Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament - 2 camere, zona Alexandru Obregia Agentie - 0 comision - exclusivitate 53900 €
Apartament - 2 camere, zona Alexandru Obregia Berceni, Bucuresti

Va prezint spre cumparare un apartament de 2 camere, situat la etajul 8 al unui bloc cu 10 niveluri, situat pe strada Aleea Terasei, nr. 10, aproape de Bulevardul Alexandru Obregia, Mall Sun Plaza si Parcul Tineretului si la 15 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Sudului. Apartamentul este unul semidecomandat, orientat spre Sud-Est, cu o suprafata totala de 52 mp, care include si un balcon de 7 mp, reprezentand un excelent loc de relaxare, precum si 2 debarale foarte utile. Blocul este construit pe diafragme de beton, a fost dat in folosinta in anul 1973 si nu este incadrat pe nici o lista cu risc seismic fiind eligibil si pentru credit ipotecar. Apartamentul este unul ingrijit si curat, dar necesita modernizari, nemaifiind realizate investitii de amenajare in el de mult timp. Zona in care se afla apartamentul este una dintre zonele din Bucuresti cele mai cautate de familii/cupluri pentru liniste si siguranta in special, pentru proximitatea parcului Tineretului - Oraselul Copiilor, numeroase mijoace de transport - linia de metrou Piata Sudului, autobuze (313, 381, N105, N120, N124), troleibuze (73, 74, 76), precum si multitudinea institutiilor de invatamant: gradinite, scoli. Pentru informatii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ma contactati ! COMISION 0 % ! PRET NEGOCIABIL !

53900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Berceni - Aleea Slatioara, apartament 3 camere 45 mp, etaj 2 din 4! Agentie - 0 comision - exclusivitate 47500 €
Berceni - Aleea Slatioara, apartament 3 camere 45 mp, etaj 2 din 4! Berceni, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BERCENI - ALEEA SLATIOARA, APARTAMENT 3 CAMERE 45 MP, ETAJ 2 DIN 4! Alee linistita intr-un cartier sigur cu spatii verzi ingrijite, gradinite, 2 scoli la 5 minute. Apartament curat si luminos, la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii. Interior frumos, recent renovat, foarte bine intretinut, spatii optime, gata de mutat!

47500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(