Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes  - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes - 175000 EURO Vlad tepes, Vlad tepes , jud. Calarasi

Cauti un loc unde se iti incepi activitatea in domeniul agricol sau zootehnic ? Teren de 11600 mp intravilan si 1700 CONSTRUCTII la pret de APARTAMENT !!!! Nu pierde oferta si suna ne ! Vrei sa iti continui activitatea si nu ai unde ? iti prezint locul perfect : Pe o suprafata de 11 600 mp , in camp , foarte aproape de localitatea Vlad Tepes , Avem PUZ facut si atunci toata suprafata de 11 600 mp este construibila Avem put de mare adancime . Ne am conectat la reteaua de curent Enel . Langa teren avem canal . Locatia se preteaza la o multitudine de afaceri in domeniul zootehnic si agricol . Distanta de orasul Calarasi este de 30 km Distanta Bucuresti Vlad Tepes este de 70 km Proprietatea imobiliara are in componenta lotul de teren intravilan cu suprafata totala de 11.600 mp, incadrata cadastral in categoria de folosinta curti constructii avand o forma geometrica regulata, aproximativ dreptunghiulara cu cate o deschidere stradala de aproximativ 37 ml, la doua drumuri locale de exploatare agricola si dispune de un sistem propriu de alimentare cu apa si canalizare realizate in solutie locala cu put forat, pompa submersibila si fosa septica tip bazin vidanjabil, construit in regim subterean din beton armat turnat continu in cofraje. Pe lotul de teren sunt amplasate sase constructii cu functiune agricola si administrativa, 1. C1 FERMA PORCI Suprafata desfasurata = 662 mp, 2. C2 SAIVAN OI Suprafata desfasurata = 687 mp, 3. C3 MAGAZIE CEREALE Suprafata desfasurata = 222 mp, 4. C4 CLADIRE ADMINISTRATIVA Suprafata desfasurata = 136 mp si beci 5. C5 SOPRON Suprafata desfasurata = 165 mp, 6. C6 BAZIN VIDANJABIL Suprafata desfasurata = 14 mp, Intabulare si cadastru , liber 1750000euro negociabil sau schimb imobiliar Bucuresti 07******89 Terenuri - Vlad Tepes , Terenuri - Calarasi

175000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes  - 89900 EURO Proprietar 89900 €
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes - 89900 EURO Vlad tepes, Vlad tepes , jud. Calarasi

Pamant agricol , 12 hectare impartite in mai multe loturi , Acte la zi intabulare si cadastru . Localizare Vlad Tepes Calarsi Pret 89900euro neg Tel 07******89 Terenuri - Vlad Tepes , Terenuri - Calarasi

89900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes - 25000 EURO Vlad tepes, Vlad tepes , jud. Calarasi

Nicolae Burciu Vanzare teren intravilan Vand teren intravilan in comuna Vlad Tepes judetul Calarasi, suprafata de 1145m, teren inchis cu gard plasa pe trei laturi si latura de la sosea cu gard beton, zona centrala in comuna, posibilitatea de racordare la apa si electricitate,pretul este de 40000 lei.Doar cei interesati va rog.

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(