Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


De vanzare - Teren 370mp - Giulesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
De vanzare - Teren 370mp - Giulesti Giulesti, Bucuresti

Terenul este situat in partea de vest a Bucurestiului, in sectorul 6, pe strada Caramidariei, fiind ideal pentru o familie ce doreste sa fie ferita de zgomotul si aglomeratia capitalei. Este localizat la doar 5 minute de statiile STB 44, 43, 162 si 163. De asemenea fiind amplasat la doar 3,7 km de statia de metrou Crangasi si statiile STB 41, 162, 163 si 178 si respectiv 4.5 km de complexul comercial Ohideea. Va invitam la vizionare!

95000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare 0% Comision, bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 139490 €
Apartament 3 camere de vanzare 0% Comision, bloc nou Giulesti, Bucuresti

Comision 0% Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat intr-o zona linistita cu multe facilitati. Regim de inaltime S+P+7E Apartamentele se vand finisate cu gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare. Locurile de parcare se pot achizitiona la suprafata sau in subsolul cladirii. Separat se poate achizitiona un sistem tip klaus Imobilul dispune de 2 ascensoare tip Schindler. Disponibilitate apartament: Etaj 4. Pret parcare fara TVA: Ext. Simplu 7.500 Euro Subteran Simplu 10.500 Euro Apartamentul de 3 camere are o suprafata utila totala de 107.3 mp. Apartamentul dispune de 2 bai , cada cu hidromasaj, cabina de dus , materialele folosite sunt de cea mai buna calitate , baterii ROCA, termopan Blue Evolution 9.2, tripan 7 cam , 3 iesiri pe balcon etc. Apartamentele se predau finisat vor dispune de contorizare individuala Enel, Gaze, Centrala proprie , apometre, Lift Schindler, balustrada balon sticla, marmura casa scarii , granit balcon. Ratele la dezvoltator nu sunt acceptate, dar puteti opta pentru celelalte tipuri de creditari ipotecar/prima casa Oferim consultanta in vederea obtinerii creditului ipotecar/prima casa Blocul are deschidere la strada principala, iar la 3 minute de mers se afla statia de tramvai 11 si 44. In zona se regasesc diferite magazine (Piata Giulesti, Auchan Crangasi, LIDL, Penny, Profi, Mega Image deschis non stop), la 5 minute de mers cu masina se afla parcul Crangasi cu deschidere la Lacul Morii, iar la 8-10 minute de mers pe jos este parcul Giulesti. Metrou crangasi la 2km distanta Proiect finantat de Libra Bank. Oferim posibilitatea de negociere a pretului in functie de valoarea avansului. Pentru oferte ne puteti contacta la numarul din anunt. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

139490 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare, bloc nou, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 85800 €
Apartament 2 camere de vanzare, bloc nou, 0% Comision Giulesti, Bucuresti

Comision 0% Va propun spre vanzare un apartament de 2 camere situat intr-o zona linistita cu multe facilitati. Regim de inaltime S+P+7E Apartamente disponibile la etajul 1 si etajul 7. Apartamentele se vand finisate cu gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare. Pe casa scarii va fi montata marmura, iar pe balcoanele apartamentului granit. Apartamentul de 2 camere are o suprafata utila totala de 69,35 mp, Orientare S-V Suprafete: - hol 8,4 mp - living 23,6 mp - dormitor 15.6 mp - bucatarie 7,6 mp - baie 4 mp. - balcon 1- 3,4 mp - balcon 2- 3,4 mp Locurile de parcare se pot achizitiona la suprafata sau in subsolul cladirii. Separat se poate achizitiona un sistem tip Klaus. Imobilul dispune de 2 ascensoare tip Schindler. Pret parcare fara TVA: -ext. simplu: 7.500 euro ; -subteran simplu: 10.500 euro. Blocul are deschidere la strada principala, iar la 3 minute de mers se afla statia de tramvai 11 si 44. In zona se regasesc diferite magazine (Piata Giulesti, Auchan Crangasi, LIDL, Penny, Profi, Mega Image deschis non-stop), la 5 minute de mers cu masina se afla parcul Crangasi cu deschidere la Lacul Morii, iar la 8-10 minute de mers pe jos este parcul Giulesti. Statia de metrou Crangasi : la 2km distanta. Proiect finantat de Libra Bank. Ratele la dezvoltator nu sunt acceptate, dar puteti opta pentru celelalte tipuri de creditari (ipotecar/prima casa). Oferim posibilitatea de negociere a pretului in functie de valoarea avansului. Pentru oferte ne puteti contacta la numarul din anunt. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

85800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(