Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren investitie Sector 4 Berceni Grand Arena 4774 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 599000 €
Teren investitie Sector 4 Berceni Grand Arena 4774 mp Berceni, Bucuresti

Teren investitional de vanzare in Bucuresti, Sector 4, in apropiere de Grand Arena / LIDL Drumul Binelui. Se afla pe Drumul Postalionului, vis-a-vis de cartierul Vista Rezidential. Strada a fost asfaltata in aprilie 2020 si este racordata la toate utilitatile: curent, gaz, canalizare, apa. Destinatia este rezidentiala: blocuri, case individuale, duplexuri. Se pot construi cladiri cu regim inaltime S+D+P+4E. Regimul urbanistic conform PUZ: M3 Suprafata teren : 4774 mp. Dubla Deschidere: 94 m la Drumul Postalionului (asfaltata) si 51 m la strada Dealu Leului (neasfaltata). POT 60% ( 2.865 mp amprenta totala ) cu posibilitatea acoperirii restului terenului în proporţie de 75% cu clădiri cu maxim 2 niveluri CUT 2.5 - 11.935 mp suprafata construita desfasurata, respectiv 9.190 mp suprafata utila desfasurata. Posibilitate de a construi aproximativ 190 apartamente si garsoniere + 190 parcari. Oferta aflata in exclusivitate in portofoliul agentiei Remax. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare.

599000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament modern 2 camere Straja-Argeselu Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Apartament modern 2 camere Straja-Argeselu Berceni, Bucuresti

Apulum94 va ofera in sistem de reprezentare exclusiva un apartament situat in zona Straja, P-ta Resita, aflat la parterul inalt al unui bloc rebilitat termic, construit in anul 1975. Apartamentul a fost renovat complet in luna martie a acestui an, fiind schimbate usile, parchetul, gresia, faianta, caloriferele, instalatiile electrice si sanitare. Apartamentul are o suprafata utila de 38 mp, fiind semidecomandat, compus din living, bucatarie, dormitor si baie. Bucataria este mobilata si utilata complet, mobilierul fiind facut pe comanda, electrocasnicele fiind noi, in garantie. Livingul este mobilat modern, mobilierul fiind de asemena pe comanda, dispune de A.C. Dormitorul dispune de asemenea de mobilier nou. In baie au fost refacute instalatiile sanitare, apometrele sunt noi de tip radio, fiind montat si un boiler pentru apa calda, apartamentul functionand in paralel atat pe apa de la termoficare, cat si pe boiler. In bucatarie este montat un instant pentru apa calda. Fiecare spatiu a fost utilizat, mobilierul fiind pe comanda, astfel in cat sa ofere senzatia de spatiu, fiind un apartament aerisit, dar cu spatii de depozitare multiple. Apartamentul este conectat la gaz, incalzirea se face prin termoficare, fiind dotat cu repartitoare. Costurile de intretinere sunt reduse, deoarece apartamentul este izolat interior-exterior, iar pardoseala din casa este izolata cu polistiren extrudat din subsolul blocului, oferind astfel un confort termic sporit. Apartamentul dispune de sistem de supraveghere, format din 4 camere de filmat, dispune de loc de parcare de la ADP si o boxa la subsolul blocului, aflata chiar sub apartament. Materialele folosite pentru renovare sunt de cea mai buna calitate, parchet de trafic intens, gresie portelanata, proprietarul reusind sa creeze o continuitate intre gresie, faianta, parchet, usi si mobilier, fiind toate pe aceeasi nuanta. Apartamentul se vinde in conformitate cu fotografiile, mobilat si utilat complet. Zona este linistita, avand acces facil spre mijloacele de transport in comun, magazine, scoli, gradinite etc. Vederea este pe spatele blocului, spre locul de parcare si un parculet. Zona este impanzita de verdeata, ferita de traficul intens si de poluare. Pentru mai multe detalii si vizionari astept telefonul dumneavoastra.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
SOS. GIURGIULUI NR.72  - PIATA PROGRESUL, ETAJ 1, BLOC REABILITAT, LIBER! Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
SOS. GIURGIULUI NR.72 - PIATA PROGRESUL, ETAJ 1, BLOC REABILITAT, LIBER! Berceni, Bucuresti

SOS. GIURGIULUI NR.72 - PIATA PROGRESUL, ETAJ 1, BLOC REABILITAT, LIBER! Un apartament perfect pentru o familie ce-si doreste confort, siguranta si liniste. Pozitie excelenta langa piata, scoala, gradinita, la numai 10 minute de mers de metroul Eroii Revolutiei. Bloc reabilitat cu multe spatii verzi, scara curata si vecini civilizati. Interior luminos, balcon, mobilat si utilat, disponibil imediat. Telefon: 0758333111

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(