Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 2105mp + hala+imobil birouri/rezidential + anexe 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 790000 €
Teren 2105mp + hala+imobil birouri/rezidential + anexe 0% COMISION Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Proprietatea oferita spre vanzare este situata in satul Petresti, comuna Corbeanca, judetul Ilfov pe strada Balantei nr. 44 chiar langa Bilancia Corbeanca la 50m de DN1. Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 2105 mp cu deschidere la str. Balantei de 13,2 m, hala industriala si birouri in suprafata construita de 489 mp, iar in partea din spate a terenului exista o constructie P+1E+M in suprafata construita desfasurata de 1140 mp (cu suprafata construita la sol de 380 mp) plus anexe cu o suprafata construita desfasurata de 269 mp.. Proprietatea este potrivita atat ca utilizare industriala (hale, depozite si birouri) cat si ca utilizare pentru camin de batrani sau chiar rezidential. Pretul de vanzare este discutabil si nu contine TVA (exista varianta taxarii inverse pentru societati comerciale sau chiar posibilitatea cesiunii firmei ce detine proprietatea). Informatii certificat energetic: 1) Clasa energetica A 2) Consum anual specific de energie primara [kWh/m2an] 124,7 3) Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m2an] 7 4) Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m2an] 0

790000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă tip duplex, 6 camere, Corbeanca Parc 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 270000 €
Vilă tip duplex, 6 camere, Corbeanca Parc 0% COMISION Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila multifamiliala moderna, compusa din doua locuinte tip duplex, avand o arhitectura in oglinda, situata la 5 minute de iesirea la DN1 (900m), in spatele padurii Petresti (zona Romatsa) pregatita pentru cei care doresc aer curat, liniste si serenitate si un acces rapid spre inima Bucurestiului, toate acestea regasindu-se intr-o proprietate cu un design modern, spatios cu dotari si finisaje de calitate superioara. La parter avem pentru fiecare duplex urmatoarea dispunere: living/dining room, bucatarie deschisa, toaleta oaspeti/de serviciu iar la etaj avem doua dormitoare fiecare cu un dressing room generos (ce poate fi utilizat si ca birou, camera copii, loc de joaca copii etc.) si doua bai moderne separate pentru fiecare dormitor. Constructia este edificata pe cadre de beton cu caramida Brikston, fundatia fiind realizata ca urmare a unui studiu geo la o adancime de 1,20m conferind rezistenta si stabilitate de exceptie. Peretii interiori sunt din caramida Brikston si tencuiala mecanizata Baumit. Izolatia exterioara este realizata cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa Baumit. Informatii certificat energetic: 1) Clasa energetica A 2) Consum anual specific de energie primara [kWh/m2an] 100,05 3) Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m2an] 22,12 4) Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m2an] Terasele exterioare sunt din beton amprentat. Tamplaria este Salamander BF3 cu click, batanta la toate ferestrele, cu geam tripan, usile de interior/exterior sunt Porta Doors cele exterioare fiind metalice. Toate ferestrele au glafuri interior si exterior din travertin. Acoperisul este din tigla metalica Wetterbest cu o durata de viata de 50 ani. Fiecare duplex are centrala termica proprie, marca Ferroli cu boiler separat, sistem de incalzire in pardoseala performant, fosa septica bicamerala separata pentru fiecare familie. Intregul imobil este conectat la un put forat de mare adancime (70m) cu tubulatura de 160mm cod R8 albastru si pompa submersibila cu debit mare si debit constant marca Grundfos. Gazonul este irigat cu sistem automat de irigare cu sprinklere, total programabil. La cerere se poate vinde separat fiecare duplex in parte.

270000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă tip duplex, 3 camere, Corbeanca 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Vilă tip duplex, 3 camere, Corbeanca 0% COMISION Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila moderna, compusa din doua locuinte tip duplex, avand o arhitectura in oglinda, situata la 5 minute de iesirea la DN1 (900m), in spatele padurii Petresti (zona Romatsa) pregatita pentru cei care doresc aer curat, liniste si serenitate si un acces rapid spre inima Bucurestiului, toate acestea regasindu-se intr-o proprietate cu un design modern, spatios cu dotari si finisaje de calitate superioara. La parter avem pentru fiecare duplex urmatoarea dispunere: living/dining room, bucatarie deschisa, toaleta oaspeti/de serviciu iar la etaj avem doua dormitoare fiecare cu un dressing room generos (ce poate fi utilizat si ca birou, camera copii, loc de joaca copii etc.) si doua bai moderne separate pentru fiecare dormitor. Constructia este edificata pe cadre de beton cu caramida Brikston, fundatia fiind realizata ca urmare a unui studiu geo la o adancime de 1,20m conferind rezistenta si stabilitate de exceptie. Peretii interiori sunt din caramida Brikston si tencuiala mecanizata Baumit. Izolatia exterioara este realizata cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa Baumit. Terasele exterioare sunt din beton amprentat. Tamplaria este Salamander BF3 cu click, batanta la toate ferestrele, cu geam tripan, usile de interior/exterior sunt Porta Doors cele exterioare fiind metalice. Toate ferestrele au glafuri interior si exterior din travertin. Acoperisul este din tigla metalica Wetterbest cu o durata de viata de 50 ani. Fiecare duplex are centrala termica proprie, marca Ferroli cu boiler separat, sistem de incalzire in pardoseala performant, fosa septica bicamerala separata pentru fiecare familie. Intregul imobil este conectat la un put forat de mare adancime (70m) cu tubulatura de 160mm cod R8 albastru si pompa submersibila cu debit mare si debit constant marca Grundfos. Gazonul este irigat cu sistem automat de irigare cu sprinklere, total programabil. Informatii certificat energetic: 1) Clasa energetica A 2) Consum anual specific de energie primara [kWh/m2an] 100,05 3) Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m2an] 22,12 4) Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m2an] -

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(