Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere de inchiriat Piata Victoriei Dorobanti, sec 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 420 €
Apartament 2 camere de inchiriat Piata Victoriei Dorobanti, sec 1 Dorobanti, Bucuresti

Va prezentam un apartament cu 2 camere de inchiriat , situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. PIATA VICTORIEI. Sector 1. Cele mai importante zone de interes, zona Mteropolis, Statii STB si tramvai: 182,10,86,1,46 In vecinatate se regasesc restaurante,cafenele,cabinete stomatologice,unitati medicale(Spitalul clinic de urgenta pentru copii/spitalul floreasca),unitati bancare dar si gradinite, si licee. Situat la parter(se poate inchiria si pentru spatiu comercial/salon/cabinele private sau birouri). Metrou Stefan cel Mare la 10 minute de mers pe jos. Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate.Finisaje interioare: gresie in hol, bucatarie si baie, in living si parchet in dormitor, faianta in baie si bucatarie, vopsea lavabila de calitate superioara pentru pereti/tavane.Se pot aduce la cerere obiecte de mobila. Clasa energetica A; Consum anual specific de energie (kWh/m2): 102.21 ; Indice de emisii echivalent CO2 (KgCO2/m2): 21.99 ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile (kWh/m2): 0. Disponibil imediat! Va asteptam cu drag!

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial de inchiriat in Complex Mario Plaza Agentie - 0 comision - exclusivitate 4700 €
Spațiu comercial de inchiriat in Complex Mario Plaza Dorobanti, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit! Spațiu comercial de închiriat situat într-o zona de renume a Bucureștiului. Remax Team va oferă spre închiriere un spațiu comercial cu o suprafață totală de 400 mpU aflat la subsolul Complexului Mario Plaza, vis a vis de liceul I.L. Caragiale pe Calea Dorobanți 172-178. Suplimentar se pot inchiria boxe pentru depozitare si activitati de office cu suprafete cuprinse intre 16-60 mpU. Certificat energetic: a) clasa energetică C b) consumul total specific de energie primară c) indicele de emisii echivalent CO_2 8.25 d) consum total specific de energie din surse regenerabile 0 Această oferta aparține agenției RE/MAX Pentru mai multe amănunte, contactați-mă!

4700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(