Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare casa/vila 22 camere Ostratu, Corbeanca Proprietar 385000 €
Vanzare casa/vila 22 camere Ostratu, Corbeanca Ostratu, Corbeanca , jud. Ilfov

Corbeanca Ostratu vila duplex pretabila pentru azil de lux pentru batrani, clinica, gradinita, afterschool Proprietar vand vila duplex Corbeanca - Ostratu, situata pe malul lacului Laguna Albastra, intrare strada asfaltata (strada chiar pe malul lacului). Vila este construita solid (expertizata), la rosu, P+1+ pod partial mansardabil, are 22 de incaperi cu posibilitate de compartimentare in 25+ si posibilitate instalare 2 lifturi exterioare. Suprafata desfasurata este de 1067 mp (parter - 430 mp, et 1 - 460 mp + suprafata mansardabila a podului) , iar suprafata totala a terenului este de 2856 mp. Se poate cumpara pentru locuit (doua familii) sau se poate amenaja ca azil de lux pentru batrani, clinica de recuperare sau clinica de geriatrie (inclusiv pentru pacienti straini, aeroportul fiind foarte aproape). Deasemenea se poate amenaja si ca gradinita sau ca afterschool. Link video: https://youtu.be/xBk7V6L0YSQ

385000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren 720 MP in Ostratu Corbenca Agentie - 0 comision - exclusivitate 24900 €
Teren 720 MP in Ostratu Corbenca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Apulum 94 are placerea sa va prezinte spre achizitie un lot de teren in zona Corbeanca, sat Ostratu din jud. Ilfov, zona aflata in plina dezvoltare imobiliara, intr-un cadru natural dominat de lacurile din apropiere si de Complexuri rezidentiale cunoscute. Proprietatea consta intr-un teren in suprafata de 720 mp.liberi, fara constructii pe el si avand deschiderea pe drumul invecinat. Dimensiuni Teren: - Front stradal: 24 ml (la drum de servitute aflat in proprietate); - Adancime: 30 ml. Terenul beneficiaza de utilitati gaz si curent. Pozitionarea este intr-o zona linistita cu vile noi. Se preteaza perfect pentru lotizare sau constructie generoasa conectandu-se la infrastructura localitatii. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate pot lua legatura cu noi pentru mai multe detalii de Luni pana Duminica inclusiv.

24900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Duplex 3 camere Corbeanca OSTRATU Agentie - 0 comision - exclusivitate 82500 €
Duplex 3 camere Corbeanca OSTRATU Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Raich & Raich Imobiliare va prezinta in vederea cumpararii un duplex P+1E+Pod, constructie 2019, finalizata, situat in Comuna Corbeanca - OSTRATU. Proprietatea prezentata este amplasata pe un teren total de 225mp, deschidere 10ml, are o amprenta la sol de 77mp si este compartimentata astfel: Parter: living + bucatarie open - 32.53mp; hol -4.09mp si casa scarii - 4.86mp; baie -2.14mp; 2 terase acces - 1.40mp si respectiv 2.10mp. Etaj: hol si casa scarii - 7.00mp; dormitor matrimonial 17.12mp cu baie proprie -4.16mp si spatiu depozitare -1.50mp; dormitor -13.31mp; baie -4.40mp. Duplexul se vinde finisat la cheie. Proprietatea face parte dintr-un ansamblu rezidential prevazut cu acces controlat electronic, drumuri sistematizate si statie de epurare proprie. Pentru detalii si vizionari contactati brokerul

82500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare Casa Corbeanca Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Vanzare Casa Corbeanca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

In cea mai exclusivista zona verde din nordul Bucurestiului, Conadi va propune spre vanzare o casa tip duplex, situata in Corbeanca, compusa din 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, terasa amenajata. Finalizata in 2018, dispune de finisaje de calitate, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare. Imobilul P+1 este situat la 10 minute de mijloacele de transport in comun Teren 353 mp Suprafata construita desfasurata - 125mp Suprafata utila – 97mp Imobilul are urmatoarea structura: Parter – dormitor,baie,living spatios cu iesire spre terasa, bucatarie Etaj – doua dormitoare, baie spatioasa, balcon Terasa de 7 mp acoperita Structura beton, zidarie caramida, izolatie exterior polistiren de 10mm Imobilul cu destinatia de locuinta rezidentiala dispune de sistem de alarma, preinstalare aer conditionat centrala termica Wiessman, si toate dotarile specifice unui mediu de locuit confortabil An constructie 2018, toate utilitatile,( apa, canalizare racordate la reteaua publica, iluminat, curent, gaze) Se poate parca masina in curte. 

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren zona Ana Aslan Otopeni - Petresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 400400 €
Teren zona Ana Aslan Otopeni - Petresti Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

"ANG HOLDING propune spre vanzare un teren exclusivist aflat in padurea Petresti,in imediata apropiere a Institutului Ana Aslan,cu acces direct si la 500 m de DN1,situat la 2,5km de Aeroportul Otopeni si la 3km de Therme .Terenul are o suprafata de 4010mp cu deschidere de 58m la Str Radarului(asfalatata) ,spre sud. Pe acest teren a fost emisa Autorizare De Construire pentru o casa ,proiectata si executabila in Italia, conform cu pozele anexate,in suprafata de cca 400 mp construiti,din lemn(teak) si sticla. Stam la dispozitie cu informatii si suport pentru cazul in care alegi excusivismul in sensul bun al cuvantului."

400400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
CORBEANCA - Tamasi (Str. Conacului), vanzare 3.800 mp. teren intravilan Agentie - 0 comision - exclusivitate 133000 €
CORBEANCA - Tamasi (Str. Conacului), vanzare 3.800 mp. teren intravilan Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

CORBEANCA – Sat. Tamasi (Str. Conacului), vanzare 3.800 mp. teren cu deschidere stradala de 20 ml. situat in intravilanul localitatii (intre case) ce beneficiaza de toate utilitatile. Scurtă prezentare: Loc. CORBEANCA, se află în partea de Nord a Judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti (aprox. 15 Km.), traversată de DJ101, ce face leagătura spre vest cu Oraşul Buftea - DN1A (6 Km.), spre est de Baloteşti - DN1, la Sud mărginită de Oraşul Otopeni iar la Nord mărginită de localitatea Periş. Localitate în plină ascensiune imobiliară, mărturie sunt Cartierele Residenţiale ; Paradisul Verde, Mega Image, Gardenia Village, Laguna Albastră, Satul American, Hystria Residence şi Residenţial Corbeanca Forest care au investit şi dezvoltat foarte mult proiectele lor imobiliare din Corbeanca.

133000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vila Impecabila | 6 Camere | Zona Corbeanca Agentie - 0 comision - exclusivitate 329000 €
Vila Impecabila | 6 Camere | Zona Corbeanca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor o vila ireprosabila cu 6 camere, situata in zona Corbeanca, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Noua ta vila se afla intr-o zona linistita si mult aer curat, finalizata in anul 2009, locuita de vecini prietenosi si linistiti. Vila este complet mobilata si utilata. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

329000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare Casa Corbeanca Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Vanzare Casa Corbeanca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Compania imobiliara Conadi va propune spre vanzare o vila tip duplex, situata in Corbeanca- sat Tamasi finalizata in 2018, cu finisaje de calitate. Duplexul are o suprafata construita desfasurata de 125 mp si o suprafata utila de 97 mp. Peretele ce separa cele doua duplexuri este dublu. Structura este din beton, zidarie caramida cuizolatie exterioara polistiren de 10 cm. Imobilul cu destinatia de locuinta rezidentiala dispune de sistem de alarma, preinstalare aer conditionat, centrala termica Wiessman, si toate dotarile specifice unui mediu de locuit confortabil. Duplexul este racordat la toate utilitatile,( apa, canalizare racordate la reteaua publica, iluminat, curent, gaze). Terenul pe care se afla duplexul are o suprafata de 275 mp

83000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(