Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 2.700 mp, deschidere 30 ml, Belciugatele – Valea Iazurilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 46000 €
Teren 2.700 mp, deschidere 30 ml, Belciugatele – Valea Iazurilor Belciugatele, Belciugatele , jud. Calarasi

TEREN SI CASA, IDEAL PENTRU PERSOANE ACTIVE - Proprietatea pe care v-o prezentam este amplasata la 30 km de Bucuresti, in apropierea zonei de agrement Valea Iazurilor din localitatea Belciugatele. Proprietatea este compusa dintr-o suprafata de teren de 2.700 mp, cu deschidere 30 ml la strada asfaltata si doua corpuri de casa construite din chirpici si acoperite cu tabla. Casele dateaza din anul 1968, sunt desfasurate pe aprox. 100 mp si pot fi demolate. Imobilul dispune de anexe, gard din placi de beton la strada cu laterale din plasa si utilitati: curent electric, put forat in curte. Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

46000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare 2 case si teren 2.700 mp, Belciugatele – Valea Iazurilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 46000 €
Vanzare 2 case si teren 2.700 mp, Belciugatele – Valea Iazurilor Belciugatele, Belciugatele , jud. Calarasi

CASA SI TEREN, IDEAL PENTRU PERSOANE ACTIVE - Proprietatea pe care v-o prezentam este amplasata la 30 km de Bucuresti, in apropierea zonei de agrement Valea Iazurilor din localitatea Belciugatele. Proprietatea este compusa dintr-o suprafata de teren de 2.700 mp, cu deschidere 30 ml la strada asfaltata si doua corpuri de casa construite din chirpici, tencuite, zugravite si acoperite cu tabla. Casele sunt Parter+Pod, sunt desfasurate pe aprox. 100 mp si dateaza din anul 1968. Corpul 1 este tip vagon, format din patru camere placate cu dusumea si tavan din scandura, tamplarie din lemn. Corpul 2 este compus din doua camere, bucatarie, beci si un hol cu ferestre din cornier pe toata lungimea casei. Imobilul dispune de anexe, gard din placi de beton la strada cu laterale din plasa si utilitati: curent electric, put forat in curte. Pret teren: 17 €/mp Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

46000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
BELCIUGATELE - C.A.P. vanzare teren imprejmuit S = 45.600 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 765000 €
BELCIUGATELE - C.A.P. vanzare teren imprejmuit S = 45.600 mp. Belciugatele, Belciugatele , jud. Calarasi

BELCIUGATELE, vanzare teren intravilan in suprafata totala de 45.600 mp. cu deschidere de 160 ml. si adancimea de 340 ml. Avantajul major al acestui teren este faptul ca este situat in intravilanul Loc. Belciugatele ( a facut parte din teritoriul administrativ al fostului C.A.P.), este imprejmuit in totalitate cu gard din fier forjat, are drum atat in partea din fata cat si pe toata latura din dreapta si beneficiaza de 1 post trafo .

765000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(