Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare apartament Bloc Nou Ansamblul Lacul Morii Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Vanzare apartament Bloc Nou Ansamblul Lacul Morii Giulesti, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare sau inchiriere un apartament de doua camere foarte spatios (69 mp utili) in Complexul rezidential Lacul Morii. Apartamentul este spatios si este amplasat intr-un bloc nou constructie 2010 format din Subsol + Parter + 7 Etaje. Complexul Lacul Morii este supravegheat video, dispune de doua porti de acces pietonal cu acest card si o poarta auto cu acces telecomanda si/sau acces telefonic. Apartamentul disponibil la vanzare si/sau inchiriere este situat la etajul 4, imobilul are o sigura scara doua lifturi, o intrare principala si alte doua intrari/iesiri secundare pe laterala folosibile in caz de incendiu. Compartimentarea apartamentului este generoasa si beneficiaza de 68.89 mp utili dupa cum urmneaza: - Living Camera de zi : 36.25 mp. utili, - Dormitor 12.76 mp. utili , - Bucatarie inchisa 6.47 mp. utili, - Grup sanitar dotat cu cada 4.14 mp. utili, - Camara: 2.19 mp. utili, - Hol : 2.31 mp. utili, - Balcon de 4.77 mp. utili, Suplimentar se poate achizitiona si un loc de parcare acoperit de 12.51 mp. utili, amplasat la parterul blocului si o boxa amenajata la subsolul blocului de 4.29 mp. utili, Bucataria este complet mobilata si echipata, apartamentul dispune de o unitate de Aer Conditionat instalata in living, si dressing (floor-to-ceiling) in dormitor, apartamentul are si o boxa amenjata cu rafturi metalice si un loc de parcare in proprietate de tip garaj acoperit. Complexul Lacul Morii este format din 6 cladiri cu regim de inaltime: S+P+7. Situat la 10 minute de Piata Victoriei. Dotat boxe la subsol si la parter. Locuri de parcare exterioare sau la parterul cladirii. Statii de tramvai si autobuz in fata ansamblului. Centre Comerciale in proximitate: Auchan Piata Giulesti Mega Image Carrefour Orhideea Brico Depot Lidl Servicii: Benzinarie MOL ATM BCR Raiffeisen Bank Opera Comica pentru Copii IDM Club Parcuri: Parc Giulesti Parc Crangasi Stadion Giulesti Parc 9 Mai Arena Giulesti Stadion Sportul Studentesc Educatie: Scoala Gimnaziala Nr. 153 Scoala Gimnaziala Nr. 162 Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I Liceul Teoretic Marin Preda Scoala Gimnaziala Nr. 161 Sanatate: Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Panait Sarbu Pentru detalii si vizionaru nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Ionescu Adrian 07 99 990 888 adrian @ city-imob.ro

83000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(