Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Studio de vanzare 51mpc, PRET 54.500 EURO+TVA*, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 54500 €
Studio de vanzare 51mpc, PRET 54.500 EURO+TVA*, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - PRET NOU - 54.500 EURO+TVA LOC PARCARE SUPRATERAN PRET 7000 EURO+TVA CGA Home Consulting are deosebita placerea de a va prezenta un proiect imobiliar finalizat la 30 noiembrie 2020, ROOA Residence. Studioul 2B este situat la etajul 2, cu o suprafata construita de 51 mp, are o suprafata utila totala de 46.4 mp si este compus astfel : camera de zi cu suprafata de 23,7 mp, bucatarie 8,5 mp, baie 4.8 mp si o terasa de 6.3 m.p. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala termica Ariston - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

54500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere | Mobilat | Bucurestii Noi | Metrou 3min Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
Apartament cu 2 camere | Mobilat | Bucurestii Noi | Metrou 3min Bucurestii Noi, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 2 camere deosebit, situat la etajul 2 din D+P+3, avand o suprafata utila totala de 51,46 mp din care un balcon de 3,36, cu o vedere neingradita si situat intr-o zona cu foarte multi pomi. Apartamentul se prezinta foarte bine si a fost igienizat complet. Beneficiaza de toate utilitatile si consumul este contorizat: gaze naturale, apa curenta, curent electric si canalizare. Vecinii sunt buni, scara este curata si bine intretinuta, se gasesc locuri de parcare avand in vedere ca se poate parca pe ambele parti si este zona de case. In zona se regasesc toate facilitatile unei zone bine dezvoltate : - Parcul Bazilescu la 3-4 minute pe jos. - Magazine: Kaufland, Mega Image, Lidl. - Institutii bancare : Banca Transilvania, CEC Bank, Reiffeisen Bank, BRD. - Cabinete notraiale, posta, restaurante, benzinarii , farmacii. - Gradinite si scoli. -Transport: Statia de metrou Jiului la 2-3 minute pe jos, statia de metrou Parc Bazilescu la 3-4 minute pe jos, acces rapid la tramvai si troleibuz ( 1-2 minute pe jos ). -Accces rapid : Casa Presei, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Dorobanti. Pentru detalii suplimentare sau pentru a vedea apartamentul puteti suna la primul numar din anunt.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere Lux 88 mp in Chitila Agentie - 0 comision - exclusivitate 88900 €
Apartament 2 Camere Lux 88 mp in Chitila Bucurestii Noi, Bucuresti

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament lux foarte spatios avand 2 camere decomandate (et. 3/5). Proprietatea este situata in zona Bucurestii Noi Chitila vis-a-vis de Leroy Merlin. Locuri de parcare: 1 (contra cost). Construit in anul 2019. Etaj 3 din 5 (blocul are lift) Structura beton, pereți de caramida și izolatie exterioara. Suprafata Utila: 70. Suprafața Construita: 88. Nr Camere: 2 Bai: 1 Balcoane: 2 (deschise) Utilitati: gaz, apa, canalizare, electricitate, Tv-Net Vecinatati: Complex Comercial, statii autobuz, farmacie, școala, grădinița, etc. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

88900 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE VANZARE 94MP - BUCURESTII NOI - 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
APARTAMENT 3 CAMERE VANZARE 94MP - BUCURESTII NOI - 0% COMISION Bucurestii Noi, Bucuresti

Fa acum pasul cel mare! Va prezint cu drag un apartament cu 3 camere, bucătărie, baie si o terasa extrem de spațioasa care îți oferă o priveliște spectaculoasa către lacul Grivița. Acesta este situat într-o zona lipsita de zgomot, intensitate si agitația mediului urban. Acest apartament a fost conceput la standarde înalte de calitate si siguranta, cu soluții bine gândite pentru eficientizarea costurilor de întreținere, printre care se numără structura construcției făcută din cărămidă izolata termic pe pereții exteriori, aparat de aer condiționat de ultima generație si centrala proprie incorporata. Apartamentul este la cheie, cu finisaje de înalta calitate si mobila făcută pe comanda pentru a eficientiza spațiul dăruit de camerele spațioase care găzduiesc lumina naturala intr-un mod unic pentru a crea o atmosfera liniștitoare. Din aceasta zona ai acces facil la stația de metrou Laminorului, hipermarketuri, instituții de învățământ si zone comerciale. Performanta energetica • Poziționat in clasa energetica „A” • Consum anual specific de energie: 104 kWh/m2an • Indice de emisii echivalent CO2: 31,91 kgCO2/m2an • Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an Va așteptam cu mare drag la vizionare!

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio de vanzare 51mpc, PRET 56.504EURO+TVA*, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 56504 €
Studio de vanzare 51mpc, PRET 56.504EURO+TVA*, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - PRET NOU - 56.504 EURO+TVA LOC PARCARE SUPRATERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 30.11.2020. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 Ianuarie 2021, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Studioul 2B este situat la etajul 2, cu o suprafata construita de 51 mp, are o suprafata utila totala de 46.4 mp si este compus astfel : camera de zi cu suprafata de 23,7 mp, bucatarie 8,5 mp, baie 4.8 mp si o terasa de 9.4 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala termica Ariston - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% )se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

56504 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, 91 MPC, PRET 97.073 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 97073 €
Apartament 3 camere, 91 MPC, PRET 97.073 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - 97.073 EURO+TVA LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.01.2021. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 ianuarie 2021, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Apartamentul 1B este situat la etajul 1, cu suprafata construita de 91 mp, are o suprafata utila totala de 79,2 mp si este compus astfel: un living cu suprafata de 22,4 mp, doua dormitoare de 12 mp si 13,1 mp, doua bai de 4,5 mp si 3,6 mp si o terasa de 7,9 m. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala termica Ariston - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% )se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

97073 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(