Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere, curte proprie, vanzare, 0 comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Apartament 3 camere, curte proprie, vanzare, 0 comision Giulesti, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat pe strada Gabriel Cioran. Apartamentul este la parterul unei constructii cu regim de intaltime S+P+1E+M Apartamentul are in proprietate o curte de 25mp, ce intra in pretul de achizitie al acestuia. Constructia a fost finalizata in anul 1950, iar in prezent este desemnata ca fiind cladire de patrimoniu. Constructia nu prezinta fisuri sau infiltratii, acceptam orice studiu posibil pentru a garanta siguranta achizitiei Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat Este situat la jumatatea distantei dintre Grozavesti si Crangasi, cu iesire rapida pe Calea Giulesti. In imediata apropiere se gasesc scoli, gradinite, after school, centrul comercial Orhideea, centrul comercial Crangasi, Auchan Crangasi, Lidl, Profi, Penny, sali de fitness, cafenele, restaurante. Metroul, de asemenea se afla la o distanta de 10-15 minute. Imobilul este racordat la utilitati: Apa, Gaze, Curent electric, Canalizare Acest apartament reprezinta locuinta ideala, fiind amplasat intr-o zona intens dezvoltata, cu multiple facilitati. Incurajam si investitorii sa ia in calcul aceasta oferta, posibilitatea de inchiriere al acestui apartament este ridicata, fiind situat la o distanta de 2km de Universitatea Politehnica din Bucuresti Pentru mai multe detalii puteti apela numarul din anunt!

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, Giulesti, vanzare 0 comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 65999 €
Apartament 2 camere, Giulesti, vanzare 0 comision Giulesti, Bucuresti

Va prezetam un apartament cu 2 camere de vanzare, cu 0% comision, situat pe Calea Giulesti nr 26, langa Stadionul Giulesti, intr-un bloc construit in anul 1976. Blocul are 8 etaje, cu lift, este reabilitat termic, izolat, toate geamurile schimbate, de termopan. Apartamentul este renovat complet, a fost refacuta toata instalatia electrica si sanitara. Are gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie noi. Aparat se vinde mobilat si utilat. In fata blocului este statie de tramvai 11 si 44 (Cimitirul Calvin), iar in imediata apropiere se afla 2 statii de metrou: 10 minute de mers pe jos pana la Metrou Grivita, 11-13 minute de mers pana la Metrou Crangasi. Apartamentul este foarte luminos si bine izolat. Zona foarte linistita. Va asteptam cu drag sa vedeti acest apartament gata pentru mutat. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Oferta aflata in reprezentare exclusiva in portofoliul agentiei Remax, fara comision!

65999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare in Giulesti 0% Comision, bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 139490 €
Apartament 3 camere de vanzare in Giulesti 0% Comision, bloc nou Giulesti, Bucuresti

Comision 0% Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat intr-o zona linistita cu multe facilitati. Regim de inaltime S+P+7E Apartamentele se vand finisate cu gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare. Locurile de parcare se pot achizitiona la suprafata sau in subsolul cladirii. Separat se poate achizitiona un sistem tip klaus Imobilul dispune de 2 ascensoare tip Schindler. Disponibilitate apartament: Etaj 2. Pret parcare fara TVA: Ext. Simplu 7.500 Euro Subteran Simplu 10.500 Euro Apartamentul de 3 camere are o suprafata utila totala de 107.3 mp. Apartamentul dispune de 2 bai , cada cu hidromasaj, cabina de dus , materialele folosite sunt de cea mai buna calitate , baterii ROCA, termopan Blue Evolution 9.2, tripan 7 cam , 3 iesiri pe balcon etc. Apartamentele se predau finisat vor dispune de contorizare individuala Enel, Gaze, Centrala proprie , apometre, Lift Schindler, balustrada balon sticla, marmura casa scarii , granit balcon. Ratele la dezvoltator nu sunt acceptate, dar puteti opta pentru celelalte tipuri de creditari ipotecar/prima casa Oferim consultanta in vederea obtinerii creditului ipotecar/prima casa Blocul are deschidere la strada principala, iar la 3 minute de mers se afla statia de tramvai 11 si 44. In zona se regasesc diferite magazine (Piata Giulesti, Auchan Crangasi, LIDL, Penny, Profi, Mega Image deschis non stop), la 5 minute de mers cu masina se afla parcul Crangasi cu deschidere la Lacul Morii, iar la 8-10 minute de mers pe jos este parcul Giulesti. Metrou crangasi la 2km distanta Proiect finantat de Libra Bank. Oferim posibilitatea de negociere a pretului in functie de valoarea avansului. Pentru oferte ne puteti contacta la numarul din anunt. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

139490 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare, bloc nou, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 85800 €
Apartament 2 camere de vanzare, bloc nou, 0% Comision Giulesti, Bucuresti

Comision 0% Va propun spre vanzare un apartament de 2 camere situat intr-o zona linistita cu multe facilitati. Regim de inaltime S+P+7E Apartamente disponibile la etajul 1 si etajul 7 Apartamentele se vand finisate cu gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare. Locurile de parcare se pot achizitiona la suprafata sau in subsolul cladirii. Separat se poate achizitiona un sistem tip klaus Imobilul dispune de 2 ascensoare tip Schindler. Pret parcare fara TVA: Ext. Simplu 7.500 Euro Subteran Simplu 10.500 Euro Apartamentul de 2 camere are o suprafata utila totala de 69,35 mp, Orientare S-V Pe casa scarii va fi montata marmura, iar pe balcoanele apartamentului granit - hol 8,4 mp - living 23,6 mp - dormitor 15.6 mp - bucatarie 7,6 mp - baie 4 mp. - balcon 1- 3,4 mp - balcon 2- 3,4 mp Ratele la dezvoltator nu sunt acceptate, dar puteti opta pentru celelalte tipuri de creditari ipotecar/prima casa Oferim consultanta in vederea obtinerii creditului ipotecar/prima casa Blocul are deschidere la strada principala, iar la 3 minute de mers se afla statia de tramvai 11 si 44. In zona se regasesc diferite magazine (Piata Giulesti, Auchan Crangasi, LIDL, Penny, Profi, Mega Image deschis non stop), la 5 minute de mers cu masina se afla parcul Crangasi cu deschidere la Lacul Morii, iar la 8-10 minute de mers pe jos este parcul Giulesti. Metrou crangasi la 2km distanta Proiect finantat de Libra Bank. Oferim posibilitatea de negociere a pretului in functie de valoarea avansului. Pentru oferte ne puteti contacta la numarul din anunt. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

85800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(