Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere de vanzare Calea Giulesti renovat ca nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 65999 €
Apartament 2 camere de vanzare Calea Giulesti renovat ca nou Giulesti, Bucuresti

Va prezetam un apartament cu 2 camere de vanzare, cu 0% comision, situat pe Calea Giulesti nr 26, langa Stadionul Giulesti, intr-un bloc construit in anul 1978. Blocul are 8 etaje, cu lift, este reabilitat termic, izolat, toate geamurile schimbate, de termopan. Apartamentul este renovat complet, a fost refacuta toata instalatia electrica si sanitara. Are gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie noi. Aparat de aer conditionat instalat, nefolosit. In fata blocului este statie de tramvai 11 si 44 (Cimitirul Calvin), iar in imediata apropiere se afla 2 statii de metrou: 10 minute de mers pe jos pana la Metrou Grivita, 11-13 minute de mers pana la Metrou Crangasi. Apartamentul este foarte luminos si bine izolat. Zona foarte linistita. Va asteptam cu drag sa vedeti acest apartament gata pentru mutat. Oferta aflata in reprezentare exclusiva in portofoliul agentiei Remax, fara comision!

65999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera spatioasa, de vanzare, curte comuna, bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 32000 €
Garsoniera spatioasa, de vanzare, curte comuna, bloc nou Giulesti, Bucuresti

Se vinde cu 0% Comision - Garsoniera luminoasa, cu ferestre mari! Pozitionat pe strada Drumul Coasta Magurii, langa Lacul Morii. Garsoniera este intr-un complex pazit in permanenta, cu bariera de acces auto, departe de zgomotul strazii, agitatie si praf. Se afla la etajul 1 din 3, bloc construit in 2012, langa un mic parc. Baie cu cabina de dus si dulapior. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Crangasi, Auchan, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la utilitati: curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Centrala termica proprie, ambient pentru reglare automata temperatura. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Statii STB: 44, 162, 163 chiar la strada, langa bloc. Aproape de metrou Crangasi 7 min de mers cu masina Se vinde cu mobilier si electrocasnice. Poate fi si o investitie profitabila in vederea inchirierii. Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare

32000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare in Giulesti 0% Comision, bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 143000 €
Apartament 3 camere de vanzare in Giulesti 0% Comision, bloc nou Giulesti, Bucuresti

Comision 0% Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat intr-o zona linistita cu multe facilitati. Regim de inaltime S+P+7E Apartamentele se vand finisate cu gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare la alegerea clientului Locurile de parcare se pot achizitiona la suprafata sau in subsolul cladirii. Separat se poate achizitiona un sistem tip klaus Imobilul va avea montate 2 ascensoare tip Shindler. Disponibilitate apartament: Etaj 1, Etaj 5, Etaj 6. Pret parcare fara TVA: Ext. Simplu 7.000 Euro Ext. Dublu Klaus 10.500 Euro Subteran Simplu 10.000 Euro Subteran Dublu Klaus 13.500 Euro Apartamentul de 3 camere are o suprafata utila totala de 111 mp. Apartamentul dispune de 2 bai , cada cu hidromasaj, cabina de dus , materialele folosite sunt de cea mai buna calitate , baterii ROCA, termopan Blue Evolution 9.2, tripan 7 cam , 3 iesiri pe balcon etc. Apartamentele se predau finisat vor dispune de contorizare individuala Enel, Gaze, Centrala proprie , apometre, Lift Schindler, balustrada balon sticla, marmura casa scarii , granit balcon. Ratele la dezvoltator nu sunt acceptate, dar puteti opta pentru celelalte tipuri de creditari ipotecar/prima casa Oferim consultanta in vederea obtinerii creditului ipotecar/prima casa Blocul are deschidere la strada principala, iar la 3 minute de mers se afla statia de tramvai 11 si 44. In zona se regasesc diferite magazine (Piata Giulesti, Auchan Crangasi, LIDL, Penny, Profi, Mega Image deschis non stop), la 5 minute de mers cu masina se afla parcul Crangasi cu deschidere la Lacul Morii, iar la 8-10 minute de mers pe jos este parcul Giulesti. Metrou crangasi la 2km distanta Proiect finantat de Libra Bank. Oferim posibilitatea de negociere a pretului in functie de valoarea avansului. Pentru oferte ne puteti contacta la numarul din anunt.

143000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 2000mp Sector 6 Bucuresti Strada Garii Agentie - 0 comision - exclusivitate 97500 €
Teren 2000mp Sector 6 Bucuresti Strada Garii Giulesti, Bucuresti

Teren 2000 mp intravilan, localizat in sector 6, Bucuresti. - Destinat constructiilor cu regim de inaltime P+2E+M (locuinte), POT 45%, CUT 1.57; - Utilitati: curent si gaz la o distanta de 150 m; - Acces direct din strada asfaltata.

97500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(