Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila stradala Prelungirea Ferentari pretabila activitati comerciale Agentie - 0 comision - exclusivitate 190000 €
Vila stradala Prelungirea Ferentari pretabila activitati comerciale Ferentari, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit! Va propunem la vanzare o vila foarte spatioasa, construite pe 4 nivele, in Prelungirea Ferentari nr 64, langa Mega Image si noul LIDL din zona, intr-o zona cu vad foarte bun. Proprietatea se preteaza pentru o familie numeroasa, dar si pentru activati comerciale. Subsolul are rampa pentru masini si este util ca spatiu de depozitare/service auto. Parterul are 80mp utili si se poate amenaja ca spatiu comercial. Vila a fost construita in 2001 pe cadre de beton armat si cu pereti exteriori de caramida arsa. Constructia este la gri, doar etajul 1 a fost amenajat momentan pentru sistem rezidential (living+2 dormitoare, bucatarie cu balcon, baie cu cada/geam aerisire). In curte existe diverse anexe, magazii renovabile/ demolabile si o garsoniera cu intrare separata si grup sanitar propriu - anexa utila pentru persoane in varsta/paznic firma etc. Utilitati/dotari: apa, gaze, curent, canalizare, cablu TV, tamplarie PVC Toate actele in regula: exista cadastru, intabulare, autorizatie constructie, releveu, impozit platit. Statie de STB (139, 141, 220,323, N121) si tramvai (8, 23) chiar in fata imobilului. 10 minute cu masina pana la Piata Unirii. Garaj acoperit in curte si la subsol. Vila se vinde pentru pretul de 190.000 EURO, negociabil, nu se adauga TVA. Se accepta orice fel de plata. Oferim consultanta pentru obtinerea de credit ipotecar. Oferta apartine agentiei RE/MAX

190000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(