Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Albota Tiriac Auto, DN 65 Agentie - 0 comision - exclusivitate 360000 €
Teren Albota Tiriac Auto, DN 65 Albota de Jos, Albota , jud. Arges

De Vanzare in regim de Reprezentare Exclusiva si Comision 0% cumparator! Teren mixt (intravilan + extravilan) actual arabil in acte, cu destinatie industriala / comerciala conform vecinatati, in suprafata totala de 20.000 mp. Parcela are deschidere directa la DN 65 Pitesti-Craiova de 36.39 m, si un front stradal secundar la drum de exploatare de inca 34.56 m. Terenul este ideal pentru investitie, sau dezvoltare imediata pe segmentul nerezidential, in zona in ultimii 3 ani fiind edificate mai multe amplasamente de tip hala productie/depozitare, sedii de firma, parcuri auto, logistica, parcare TIR, etc. Localizarea este vis-a-vis de "Tiriac Auto Albota". Pret negociabil. COMISION 0% ! Agent de reprezentare: Ciprian Neagu

360000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(