Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare apartament cu 3 camere zona Brancoveanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 69999 €
Vanzare apartament cu 3 camere zona Brancoveanu Berceni, Bucuresti

Berceni- Constantin Brancoveanu, ofer spre vanzare apartament compus din 3 camere, semidecomandat, situat la etajul 4 din P+4, intr-un bloc construit in anul 1976. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, usa metalica, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol, parchet laminat in dormitoare, sufragerie si hol. Geamurile sunt din termopan. Pret 69.999Euro

69999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Aleea Lamotesti Berceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
Apartament 3 camere Aleea Lamotesti Berceni Berceni, Bucuresti

Se vinde un apartament cu 3 camere, situat la parterul unui bloc cu 10 niveluri, construit în anul 1975, decomandat, cu posibilitate construire balcon, exista teava de gaz trasa in bloc si instalatia sanitara schimbata. Apartamentul are o suprafață utilă de 56 mp și o suprafață construită de 62 mp. Amplasat într-o zonă liniștită, acest apartament oferă o oportunitate excelentă de a locui sau investi într-o locuință confortabilă și bine poziționată. Blocul beneficiază de diferite mijloace de transport în apropiere, la 4 statii distanta, se afla metroul Brancoveanu. De asemenea, în zona din apropiere se află diverse centre comerciale, cum ar fi Kaufland, Lidl, Mega Image, Profi și Carrefour, pentru a vă satisface nevoile de cumpărături. Pentru momente de relaxare, aveți la dispoziție Sun Plaza și Grand Arena, ambele situate la o distanță scurtă de mers pe jos. Apartamentul este vândut parțial mobilat și dispune de un dressing mare pe hol. Va asteptam cu drag la vizionare!

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Jilava granita cu Sectorul 4, Jumbo, Investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 1350000 €
Teren Jilava granita cu Sectorul 4, Jumbo, Investitie Berceni, Bucuresti

Va propunem spre vanzare, un teren extravilan cu deschidere de 61m si o suprafata totala de 22.500 mp, perfect pentru a o investitie viitoare datorita zonei in plina expansiune imobiliara. Suprafata parcelei este de 22.500 mp, are o geometrie armonioasa si topografie plana. Apropierea de Bucuresti dar si suprafata generoasa permite construirea in viitor a unui cartier rezidential cu un numar mare de unitati locative. Locatie: https://goo.gl/maps/PaxaQBZgsgGmZPYM8 Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru orice fel de detalii va stau la dispozitie la numarul afisat.

1350000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar I 3 camere I Giurgiului I COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 74900 €
Proprietar I 3 camere I Giurgiului I COMISION 0 Berceni, Bucuresti

Comision 0% Localizare: Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, 76 mp (60 mp utili) situat la etajul 5/9. Imobilul este localizat pe Sos Giurgiului in apropiere de Drumul Gazarului si beneficiaza de acces facil către mijloace de transport in comun. Avantaje: - posibilitate montare centrala termica (teava de gaze trasa in bloc) - apropiere de zone comerciale importante - ferestre termopan, balcon inchis pe toata lungimea apartamentului - imbunatatiri: gresie, faianta, parchet - disponibil imediat - instalatie electrica schimbata integral - instalatie incalzire schimbata, tevi polipropilena si radiatoare de otel - usa metalica Macko cu protectie antiefractie - aparat aer conditionat ElectroluxBTU - mobilat si utilat bucatarie - combina frigorifica Becko - masina de spalat inteligenta Candy - cuptor electric Bosch - plita pe gaz. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati si va asteptam la vizionare! Cod proprietate #72846

74900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in bloc nou  in Berceni. Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 2 camere in bloc nou in Berceni. Berceni, Bucuresti

Va oferim spre vanzare cu, COMISON 0%, un apartament de 2 camere, situat la parterul inalt al unui imobil construit in anul 2022 in zona Berceni, avand un regim de inaltime de P+5E construit in 2022. Imobilul, in suprafata utila de 48 mp si o suprafata construita de 60mp, dispune de un dormitor, un living, o baie , o bucatarie si un balcon de 7mp. Pretul de vanzre este de 75000 euro cu TVA de 5% inclus. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 camere de inchiriat, centrala proprie, Piata Sudului Agentie - 0 comision - exclusivitate 540 €
3 camere de inchiriat, centrala proprie, Piata Sudului Berceni, Bucuresti

Va propunem sa inchiriati acest apartament aflat la etajul 1 al unui bloc situat stradal pe soseaua Oltenitei, la distanta de 5 minute mers pietonal fata de statia de metrou Piata Sudului. Apartamentul acesta este potrivit pentru o familie activa ce apreciaza apropierea de multiple puncte de interes utile (piata, scoli, hypermarket-uri, diverse mijloace de transport) si plimbarile relaxante sau activitatile sportive in Parcul Tineretului sau in linistea Deltei Vacaresti. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat asa cum reiese din fotografii. Totul este nou si foarte putin utilizat; nu sunt prezente urme de uzura. Veti beneficia de confortul oferit de propria centrala termica, de masina de spalat rufe, masina de spalat vase, filtru de apa la bucatarie, cuptor electric, cabina de dus cu radio la baie. Va invitam la vizionare!

540 €

   Apartament

Vezi Detalii
Depozit clasa A - ISU - Parc Logistic Agentie - 0 comision - exclusivitate 5006 €
Depozit clasa A - ISU - Parc Logistic Berceni, Bucuresti

Complexul logistic este amplasat in partea de sud-est a Municipiului Bucuresti, accesul in incinta facandu-se direct din Soseaua Oltenitei. Detalii si facilitati: * Inaltime utila depozit: 7,2 metri (inaltime maxima: 9 m); * Sistem de prevenire si stingere a incendiilor avand in componenta: - hidranti interiori si exteriori; - sistem de sprinklere; - senzori detectie; - trape de fum; - bazin de apa pentru situatii de urgenta; Avizele ISU se pot obtine cu tot sprijinul proprietarului, conform domeniilor de activitate ale viitorilor chiriasi, in functie de activitatea fiecaruia si a specificatiilor de incarcare termica. * Depozitul este dotat cu sistem de incalzire performant; are la baza trei centrale termice programate sa functioneze in cascada, asta insemnand ca pot intra in functiune pe rand in functie de temperatura necesara in depozit. * Birourile sunt dispuse pe doua niveluri; suprafete compartimentate si amenajate corespunzator. * Intreaga incinta este racordata la toate utilitatile necesare: - gaze naturale [reteaua stradala]; - energie electrica [220 - 380V] - post trafo propriu de 630kv; - apa [puturi proprii forate la medie adancime]; - circuit de canalizare proprie [statie de epurare, separator de hidrocarburi]. * Usi acces marfa drive-in / usi pietonale. * Podea industriala rezistenta 5T/mp - finisaj cu ciment sclivisit (elicopterizat). * Acces tir non-stop. * Parcare proprie fiecarui locatar / parcare vizitatori. * Serviciile de administrare includ printre altele: - intretinerea instalatiilor comune, inclusiv reviziile anuale; - intretinerea portilor, a gardului perimetral, a barierelor de acces; - iluminatul drumului; - intretinerea si curatarea zonelor verzi; - deszapezire pe timp de iarna; - curatenia pe spatiile comune; - taxele municipale si de stat privind cladirea si terenul. Este disponibil ultimul modul din cadrul proiectului. Suprafata depozit - 1.125 mp Suprafata birouri - 240 mp PRET: - Chirie depozit: 4,45 euro /mp /luna + TVA - Chirie birouri: 6,45 euro /mp /luna + TVA - Cost servicii de administrare: 0,55 euro /mp /luna + TVA Fiind reprezentatul exclusiv al acestei oferte, suntem deschisi la colaborarea cu alti brokeri /agenti.

5006 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Depozit clasa A - ISU - Parc Logistic Agentie - 0 comision - exclusivitate 5006 €
Depozit clasa A - ISU - Parc Logistic Berceni, Bucuresti

Complexul logistic este amplasat in partea de sud-est a Municipiului Bucuresti, accesul in incinta facandu-se direct din Soseaua Oltenitei. Detalii si facilitati: * Inaltime utila depozit: 7,2 metri (inaltime maxima: 9 m); * Sistem de prevenire si stingere a incendiilor avand in componenta: - hidranti interiori si exteriori; - sistem de sprinklere; - senzori detectie; - trape de fum; - bazin de apa pentru situatii de urgenta; Avizele ISU se pot obtine cu tot sprijinul proprietarului, conform domeniilor de activitate ale viitorilor chiriasi, in functie de activitatea fiecaruia si a specificatiilor de incarcare termica. * Depozitul este dotat cu sistem de incalzire performant; are la baza trei centrale termice programate sa functioneze in cascada, asta insemnand ca pot intra in functiune pe rand in functie de temperatura necesara in depozit. * Birourile sunt dispuse pe doua niveluri; suprafete compartimentate si amenajate corespunzator. * Intreaga incinta este racordata la toate utilitatile necesare: - gaze naturale [reteaua stradala]; - energie electrica [220 - 380V] - post trafo propriu de 630kv; - apa [puturi proprii forate la medie adancime]; - circuit de canalizare proprie [statie de epurare, separator de hidrocarburi]. * Usi acces marfa drive-in / usi pietonale. * Podea industriala rezistenta 5T/mp - finisaj cu ciment sclivisit (elicopterizat). * Acces tir non-stop. * Parcare proprie fiecarui locatar / parcare vizitatori. * Serviciile de administrare includ printre altele: - intretinerea instalatiilor comune, inclusiv reviziile anuale; - intretinerea portilor, a gardului perimetral, a barierelor de acces; - iluminatul drumului; - intretinerea si curatarea zonelor verzi; - deszapezire pe timp de iarna; - curatenia pe spatiile comune; - taxele municipale si de stat privind cladirea si terenul. Este disponibil ultimul modul din cadrul proiectului. Suprafata depozit - 1.125 mp Suprafata birouri - 240 mp PRET: - Chirie depozit: 4,45 euro /mp /luna + TVA - Chirie birouri: 6,45 euro /mp /luna + TVA - Cost servicii de administrare: 0,55 euro /mp /luna + TVA Fiind reprezentatul exclusiv al acestei oferte, suntem deschisi la colaborarea cu alti brokeri /agenti.

5006 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Giurgiului - Ghimpati, apartament 3 camere 52 mp, decomandat! Agentie - 0 comision - exclusivitate 62500 €
Giurgiului - Ghimpati, apartament 3 camere 52 mp, decomandat! Berceni, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! GIURGIULUI - GHIMPATI, APARTAMENT 3 CAMERE 52 MP, DECOMANDAT! Cartier sigur, acces imediat in Soseaua Giurgiului, aproape de piata si biserica, scoli, magazine, restaurante. Apartament de familie, renovabil, cu potential. Bloc cu 10 etaje, bine pozitionat, costuri reduse de intretinere. Interior versatil, suprafata utila optima, confortabil si curat, decomandat, spatii de depozitare, vedere mixta. Adresa:Str. GHIMPATI 25 bl. 3, et. 4, ap 17, Bucuresti, 041394 Tip Proprietate :Apartament Zona :Giurgiului Preț :62,500€ Dormitoare :2 Băi :1 Suprafață Utilă :49.16 m² Suprafață Totală :52.46 m² Etajul :4 Număr Etaje :10 Stare :De Vanzare Tip Listare :Reprezentari Comision 0% Birou Listing :REALPRO Toma Filipovici Listing ID :01-5032

62500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Depozit clasa A - ISU - Parc Logistic Agentie - 0 comision - exclusivitate
Depozit clasa A - ISU - Parc Logistic Berceni, Bucuresti

Complexul logistic este amplasat in partea de sud-est a Municipiului Bucuresti, in Popesti-Leordeni, in apropierea noului pasaj rutier de la intersectia Soselei Oltenita cu Soseaua de Centura. Accesul in incinta este foarte facil, facandu-se fie direct din Soseaua Oltenitei, in acest scop fiind proiectata in dreptul proprietatii o banda pentru decelerare si revenire in drumul national, fie din Soseaua de Centura pe un drum adiacent. Detalii si facilitati: * Inaltime utila depozit: 7,2 metri (inaltime maxima: 9 m); * Sistem de prevenire si stingere a incendiilor avand in componenta: - hidranti interiori si exteriori; - sistem de sprinklere - senzori detectie; - trape de fum; - bazin de apa pentru situatii de urgenta; Avizele ISU se pot obtine cu tot sprijinul proprietarului, conform domeniilor de activitate ale viitorilor chiriasi, in functie de activitatea fiecaruia si a specificatiilor de incarcare termica. * Depozitul este dotat cu sistem de incalzire performant; are la baza trei centrale termice programate sa functioneze in cascada, asta insemnand ca pot intra in functiune pe rand in functie de temperatura necesara in depozit. * Birourile sunt dispuse pe doua niveluri; suprafete compartimentate si amenajate corespunzator. * Intreaga incinta este racordata la toate utilitatile necesare: - gaze naturale [reteaua stradala]; - energie electrica [220 - 380V] - post trafo propriu de 630kv; - apa [puturi proprii forate la medie adancime]; - circuit de canalizare proprie [statie de epurare, separator de hidrocarburi]. * Usi acces marfa drive-in / usi pietonale. * Podea industriala rezistenta 5T/mp - finisaj cu ciment sclivisit (elicopterizat). * Acces tir non-stop. * Parcare proprie fiecarui locatar / parcare vizitatori. * Serviciile de administrare includ printre altele: - intretinerea instalatiilor comune, inclusiv reviziile anuale; - intretinerea portilor, a gardului perimetral, a barierelor de acces; - iluminatul drumului; - intretinerea si curatarea zonelor verzi; - deszapezire pe timp de iarna; - curatenia pe spatiile comune; - taxele municipale si de stat privind cladirea si terenul. Este disponibil ultimul modul din cadrul proiectului. Suprafata depozit - 1.125 mp Suprafata birouri - 240 mp PRET: - Chirie depozit: 4,45 euro /mp /luna + TVA - Chirie birouri: 6,45 euro /mp /luna + TVA - Cost servicii de administrare: 0,55 euro /mp /luna + TVA

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Piata Resita - 4 camere, etaj 3/4, 2 bai, 3 balcoane, 92 mp total! Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Piata Resita - 4 camere, etaj 3/4, 2 bai, 3 balcoane, 92 mp total! Berceni, Bucuresti

PIATA RESITA - 4 CAMERE, ETAJ 3/4, 2 BAI, 3 BALCOANE, 92 MP TOTAL! Alee cu trafic redus, zona verde la cateva minute de Piata Resita sau Sos. Giurgiului. Apartament spatios si luminos, perfect pentru rezidenta, liber si gata de mutare. Bloc 4 etaje, curat, bine intretinut. 4 camere decomandate, confortabil, vedere mixta, multiple spatii depozitare, 2 bai, una cu cada, alta cu dus, 3 balcoane inchise, centrala termica, loc parcare platit, boxa mare la subsol.

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(