Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa si teren in DEJ - Somncutului, Judetul Cluj Agentie - 0 comision - exclusivitate 12737 €
Casa si teren in DEJ - Somncutului, Judetul Cluj Dej, Dej , jud. Cluj

Casazela va propune spre vanzare o casa ce a fost folosita ca si spatiu comercial cu un teren in suprafata de 84 mp, situat in localitatea Dej, str. Somcutului, jud. Cluj. Imobilul este localizat in zona periferica a municipiului Dej, in cartierul Viile Dejului, accesul este facil, rutier si pietonal, in zona exista si mijloace de transport in comun. Terenul are deschidere la DJ108B, este asfaltat. Constructia cu destinatie comerciala are un regim de inaltime S+P+M cu o suprafata construita de 99 mp, suprafata desfasurata de 168 mp si suprafata utila de 134 mp. Utilitatile in zona sunt: apa, gaz, curent electric, iar drumul de acces este asfaltat, imobilul avand direct acces direct la str. somcutului. Imobilul se vinde prin licitatie publica, in procedura de executare, iar pretul de pornire al licitatiilor este : 62,765 Ron + TVA.

12737 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(