Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Nou | Pensiune 8 camere cu 1373mp teren | Zona Cristian Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 240 €
Nou | Pensiune 8 camere cu 1373mp teren | Zona Cristian Brasov Cristian, Cristian , jud. Brasov

Royal Home Investment ofera clientilor o vila tip pensiune cu 8 camere cu 1373mp teren, situata in localitatea Cristian, Brasov. Noua ta vila se afla intr-o zona zona in dezvoltare, locuita de vecini prietenosi si linistiti. Terenul generos e format din 3 parcele alipite si are dublu front stradal. De asemenea, pe teren se afla inca 3 fundatii turnate. Vila necesita renovare. Se poate achizitiona cu inca o parcela de 13.472mp, teren aflat vis-a-vis, https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/brasov/cristian/teren-constructii-de-vanzare-XAJ11302U Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

240 €

   Apartament

Vezi Detalii
Nou | Teren Intravilan 13.472mp |  Cristian | Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 538880 €
Nou | Teren Intravilan 13.472mp | Cristian | Brasov Cristian, Cristian , jud. Brasov

Royal Home Investment ofera clientilor un teren de 13.472 mp situata in localitatea Cristian, delimitata de strada Nisipului, raul Ghimbasel si granita cu Rasnov. Terenul a fost gandit anterior ca zona rezidentiala (P+M) cu construire de parcuri sportive si agrement, ce se afla intr-o zona retrasa, locuita de cativa vecini prietenosi si linistiti. Conform noului PUG, avand in vedere cracterul specific al localitatii, regimul de inaltime al viitoarelor constructii este P+2 sau P + 1 + M . Toate utilitatile sunt la 200 de metri (pe strada Nisipului, cea principala). Pe teren se gaseste o constructie la parter de 180mp. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

538880 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(