Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Garsoniera, Kogalniceanu,terasa 100 m.p.,mobilata,utilata,fara risc. Agentie - 0 comision - exclusivitate 55600 €
Garsoniera, Kogalniceanu,terasa 100 m.p.,mobilata,utilata,fara risc. Kogalniceanu, Bucuresti

Kogalniceanu, Facultatea de Drept, garsoniera, 30 m.p., terasa 100 m.p., vedere superba, apropiere metrouu Eroilor, Izvor, 7 minute parc Cismigiu, bloc fara risc seismic, deosebita, renovata nou, G+P+F+T+AC, mobilata si utilata complet.

55600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere  circular Bucuresti, Kogalniceanu  - 109500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 109500 €
Vanzare apartament cu 3 camere circular Bucuresti, Kogalniceanu - 109500 EURO Kogalniceanu, Bucuresti

Apartamentul propus spre achizitionare a fost preluat si fotografiat, de catre un broker al SVN Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite. LOCALIZARE: Acest imobil este situat la Piața Kogalniceanu , fiind pozitionat in imediata apropiere a Colegiului Național Gheorghe Lazar sau a Parcului Cismigiu DATE TEHNICE: Proprietatea este dispusa pe trei camere, dupa cum urmeaza: • Holul deschide accesul către Livingul de 11,70 mp , către baia de oaspeti și către holul Bucatariei și a Dormitorului Principal • Living-ul, care are o suprafata de 11,70 mp, are deschidere către un dining spatios de 13,53 mp , acesta având acces către balconul de 2,71 mp. • Dormitorul matrimonial care beneficiaza de priveliste aparte către Piața Kogalniceanu, are deschidere la balconul generos de 4,61mp; DOTARI: Proprietatea detine: - centrala termica; - aer conditionat; Tranzactionarea proprietatii se va face partial cu mobilierul aferent prezentei ofertari. AVANTAJE: - Situat la mai puțin de 5 minute de stația de metrou Izvor - Foarte aproape de parcul Cismigiu - Foarte aproape de parcul Izvor - Palatul Parlamentului este situat la 7-10 minute de mers pe jos. - Acces foarte rapid către multe școli și gradinite OBSERVATII: Zona rezidentiala de interes major SVN Romania, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract. Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil. Cand alegeti SVN determinati mobilizarea intregii organizatii de experti SVN si a retelei noastre de incredere, in sensul actiunii in numele dumneavoastra. Aceasta Retea de Valori Comune reprezinta elementul distinctiv al SVN . Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete. Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania.

109500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(