Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere Apartament 3 camere, zona Giulesti,comision 0% ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Inchiriere Apartament 3 camere, zona Giulesti,comision 0% ! Giulesti, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit! Remax Top Team va ofera spre inchirirere un foarte practic apartament de 3 camere, mobilat-utilat in zona Giulesti , pe Bd .Constructorilor, intro zona care se bucura de toate facilitatile vietii cotidiene (Piata Crangasi, Careffour Orhideea, Parcul si Stadionul Giulesti , statie RATB la iesire din bloc ,Metroul CRangasi si cartierul studentesc Regie la cateva minute, scoli , gradinite , supermarketuri in imediata vecinatate- LIdl,Mega, Auchan ) Proprietatea are o bucatarie deschisa , recompartimentata intrun dinning foarte spatios si o zona de gatit care a fost amenajata in suprafata initiala/ modificata ulterior a balconului , astfel incat sa se asigure o aerisire optima si un confort sporit in zona de servire a mesei; se mai compune din 2 dormitoare primitoare si o camera de zi spatioasa , 2 bai si 2 zone de depozitare . Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 8 etaje, construit in anul 1975, fiind izolat termic atat la interior cat si la exterior, ceea ce duce la o mentinere a temperaturii cat mai constanta si o conservare foarte buna a caldurii pe timp de iarna . Apartamentul se ofera spre inchiriere mobilat si utilat complet. si are urmatoarele caracteristici : #Compartimentarea interioara este de tip decomandat. # este situat la etajul 6/8. #Suprafata utila a apartamentului este de 66 mp, suprafata construita este 78 mp Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere/reteea termoficare , aparate de aer conditionat , hota , frigider,plasma TV,wireless. Finisaje: stare interior-finisat modern, parchet, gresie, faianta, tamplarie de profil PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn Dotari: apometre, contor electric Apartamentul este prompt pentru inchiriere si isi asteapta cu drag noii chiriasi!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare in Giulesti 0% Comision, bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 143000 €
Apartament 3 camere de vanzare in Giulesti 0% Comision, bloc nou Giulesti, Bucuresti

Comision 0% Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat intr-o zona linistita cu multe facilitati. Regim de inaltime S+P+7E Apartamentele se vand finisate cu gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare la alegerea clientului Locurile de parcare se pot achizitiona la suprafata sau in subsolul cladirii. Separat se poate achizitiona un sistem tip klaus Imobilul va avea montate 2 ascensoare tip Shindler. Disponibilitate apartament: Etaj 1, Etaj 5, Etaj 6. Pret parcare fara TVA: Ext. Simplu 7.000 Euro Ext. Dublu Klaus 10.500 Euro Subteran Simplu 10.000 Euro Subteran Dublu Klaus 13.500 Euro Apartamentul de 3 camere are o suprafata utila totala de 111 mp. Apartamentul dispune de 2 bai , cada cu hidromasaj, cabina de dus , materialele folosite sunt de cea mai buna calitate , baterii ROCA, termopan Blue Evolution 9.2, tripan 7 cam , 3 iesiri pe balcon etc. Apartamentele se predau finisat vor dispune de contorizare individuala Enel, Gaze, Centrala proprie , apometre, Lift Schindler, balustrada balon sticla, marmura casa scarii , granit balcon. Ratele la dezvoltator nu sunt acceptate, dar puteti opta pentru celelalte tipuri de creditari ipotecar/prima casa Oferim consultanta in vederea obtinerii creditului ipotecar/prima casa Blocul are deschidere la strada principala, iar la 3 minute de mers se afla statia de tramvai 11 si 44. In zona se regasesc diferite magazine (Piata Giulesti, Auchan Crangasi, LIDL, Penny, Profi, Mega Image deschis non stop), la 5 minute de mers cu masina se afla parcul Crangasi cu deschidere la Lacul Morii, iar la 8-10 minute de mers pe jos este parcul Giulesti. Metrou crangasi la 2km distanta Proiect finantat de Libra Bank. Oferim posibilitatea de negociere a pretului in functie de valoarea avansului. Pentru oferte ne puteti contacta la numarul din anunt.

143000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(