiul este compus din parter + etaj, aprox 40mp pe nivel.( 2 bai)+ pivnita.Pivnita este amenajata, incalzita, aprox. 9 mp, acces din curte.Curte cu mini terasa pretabil pentru amplasare bar, cuptor pizza sau gratar, curte cu bolta vita de vie aprox 50 mp, posibilitate 2 randuri de masute, pretabil pentru cafenea, pizzerie etc. Chiuveta exterior si electricitate.Pretabil si pentru firma catering, birouri, etc fiind compartimentata pentru a desfasura diferite activitati, posibilitate depozitare la etaj.Centrala termica, gaz, electricitate, A C, internet, gresie si parchet.Acces stradal din bulevardul Dacia. Vad comercial de peste 15 ani, trafic pietonal.Piata Gemeni, Mega Image, spital Cantacuzino, liceul Dimitrie Cantemir.

1800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cladire Brancoveneasca de birouri 1100 mp dubla deschidere Agentie - 0 comision - exclusivitate 18000 €
Cladire Brancoveneasca de birouri 1100 mp dubla deschidere Dacia, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere o cladire deosebita care se remarca prin stilul arhitectonic brancovenesc, dimensiuni si pozitie. Proprietatea care este intr-un amplu proces de modernizare, renovare si reabilitare; a fost edificata in perioada anilor 1930 pe structura mixta din grinzi, stalpi si plansee din beton, iar peretii exteriori si de compartimentare sunt din caramida plina. Aceasta are o amprenta la sol de 250 mp, un regim de inaltime S+P+3+M, se desfasoara pe o suprafata de 1123 mp si este amplasata pe un teren cu o suprafata de 457 mp care ofera o deschidere de 50 metri la doua strazi. Fiecare etaj cu suprafete intre 140 mp si 200 mp ofera intre 5 si 7 camere cu suprafete mari, sali de sedinta, bucatarie, grupuri sanitare, terase, si balcoane. In urma procesului de renovare, accesul va fi asigurat prin zona de receptie pe scara sau cu liftul, sistemele de ventilatie, racire si incalzire sunt eficiente energetic, iar tamplariile si finisaje sunt de cea mai buna calitate. Curtea imobilului are o suprafata de 207 mp, dispune de o anexa cu etaj de 60 mp si o zona de parcare. Cladirea, prin stilul ei brancovenesc se integreaza perfect in arhitectura zonei Dacia Romana si poate avea destinatie de birouri, sediu reprezentativ firma, clinica, spatiu comercial, showroom, reprezentanta firma avocatura, birouri notatiale, asociatii, etc. Pentru detalii sau programrea unei vizionari va stam la dispozitie.

18000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(