Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Teleorman, Islaz  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Teleorman, Islaz - 45000 EURO Islaz, Islaz , jud. Teleorman

Vand casa in comuna Islaz, Jud.Teleorman Casa din caramida: suprafata 120 mp; 4 camere, hol, sobe de teracota in 2 camere;baie cu gresie si faianta;geam la baie;aer conditionat;acoperis tabla nou; parchet in toate camerele;gresie in hol; tamplarie termopan la toate camerele; usi termopan la ambele intrari din exterior; pivnita la subsolul unei camere,cu intrare din exterior;curtea este pavata cu beton. Casa din pamant: suparfata 50 mp; 2 camere+ bucatarie+anexa; geamuri si usi termopan; soba teracota. Ambele case se vand mobilate si utilate. in curte se mai afla si urmatoarele anexe: 2 hambare din lemn acoperite cu tigla(40 mp); hambar din tabla; spatiu acoperit din caramida pentru crestere porci cu 2 compartimente; spatiu caramida pentru cresterea pasarilor acoperit cu 2 compartimente; garaj cu porti din tabla acoperit cu tigla(10 mp);anexa 4 camere acoperita cu tigla pentru depozitare bransata la reteaua de curent electric 380V, apa curenta in curte cu robinet; fantana. Gard placi din ciment cu stalpi din beton; porti din tabla! In curte mai este amenajat un spatiu pentru cultivarea legumelor in care se afla mai multi pomi fructiferi. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Islaz , Case de vanzare - Teleorman

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Teleorman, Islaz  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 4 camere Teleorman, Islaz - 23000 EURO Islaz, Islaz , jud. Teleorman

Tufan Catalin Vand Casa Comuna Islaz Judet Telorman Casa de Vanzare!Curtea dispune de o suprafata de 2500m2,Constructia casei s-a facut in anul 1972 din caramida avand 4 camere si 2 balcoane, iar in anexa alte 4 camere insotite sofru patul si anexa de pasari. Fantana se afla in curte. Casa este situata la jumatatea comunei avand iesire foarte apropiata de soseaua principala (50m). Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon.

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(