Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  600 mp Valcea, Calina  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 600 mp Valcea, Calina - 0 EURO Calina, Calina , jud. Valcea

urgent, vand loc de casa, 600 mp in com calina (langa dragasani), jud. valcea, posibilitati de racordare la utilitati (apa, gaze, canalizare). tel. 0723230953

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Valcea, Calina  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare garsoniera Valcea, Calina - 20000 EURO Calina, Calina , jud. Valcea

Vand sau schimb garsoniera confort 1 Garsoniera se afla pe strada Aleea Tineretului bloc G2,etaj 2,cu imbunatatiri,centrala+calorifere noi,usa metalica. Accept variante cu case in Calina sau Prundeni(cu gaze) Daca este necesar ofer diferenta. Rog seriozitate.

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Valcea, Calina  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Calina - 20000 EURO Calina, Calina , jud. Valcea

Localizata in satul Calina, comuna Prundeni la 5 km de Dragasani. Plasata la strada principala. Toate actele facute, puteti fi proprietar din acest moment. Casa are doua camere, bucatarie, hol, camara. In curte se afla bucatarie de vara, o magazie, separat este o casuta de vara cu veranda.Teren arabil in continuitatea proprietatii de aproximativ 9000 mp. 1200 mp de vie, 600 mp. are curtea. 1 h se afla in continuitatea gradinii. Gaze, apa, canalizare, curent. Pret 20000 de euro.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.