Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren construibil Jilava, deschidere 30 m, parcelabil, verificat Agentie - 0 comision - exclusivitate 109025 €
Teren construibil Jilava, deschidere 30 m, parcelabil, verificat Jilava, Jilava , jud. Ilfov

Acest teren aflat in reprezentare exclusiva beneficiaza de un amplasament ideal, in prelungirea Strazii Libertatii si la 600 de metri de Centura Bucuresti, cu acces in linie dreapta la Centura, astfel cum se poate observa din planuri. De asemenea, are un acces facil la Soseaua Giurgiului, prin Strada Liberatatii. Terenul beneficiaza de o deschidere de 29.94 m. Parcelabil, conform certificat de urbanism. POT 30%. Terenul a fost cadastrat in 2018. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati deosebite. Comisionul pentru cumparator este 0%. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati deosebite.

109025 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(