Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere | Mobilat | Bucurestii Noi | Metrou 3min Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
Apartament cu 2 camere | Mobilat | Bucurestii Noi | Metrou 3min Bucurestii Noi, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 2 camere deosebit, situat la etajul 2 din D+P+3, avand o suprafata utila totala de 51,46 mp din care un balcon de 3,36, cu o vedere neingradita si situat intr-o zona cu foarte multi pomi. Apartamentul se prezinta foarte bine si a fost igienizat complet. Beneficiaza de toate utilitatile si consumul este contorizat: gaze naturale, apa curenta, curent electric si canalizare. Vecinii sunt buni, scara este curata si bine intretinuta, se gasesc locuri de parcare avand in vedere ca se poate parca pe ambele parti si este zona de case. In zona se regasesc toate facilitatile unei zone bine dezvoltate : - Parcul Bazilescu la 3-4 minute pe jos. - Magazine: Kaufland, Mega Image, Lidl. - Institutii bancare : Banca Transilvania, CEC Bank, Reiffeisen Bank, BRD. - Cabinete notraiale, posta, restaurante, benzinarii , farmacii. - Gradinite si scoli. -Transport: Statia de metrou Jiului la 2-3 minute pe jos, statia de metrou Parc Bazilescu la 3-4 minute pe jos, acces rapid la tramvai si troleibuz ( 1-2 minute pe jos ). -Accces rapid : Casa Presei, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Dorobanti. Pentru detalii suplimentare sau pentru a vedea apartamentul puteti suna la primul numar din anunt.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere Lux 88 mp in Chitila Agentie - 0 comision - exclusivitate 88900 €
Apartament 2 Camere Lux 88 mp in Chitila Bucurestii Noi, Bucuresti

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament lux foarte spatios avand 2 camere decomandate (et. 3/5). Proprietatea este situata in zona Bucurestii Noi Chitila vis-a-vis de Leroy Merlin. Locuri de parcare: 1 (contra cost). Construit in anul 2019. Etaj 3 din 5 (blocul are lift) Structura beton, pereți de caramida și izolatie exterioara. Suprafata Utila: 70. Suprafața Construita: 88. Nr Camere: 2 Bai: 1 Balcoane: 2 (deschise) Utilitati: gaz, apa, canalizare, electricitate, Tv-Net Vecinatati: Complex Comercial, statii autobuz, farmacie, școala, grădinița, etc. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

88900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(