Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere, 76 mp, cu terasa de 60 mp, Agentie - 0 comision - exclusivitate 139000 €
Apartament 3 camere, 76 mp, cu terasa de 60 mp, Bucurestii Noi, Bucuresti

Dream House Imobiliare va ofera spre vanzare un superb apartament de 3 camere semidecomandat, cu o suprafata utila de 76mp insotit de o terasa proprie de 60mp. Apartamentul este amplasat la parterul unui imobil finalizat in anul 2013, cu vedere catre spatele imobilul, fapt care va ofera intimitate si liniste. Apartamentul este structurat astfel : 2 dormitoare ( unul cu iesire pe terasa), living spatios, bucatarie cu iesire pe terasa, baie. Acest apartament beneficiaza de 2 intrari, una din scara blocului si una pe langa bloc cu acces intr-un mic hol alaturat bucatariei. Aceste 2 intrari va ofera un acces foarte facil in functie de necesitatile fiecarui client. Apartamentul este proaspat renovat cu finisaje de foarte buna calitate alese pentru a creea un design modern ce se imbina cu cel clasic. Terasa are 60mp, foarte spatioasa iar faptul ca apartamentul este pozitionat pe spate, va ofera o intimitate foarte buna atunci cand luati masa pe terasa. Imobilul este amplasat in zona Bucurestii Noi/ Jiului, o zona cu acces rapid catre mijloace de transport in comun ( Metrou Jiului 5 min ), statie STB etc. In apropiere exista Parcul Izbiceni, magazine, hipermaketuri, scoli, gradinite. Este o zona perfecta pentru o familie cu copii si nu numai. Apartamentul se preteaza atat pentru locuit cat si pentru comercial, birouri sau investitie. Disponibilitate imediata ! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

139000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Metrou Parc Bazilescu Bucurestii Noi Agentie - 0 comision - exclusivitate 66950 €
Apartament 2 camere Metrou Parc Bazilescu Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

- Imobilul este amplasat langa intrarea in metrou Parc Bazilescu; - Bloc reabilitat termic in 2010; Construit in anul 1967 pe o structura din diafragme de beton armat si zidarii din caramida plina, fundatiile sunt sprijinite pe role din otel (bile) ce preiau miscarea seismica in cazul cutremurelor. El a fost construit la cele mai inalte standarde de calitate, destinat personalului din armata. - Suprafata utila totala a apartamentului este de 54.60 mp din care balcon - 8.58 mp; - Apartamentul este renovat complet in anul 2007: geamuri termopan, instalatii electrice noi, insataltii sanitare noi, decopertare pereti si zugravire completa, gresie, faianta, parchet masiv raschetat si lacuit, montat usi din lemn masiv de stejar, usa metalica intrare Beyler, scafe tavan cu lumina, balcon inchis si dublu izolat termic (interior + exterior); - Incalzirea se realizeaza prin reteaua de termoficare iar contorizarea se face prin repartitoare; - BONUS: apartamentul se preda mobilat si utilat, gata de locuit.

66950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio de vanzare 51mpc, PRET 53.700 EURO+TVA*, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 53700 €
Studio de vanzare 51mpc, PRET 53.700 EURO+TVA*, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - PRET NOU - 53.700 EURO+TVA LOC PARCARE SUPRATERAN PRET 4500 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 30.11.2020. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 Ianuarie 2021, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Studioul 2B este situat la etajul 2, cu o suprafata construita de 51 mp, are o suprafata utila totala de 46.4 mp si este compus astfel : camera de zi cu suprafata de 23,7 mp, bucatarie 8,5 mp, baie 4.8 mp si o terasa de 9.4 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala termica Ariston - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% )se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

53700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, 91 MPC, PRET 92048 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 92048 €
Apartament 3 camere, 91 MPC, PRET 92048 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - 92048 EURO+TVA LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.01.2021. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 ianuarie 2021, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Apartamentul 1B este situat la etajul 1, cu suprafata construita de 91 mp, are o suprafata utila totala de 79,2 mp si este compus astfel: un living cu suprafata de 22,4 mp, doua dormitoare de 12 mp si 13,1 mp, doua bai de 4,5 mp si 3,6 mp si o terasa de 7,9 m. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala termica Ariston - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% )se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

92048 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio de vanzare 45mpc, PRET 49.700 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 49700 €
Studio de vanzare 45mpc, PRET 49.700 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - PRET NOU - 49.700 EURO+TVA LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.01.2021. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 ianuarie 2021, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Studioul 3B este situat la etajul 3, cu o suprafata construita de 45 mp, are o suprafata utila totala de 40.7 mp si este compus astfel : camera de zi cu suprafata de 23,7 mp, bucatarie 8,5 mp, baie 4.8 mp si o terasa de 3.7 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala termica Ariston - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% )se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

49700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vile de lux, 5 camere, mai sunt doar 2 case disponibile Agentie - 0 comision - exclusivitate 134999 €
Vile de lux, 5 camere, mai sunt doar 2 case disponibile Bucurestii Noi, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune o vila in sectorul 1, zona Straulesti, cu o suprafata utila de 122 mp, living de 23 mp, 4 dormitoare, 3 bai , o curte de 50 mp si bonus un Pod de depozitare de 25 mp utili care poate fi amenajat in birou sau spatiu de joaca pentru copii. Casele au intrare individuala cu poarta automatizata, dispun de bugete generoase pentru finisaje, sunt anvelopate cu polistiren de 10, EPS 100, au tamplarie Salamander de 9 camere cu sticla tripan de 5,2 cm grosime, centrala termica Ariston de 28 KW cu boiler incorporat, instalatii si obiecte sanitare Romstal, curti amenajate cu gazon si tuia, treptele sunt placate cu travertin. Unitatile se predau finisate la cheie, sunt racordate la toate utilitatile si sunt acum la stadiul in care au nevoie de dumneavoastra pentru alegerea finisajelor. Vizionarile se pot face de luni pana duminica intre orele 8 si 21

134999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bucurestii Noi , Apartament elegant,  2 camere, in vila, 53mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Bucurestii Noi , Apartament elegant, 2 camere, in vila, 53mp Bucurestii Noi, Bucuresti

DESCRIERE Se vinde apartament spatios, cu doua camere intr-o vila cu 6 apartamente , cate doua apartamente pentru fiecare etaj. Scara interioara este cu granit si balustrada de inox, foarte bine realizata. Apartamentul are parchet, jaluzele , centrala proprie, aer conditionat si este contorizat la apa , gaz, electricitate. Bucataria este mobilata si utilata.Este izolat termic. Imobilul este construit din caramida , are izolatie interioara si exterioara. Structura imobilului a fost calculata si executata pentru o rezistenta la grad de risc seismic 8,5. Zona rezidentiala linistita si cu foarte multa verdeata. Este pe str. 16 Februarie la nr.14 , strada comparabila cu un bulevard. In apropiere parc, gradinita , scoala . Mijloace de transport : tramvai, metrou , RATB . Tot in apropiere centre comerciale: Colosseum Retail Parc , Leroy Merlin. Va asteptam pentru vizionare!

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare tip duplex, 4 camere - 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Apartament de vanzare tip duplex, 4 camere - 0% COMISION Bucurestii Noi, Bucuresti

Am placerea de a va prezenta un deosebit apartament, spatios, modern, situat in zona de nord pe strada Durau, Bucurestii Noi, in care bunul gust si confortul va vor face sa va simtiti ca acasa. Locatia proprietatii ii confera un prim avantaj si anume accesul facil la metrou , statia Laminorului aflandu-se la circa 150 de metri iar pentru cei care iubesc natura, parcul Bazilescu se afla la 5 minute distanta de mers pe jos. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc finalizat la inceputul anului 2017 cu regim S+P+3+M si este dispus pe 2 niveluri. Primul nivel are o suprafata utila de 96 metri patrati si regasim: Holul mobilat cu dressing, livingul, diningul si bucataria, un dormitor si 2 bai. Terasa, ca al doilea avantaj si cel mai important, are o suprafata utila de 56 MP si va va face sa indragiti si mai mult locatia prin prisma caracteristicii open space ce iti confera sentimentul de libertate, relaxare, buna dispozitie, cat si intimitate. Dupa-amiezele petrecute aici sau sfarsiturile de saptamana alaturi de prieteni sau familie la un gratar va vor da energia si tonusul bun pentru a incepe o noua saptamana asa cum trebuie. De retinut ca terasa este dotata cu un sistem de degivrare a pardoselii pentru topirea zapezii iarna si marchiza automata, perfecta pentru zilele insorite si calduroase cand tot ce ai nevoie e sa te racoresti. Nivelul superior are o suprafata utila de 55 MP, este decomandat si are 2 dormitoare, o baie si un hol. La subsolul imobilului veti avea un loc de parcare asa ca nu trebuie sa va faceti griji iarna sa dezapeziti autoturismul sau sa va preocupe gasirea unui loc de parcare cand reveniti acasa. Deasemenea tot la subsol exista si o boxa de aproximativ 6 MP utilata. Constructia sistem de cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, iar zidaria fiind executata din caramida Ca dotari: parchetul de 12mm triplu stratificat, mobilierul de calitate marca Mobexpert, masina spalat vase, plita electrica, cuptor electric, cuptor cu microunde, hota, masina spalat rufe, uscator rufe, 4 televizoare, 5 aparate de aer conditionat, pietris pe terasa si granit Un alt avantaj il reprezinta linistea zonei si pozitionarea ferita de aglomeratia tipica zonelor centrale si a marilor bulevarde bucurestene dar cu toate astea la o distanta relativ mica de Baneasa, Sisesti, Herastrau, Domenii, Arcul de Triumf, 1 Mai, Casa Presei Libere. Accesul este securizat. In vecinate gasim Colosseum Retail Park, Kaufland, Carrefour, Lidl, Piata 16 Februarie, gradinite si scoli, sali de fitness, restaurante, farmacii si centre medicale. Se vinde asa cum este prezentat sau la cerere nemobilat. Daca cele enuntate v-au captat atentia va astept cu drag la vizionare. Modalitati de plata: Cash sau Rate cu Avans sau Schimb Imobiliar (exclus teren). Clasa A energetica Consum anual specific energetic 123.98 Indice de emisii CO2 19.43 Consumul anual specific de energie din surse regenerabile 0

230000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bucurestii Noi , Apartament 2 camere in vila , ultrafinisat Agentie - 0 comision - exclusivitate 79000 €
Bucurestii Noi , Apartament 2 camere in vila , ultrafinisat Bucurestii Noi, Bucuresti

Se vinde apartament spatios, cu doua camere intr-o vila cu 6 apartamente , cate doua apartamente pentru fiecare etaj. Scara interioara este cu granit si balustrada de inox, foarte bine realizata. Apartamentul are parchet de bambus, jaluzele electrice, centrala proprie, doua aparate de aer conditionat si este contorizat la apa , gaz, electricitate. Bucataria este mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat vase. Imobilul este construit din caramida , are izolatie interioara si exterioara. Structura imobilului a fost calculata si executata pentru o rezistenta la grad de risc seismic 8,5. Zona rezidentiala linistita si cu foarte multa verdeata. Este pe str. 16 Februarie la nr.14 , strada comparabila cu un bulevard. In apropiere parc, gradinita , scoala . Mijloace de transport : tramvai, metrou , RATB . Tot in apropiere centre comerciale: Colosseum Retail Parc , Leroy Merlin. Va asteptam pentru vizionare! tel. 0732020021

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere Decomandate cu Terasa proprie in Bucurestii Noi Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Apartament 3 Camere Decomandate cu Terasa proprie in Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 3 camere, decomandat situat in Bucuresti Noi. Locuri de parcare: 1. Blocul este construit in anul 2019. Suprafata Utila: 101 mp si o Suprafata Construita de: 126 mp fiind situat la parter din 3. Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi. O baie are dus iar cealaltă are cada. Ambele bai au fereastra de aerisire. Dormitorul principal are o suprafata de 17 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri termoizolante tripan. Usa de la intrare este din metal. Terasa este de tip deschis. Apartamentul se vinde complet mobilat si dotat așa cum este prezentat în fotografii. Amplasamentul este in Bucurestii Noi. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica. Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile STB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc. Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 40 Lei/ luna. In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare. Apartamentul este nou, mobilat lux cu finisaje de foarte buna calitate. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Bucurestii Noi - teren 390 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 375000 €
Vila Bucurestii Noi - teren 390 mp Bucurestii Noi, Bucuresti

Va propun spre vanzare o vila finalizata in anul 2008, situata intr-o zona de case din Bucurestii Noi. Datorita compartimentarii si a spatiului generos, aceasta vila este ideala pentru a fi noua locuinta a unei familii. Imobiul beneficieaza de parter, etaj si mansarda. Mansarda este open space si poate fi amenajata ca si spatiu pentru birou, spatiu pentru oaspeti, dressing sau poate fi personalizata ulterior in functie de nevoile viitorului proprietar. Parterul este compus din antreu, living, dining, bucatarie inchisa, loundry -room si toaleta de serviciu. La etaj regasim un hol, trei dormitoare, un birou si doua bai. In plus, toate camerele de la etaj au acces la terase spatioase ce pot fi amenajate pentru relaxare. Living-ul si dining-ul au acces la o gradina amenajata cu terasa si un loc de luat masa perfect pentru intalnirile in familie. Pentru cei ce isi doresc sa isi dezvolte un hobby sau sa aiba un spatiu de depozitare suplimentar, in incinta proprietatii exista amenajat si un atelier. Imobilul a fost construit cu foarte multa atentie la detalii fapt evidentiat de actuala stare a acestuia. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii si va astept cu mare drag la o vizionare.

375000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere | Terasa 60 mp | Damaroaia - Gloriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 139500 €
Apartament cu 3 camere | Terasa 60 mp | Damaroaia - Gloriei Bucurestii Noi, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 3 camere deosebit, care combina confortul, intimitatea si caldura unui camin la interior, cu linistea, spatiul liber pentru miscare si relaxare, la exterior, in curtea proprie. Este un apartament ideal pentru familii sau pentru cupluri care in aceasta perioada lucreaza de acasa. Stai la bloc, dar ai spatiul si intreg confortul pe care il ai la casa! NU te simti claustrat stand acasa! Apartamentul are o suprafata totala de 131 mp, din care 60 mp sunt ocupati de o terasa superba, si este situat la Parter Inalt din P+3+M, in zona Parcului Izbiceni, la 5 minute de metrou Jiului si la 2 minute de intersectia Bucurestii Noi - Jiului - Bulevardul Gloriei. Apartamentul are dubla izolare termica la exterior, iar actualul proprietar a izolat termic si toata suprafata parcarii subterane, astfel incat cheltuielile cu incalzirea pe timp de iarna sunt minime, iar pe timp de vara temperatura este ideala. Pe scurt, exista aer conditionat, insa nu ai nevoie de el aproape niciodata! Pe terasa imensa poti face orice! Te poti plimba cu bicicleta, cu rolele, poti amenaja vara o piscina enorma cu sezlonguri pe una din laturi, in timp ce in cealalta ai spatiu suficient pentru a-ti face un bar exterior pentru coctailuri si cafea. De ce nu... iti poti amenaja propria ta sala de sport in aer liber sau loc de joaca pentru copii. Poti face orice iti trece prin cap, intrucat dispui de un spatiu generos, in care nu te poti plictisi. Nu simti ca stai la bloc! Ai doua intrari separate. Cand esti incarcat de cumparaturi poti intra direct in hol si bucatarie, nu esti nevoit sa strabati toata casa cu ele. Iar cand ai musafiri folosesti intrarea din scara blocului. Blocul este unul foarte linistit, vecinii sunt civilizati si aproape de tine la nevoie. Apartamentul are finisaje Premium, este recent renovat complet: gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, insertii tapet, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi interioare, instalatii sanitare, sanitare in baie. Toate contorizarile individual: gaze naturale, curent electric, apa curenta. In zona exista urmatoarele mijloace de transport: Metrou Jiului 5 minute, Tramvai 1 minut, autobuz 1 minut de mers pe jos. Magazine in cartier: Mega Image 3 minute de mers pe jos, Lidl 7-8 minute, Kaufland si Penny 5 minute, farmacii non-stop. Institutii de invatamant in apropiere: gradinite de stat si private, afterschool si scoli de stat. Parcuri si locuri de joaca: Ciresoaia - 3 minute, Izbiceni - 4 minute, Parcul Bazilescu - 6-7 minute de mers pe jos. Pentru programarea unei vizionari sau pentru mai multe detalii va asteptam cu un telefon la primul numar din anunt.

139500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ap spațios, finisat, mobilat, bloc 2015 Sos Chitilei Agentie - 0 comision - exclusivitate 79000 €
Ap spațios, finisat, mobilat, bloc 2015 Sos Chitilei Bucurestii Noi, Bucuresti

Apartament 2 camere decomandat, spatios: living 23 mp, dormitor 13 mp, bucatarie 10 mp, hol + spatiu depozitare 12 mp, baie 4 mp si balcon 4 mp Situat intr-un bloc nou, pe Sos Chitilei, cu vederea spre sud, in spatele blocului. Apartamentul este renovat, are finisaje de calitate si se vinde mobilat si utilat complet Merită vazut. Opțional loc de parcare la subsolul blocului Pret negociabil; comision 0.

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, 93 MPC , PRET 93.900 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 93900 €
Apartament 3 camere, 93 MPC , PRET 93.900 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - 93.900 EURO+TVA LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.10.2020. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 octombrie 2020, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Apartamentul 4B este situat la etajul 4, cu o suprafata construita de 93 mp, are o suprafata utila totala de 85 mp si este compus astfel: un living cu suprafata de 22,4 mp, doua dormitoare de 12 mp si 13,1 mp, doua bai de 4,5 mp si 3,6 mp si doua terase de 4 mp si 10 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala proprie Viessmann de 24KV in condensatie - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% ) se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

93900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare, 70 MPC, PRET 74.800 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 74800 €
Apartament 2 camere de vanzare, 70 MPC, PRET 74.800 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - PRET NOU - 74.800 EURO+TVA LOC PARCARE SUPRATERAN PRET 4500 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.10.2020. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 octombrie 2020, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Apartamentul 2A este situat la etajul 2, cu suprafata construita de 70,4 mp are o suprafata utila totala de 64 mp si este compus astfel,: un living cu suprafata de 25,8 mp, bucatarie de 11,4 mp , dormitor de 14,1 mp si o terasa de 3,7 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala proprie Viessmann de 24KV in condensatie - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. . In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% )se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

74800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare, 93 MPC, PRET 90.800 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 90800 €
Apartament 3 camere de vanzare, 93 MPC, PRET 90.800 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU PRET NOU - 90.800 EURO+TVA LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.10.2020. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 octombrie 2020, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Apartamentul 4A este situat la etajul 4, cu o suprafata construita de 93 mp, are o suprafata utila totala de 84,3 mp: un living generos cu suprafata de 19,7 mp, doua dormitoare de 12,1 mp si 13,9 mp; doua bai de 4,4 mp si 3,6 mp si doua terase de 5,2 mp si 13 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala proprie Viessmann de 24KV in condensatie - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19%) se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

90800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere | Terasa 60 mp | Damaroaia - Metrou Jiului 5 min Agentie - 0 comision - exclusivitate 139500 €
Apartament cu 3 camere | Terasa 60 mp | Damaroaia - Metrou Jiului 5 min Bucurestii Noi, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 3 camere deosebit, care combina confortul, intimitatea si caldura unui camin la interior, cu linistea, spatiul liber pentru miscare si relaxare, la exterior, in curtea proprie. Este un apartament ideal pentru familii sau pentru cupluri care in aceasta perioada lucreaza de acasa. Stai la bloc, dar ai spatiul si intreg confortul pe care il ai la casa! NU te simti claustrat stand acasa! Apartamentul are o suprafata totala de 131 mp, din care 60 mp sunt ocupati de o terasa superba, si este situat la Parter Inalt din P+3+M, in zona Parcului Izbiceni, la 5 minute de metrou Jiului si la 2 minute de intersectia Bucurestii Noi - Jiului - Bulevardul Gloriei. Apartamentul are dubla izolare termica la exterior, iar actualul proprietar a izolat termic si toata suprafata parcarii subterane, astfel incat cheltuielile cu incalzirea pe timp de iarna sunt minime, iar pe timp de vara temperatura este ideala. Pe scurt, exista aer conditionat, insa nu ai nevoie de el aproape niciodata! Pe terasa imensa poti face orice! Te poti plimba cu bicicleta, cu rolele, poti amenaja vara o piscina enorma cu sezlonguri pe una din laturi, in timp ce in cealalta ai spatiu suficient pentru a-ti face un bar exterior pentru coctailuri si cafea. De ce nu... iti poti amenaja propria ta sala de sport in aer liber sau loc de joaca pentru copii. Poti face orice iti trece prin cap, intrucat dispui de un spatiu generos, in care nu te poti plictisi. Nu simti ca stai la bloc! Ai doua intrari separate. Cand esti incarcat de cumparaturi poti intra direct in hol si bucatarie, nu esti nevoit sa strabati toata casa cu ele. Iar cand ai musafiri folosesti intrarea din scara blocului. Blocul este unul foarte linistit, vecinii sunt civilizati si aproape de tine la nevoie. Apartamentul are finisaje Premium, este recent renovat complet: gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, insertii tapet, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi interioare, instalatii sanitare, sanitare in baie. Toate contorizarile individual: gaze naturale, curent electric, apa curenta. In zona exista urmatoarele mijloace de transport: Metrou Jiului 5 minute, Tramvai 1 minut, autobuz 1 minut de mers pe jos. Magazine in cartier: Mega Image 3 minute de mers pe jos, Lidl 7-8 minute, Kaufland si Penny 5 minute, farmacii non-stop. Institutii de invatamant in apropiere: gradinite de stat si private, afterschool si scoli de stat. Parcuri si locuri de joaca: Ciresoaia - 3 minute, Izbiceni - 4 minute, Parcul Bazilescu - 6-7 minute de mers pe jos. Pentru programarea unei vizionari sau pentru mai multe detalii va asteptam cu un telefon la primul numar din anunt.

139500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament tip penthouse, 174 MPC, PRET 130.200 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 130200 €
Apartament tip penthouse, 174 MPC, PRET 130.200 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

OFERTA PRET NOU - 130.200 EURO+TVA 19% LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.10.2020. CGA HOME CONSULTING are deosebita placere de a va prezenta proiectul ROOA Residence, situat in sectorul 1, pe soseaua Bucuresti- Targoviste, intr-o zona in plina dezvoltare. Proiectul propune un imobil de apartamente eficient tesute, cu un volum care se descompune intr-o multitudine de paralelipipezi, reducand astfel scara si eficientizand spatiul de locuit. Toate aceste cutii care se descompun din volumul principal si care sunt de fapt balcoane, logii sau camere in consola, sunt scoase in evidenta si innobilate cu placari de contrast. PENTHOUSE-ul este dispus pe tot etaj 5 al imobilului are o suprafata utila de 85 MP, 2 terase generoase de 42 mp, respectiv 33 mp, si o camera de zi generoasa de 73MP. Proiectul a primit din partea Ordinul Arhitectilor din Romania (O.A.R) premiul pentru Proiecte de Arhitectura, sectiunea Imobile de Apartamente, editia 2018, drept confirmare a unei arhitecturi responsabile, de utilitate publica, in conformitate cu normativele legii in vigoare. DETALII GENERALE - 11 apartamente care se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 830 mp - 1 camera cu suprafata de 45 mp construiti - 2 camere cu suprafete cuprinse intre 64 si 174 mp construiti - 3 camere cu suprafete cuprinse intre 83 si 93 mp construiti - Penthouse cu o suprafata de 85 mp utili si terase de 74 mp - Parter prevazut cu un spatiu comercial in suprafata de 154 mp - 16 locuri de parcare subterane si supraterane DETALII TEHNICE - Constructie realizata din cadre si placi de beton armat cu pereti exteriori si interiori din caramida Porotherm - Ferestre cu tamplarie Salamander si geam termoizolant - Finisaje exterioare: termosistem de 10 cm, vopsea structurata siliconica - Finisaje interioare: parchet lemn stratificat, gresie/faianta in bai, bucatarii, vopsea lavabila alba, usi interioare albe, usa intrare metalica - Finisaje terasa: hidroizolatie si termoizolatie, folie PVC, gresie DOTARI - Apartamentele se livreaza finisate cu: gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala proprie Viessmann de 24KV in condensatie - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon TERMEN FINALIZARE 31 OCTOMBRIE 2020. • POZITIONARE IDEALA CARE ASIGURA ACCES FACIL LA MIJLOACE DE TRANSPORT, STB (304), METROU STRAULESTI (3 MINUTE DISTANTA CU MASINA, 10 MINUTE ACCES PIETONAL). • VECINATATI: GRADINITA SI CRESA GERMANA, MEGA IMAGE, CARREFOUR COLOSSEUM, SPATIU RELAXARE PLAYA VERDE, LAC STRAULESTI, BANEASA SHOPPING CENTER, PARC MOGOSOAIA NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

130200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, 93 MPC , PRET 93.900 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Dezvoltator 93900 €
Apartament 3 camere, 93 MPC , PRET 93.900 EURO+TVA, DIRECT DEZVOLTATOR Bucurestii Noi, Bucuresti

PRET NOU - 93.900 EURO+TVA LOC PARCARE SUBTERAN PRET 7000 EURO+TVA OFERTA VALABILA PANA LA DATA DE 31.10.2020. CGA Home Consulting are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect imobiliar care se va finaliza la 31 octombrie 2020, ROOA Residence, un proiect gandit pentru confortul locuitorilor sai. Apartamentul 4B este situat la etajul 4, cu o suprafata construita de 93 mp, are o suprafata utila totala de 85 mp si este compus astfel: un living cu suprafata de 22,4 mp, doua dormitoare de 12 mp si 13,1 mp, doua bai de 4,5 mp si 3,6 mp si doua terase de 4 mp si 10 mp. Designul apartamentelor a fost studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi, in perfecta concordanta cu linia moderna a cladirii, acestea se vor preda finisate cu: - gresie, faianta, parchet tip premium - Usi interioare Bella Casa sau similar - Centrala proprie Viessmann de 24KV in condensatie - Calorifere otel Romstal - Bai echipate cu cada/ cabina de dus, obiecte sanitare IDEAL STANDARD - Prize si intrerupatoare Legrand - Lavabila calitate superioara, 3 straturi de culoare alba - Tamplarie Salamander culoare gri antracit exterior, alb in interior, geam tripan si feronerie ROTO - Contorizare individuala ( gaz, curent electric, apa) - Lift - Interfon Aflat la 10 minute de lacul Straulesti, departe de aglomeratia orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, imobilul este locul ideal pentru familia dvs. Regimul de inaltime al imobilului este P+4E+5ER, proiectul cuprinde 11 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 3 apartamente/etaj. In zona se regasesc urmatoarele: statie STB (304), statie de metrou Straulesti ( 3 minute distanta cu masina, 10 minute acces pietonal), Gradinita si Cresa Germana, Mega Image, Lidl, Carrefour Colosseum, Spatiu relaxare Playa Verde, Restaurant 2 Cocosi, Lac Straulesti, Baneasa Shopping Center, Parc Mogosoaia. NOTA! Suprafetele pot suferi modificari de +/- 5% pana la momentul masuratorilor cadastrale. * - TVA de (5% sau 19% ) se aplica in conditiile legii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

93900 €

   Apartament

Vezi Detalii
 BUCURESTII NOI - METROU STRAULESTI, COMPLEX PHOENIX, ETAJ 3, TERASA SUPERBA, 90 MP TOTAL! Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
BUCURESTII NOI - METROU STRAULESTI, COMPLEX PHOENIX, ETAJ 3, TERASA SUPERBA, 90 MP TOTAL! Bucurestii Noi, Bucuresti

BUCURESTII NOI - METROU STRAULESTI, COMPLEX PHOENIX, ETAJ 3, TERASA SUPERBA, 90 MP TOTAL! Zona aerisita aproape de metrou si acces rapid la hipermarketurile din nordul capitalei. Complex 2007 cu paza permanenta, garaj subteran, gradina imensa amenajata pentru relaxare si perfecta ca loc de joaca pentru copii. Interior luminos, living si bucatarie spatioasa cu iesiri pe terasa, 2 dormitoare, 2 bai. Telefon: 0758.333.111

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(