Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  5 camere Prahova, Tintea  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 5 camere Prahova, Tintea - 80000 EURO tintea, Tintea , jud. Prahova

Simona Casa 5 camere P+1 Tintea, Prahova Suprafata utila 79mp Suprafata teren 606 mp din care: - 265 mp- curti constructii; - 341 mp- faneata. An constructie: 1973, fundatia si 2 camere. 1980 restul constructiei. Tip cladire: locuinta cuplata: duplex; Terenul din fata are o suprafata de 236mp,iar cel din spate 606mp,curtea din spate are pomi fructiferi roditori. Casa are o suprafata utila de 116mp distribuiti astfel: parter in suprafata parter 80mp,etaj 36mp. La parter sunt camera,baie,bucatarie,camara,vestibul si casa scarii. La etaj:2 camere,casa scarii si balcon, dressing si un pod mare care poate fi amenajat pentru orice Pe partea din spate a casei se regaseste o bucatarie de vara amenajata in exterior si un beci Termopane, centrala proprie Casa este izolata cu polistiren de 10 Accept si schimb cu apartament 3 camere in Ploiesti, plus diferenta

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(