Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Valcea, Curtea - 76000 EURO Proprietar 76000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Valcea, Curtea - 76000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Vand apartament 3 camere pe B-dul Dem Radulescu Bloc X3 etaj 1 avand ca suprafata 125mp construiti in jur de 115 utili , cu vedere la gradina zoologica (2camere si living plus balcon ) si in curtea interioara (bucatarie plus balcon si 2 bai!) Este compus din 2 camere , living cu balcon , bucatarie imensa cu terasa , baie mare 13mp si 2 holuri. Blocul este dotat cu lift nou . Apartanentul.se vinde la cheie cu finisaje moderne , gresie bucatarie , parchet camere living si holuri . Noul proprietar trebuie sa-si cumpere doar mobila ! In pretul afisat se ofera gratis loc de parcare . Se poate viziona ! Pret usor negociabil! Bucataria are 25 mp cu iesire pe terasa interioara de 40 mp Accept si unele variante cu auto sau apartament si diferenta !!!

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Curtea - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Curtea - 90000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Apartament 3 camere, etaj 6 din 6, Ramnicu Valcea, B-dul Dem Radulescu Bloc nou in constructie termen de finalizare - Octombrie 2019 Loc de parcare in curtea blocului (inclus in pret) Garaj subteran inchis - 12.000 Euro Suprafata utila apartament 105 mp Suprafata terasa - 26 mp Suprafata balcon - 6 mp Orientari: - Living si bucatarie (terasa) - vedere la bulevard - Dormitoare (balcon) - vedere la olt Dotari incluse in pret: - incalzire in pardoseala cu automatizare (reglarea temperaturii pentru fiecare camera separat). - tavan izolat cu vata minerala, - izolatie exterioara cu vata bazaltica. Apartamentul se preda la cheie: - toate utilitatile racordate (gaz, curent electric, apa). - usa intrare metalica; - gresite, faianta, parchet - tamplarie PVC cu 3 foi - usi interioare - centrala termica - baile complet mobilate La alegere: - gresie, faianta, parchet - usi interioare - model centrala termica

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 3 camere Valcea, Curtea - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere casa 3 camere Valcea, Curtea - 0 EURO lunar Curtea, Curtea , jud. Valcea

se inchiriaza etajul unei vile in statiunez calimanesti, zona jiblea monument, etajul este compus din baie, bucatarie si 3 camere, toate sunt mobilate si utilate se poate inchiria tot etajul sau camera separat. Parcare asigurata in curtea vilei. pentru mai multe detalii va asteptam telefonic Suprafata utila: 60,0 m2,

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Valcea, Curtea - 41500 EURO Proprietar 41500 €
Vanzare garsoniera Valcea, Curtea - 41500 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

An Constructie 2012 / Et. 7 din 9 / decomandata - imobilul se compune din : living+bucatarie (openspace ) / hol / baie / dormitor / balcon - este complet mobilata si utilata ( trebuie sa va mutati doar hainele ) - are centrala proprie / interfon / lift digital - posibilitate parcare in curtea interioara a imobilului - zona centrala (Kaufland ) bloc RO 2 Telefon contact: 740 - arata telefon - - Florin

41500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Valcea, Curtea - 73500 EURO Proprietar 73500 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Valcea, Curtea - 73500 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Bloc nou - mutare imediata !!! Direct proprietar fara nici un fel de comision ! LA CHEIE ! ACCEPTAM CREDIT PRIMA CASA SAU IPOTECAR !!! TEL : 771 - arata telefon - Vand apartament 3 camere pe B-dul Dem Radulescu Bloc X3 etaj 4 avand ca suprafata 114 mp construiti in jur de 105 utili cu balcoane , cu vedere la bulevard (2camere si living plus balcon ) si in curtea interioara (bucatarie plus balcon si 2 bai!) Este compus din 2 camere , living cu balcon , bucatarie cu balcon , baie mare 7mp baie mica 3mp si 2 holuri. Blocul este dotat cu lift nou . Apartentul.se vinde la cheie cu finisaje moderne , gresie bucatarie , parchet camere living si holuri , bai gresit utilate si mobilate . Noul proprietar trebuie sa-si cumpere doar mobila ! In pretul afisat se ofera gratis loc de parcare cota parte din teren trecut in actul de V-C! Data de predare : 10.08.2019 . Se poate viziona oricand ! Pret usor negociabil ! --Usi interior parchet gresie faianta centrala condensare calorifere prize intrerupatoare totul este nou ! -- Blocul are 2 lifturi si parcare subterana - posibilitate de cumparare garaj sau boxa ! Bucataria are 14 mp!!! Accept si unele variante cu auto sau apartament si diferenta !!!

73500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Valcea, Curtea - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Valcea, Curtea - 28000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Vand apartament cu 2 camere, decomandat, etaj II/II, cu multiple dotari. Apartamentul se vinde impreuna cu garaj si magazie, aflate in curtea interioara.

28000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Valcea, Curtea - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Valcea, Curtea - 72000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Bloc nou - mutare imediata !!! LA CHEIE ! ACCEPTAM CREDIT PRIMA CASA SAU IPOTECAR !!! TEL : 771 - arata telefon - Vand apartament 3 camere pe B-dul Dem Radulescu Bloc X3 etaj 4 avand ca suprafata 114 mp construiti in jur de 105 utili cu balcoane , cu vedere la bulevard (2camere si living plus balcon ) si in curtea interioara (bucatarie plus balcon si bai!) Este compus din 2 camere , living cu balcon , bucatarie cu balcon , baie mare 7mp baie mica 3mp si 2 holuri. Blocul este dotat cu lift nou . Apartentul.se vinde la cheie cu finisaje moderne , gresie bucatarie , parchet camere living si holuri , bai gresit utilate si mobilate . Noul proprietar trebuie sa-si cumpere doar mobila ! In pretul.afisat se ofera gratis loc de parcare cota parte din teren trecut in actul de V-C! Data de predare : 01.06.2019 . Se poate viziona oricand ! Pret usor negociabil !

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Valcea, Curtea - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Valcea, Curtea - 55000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

2 camere decomandate, baie cu fereastra de aerisire, 2 balcoane, la living de 4,5mp cu vedere in curtea interioara si la dormitor + bucatarie de 13,55mp, cu vedere la bulevard, pretabil pentru amenajarea unei canere de zi. Izolare termica, geamuri termopan. Bucataria dispune de camara. Suprafata totala 68mp. Vedere la bd. Magheru si in curtea interioara. PENTRU VIZIONARE SUNATI LA TEL. : 761 - arata telefon -

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Valcea, Curtea - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Curtea - 140000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

PENTRU PERSOANE HOTARATE SI CARE ISI DORESC ALTCEVA. Casa de vanzare la 6 km de oras (7-8 min de mers cu masina). Este situata intr-o zona linistita, la strada principala dar retrasa cu mult in spate pentru evitarea zgomotului, finisata interior exterior, curte mare de 700 mp pavata cu dale, foisor si cabana lemn circa 16mp. - centrala termica pe gaz si instalatie pe cupru, - baile utilate (cabina dus, wc, bideu, chiuvete). -4 dormitoare, 2 au dresing, 3 dintre dormitoare au balcon-terasa -scara interioara lemn -tamplarie pvc wenge -acoperis tigla, (mult mai rezistent decat onduline) Suprafata utila este de 160mp2 cate 80mp2 pe nivel. Terenul are o suparata de 700mp pentru curte iar suprafata totala este de 1250mp. Parterul este compus din living, baie, bucatarie si hol scara interiora, debara si acces terasa spate. La parter sunt 2 terase una in fata si una in spate. La etaj se afla un hol cu 4 dormitoare (2 au dresinguri) si o baie cu dresing. Un dormitor are balcon individual iar doua dormitoare au balconul comun. De asemenea in curtea din spate se afla un foisor si o cabana folosita pe post de magazie. Este situata intr- o zona foarte linistita, curtea interioara este pavata cu dale de beton de cea mai buna calitate. Izolatia exterioara a casei este facuta din poliester extrudat iar instalatia de caldura este pe cupru cu distribuitor pe etaj. Geamurile tamplariei sunt 7 Seasons tratate anti ultraviolete. Finisajele interiaore sunt de calitate superioara fabricate in Italia. Scara interioara este din lemn masiv si usile interioare la fel. S-au folosit cele mai bune materiale si nu s- a facut rabat la calitate la nici un produs de finisaj sau de interior. Exista si posibilitatea de montare centrala pe lemne. Dispune de fosa, gazon, apa curenta, cablu tv, internet, telefon. Se accepta si diferite schimburi. Pentru persoanele cu adevarat interesate pot oferi poze cat si alte detalii.

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.