Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  2700 mp Salaj, Romita  - 4658 EURO Proprietar 4658 €
Vanzare terenuri constructii 2700 mp Salaj, Romita - 4658 EURO Romita, Romita , jud. Salaj

Persoana fizica vand 27 arii de teren intravilan, situat pe partea stanga, la intrare in Romita dinspre Jac, la soseaua principala, front mare, pozitionare buna, cu posibilitate de construire. Acte in regula. Pentru mai multe detalii va raspund la telefon 747 - arata telefon -

4658 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Salaj, Romita  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Romita - 16000 EURO Romita, Romita , jud. Salaj

Casa batraneasca situata la 24 km de Zalau si 20 km de Jibou ,recent renovata , interior si exterior, parchet , gresie, soba noua, masina de spalat semiautomata, aragaz cu butelie, mobila in ambele camere, frigider, curent electric, fantana forata in spatele casei + reteaua de apa potabila comunala in curte, posibilitati de legare la cablu si internet ; bucatarie de vara mobilata , sura , gradina 22 ari in spatele casei + vie peste curte pe rod + gradina de legume . Strada este asfaltata . Casa se afla in Romita, nr.111 . Relatii suplimentare la tel. 742 - arata telefon -

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.