Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Curtea - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Curtea - 50000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Camera mare +baie,ambele sunt una langa alta,se pot transforma in apartament ,(20m2fiecare),sunt 2camere mari,2bai.separat de restul blocului,liniste ,aproape de shopping city rm Valcea,vedere curtea facultatii c-tin Brancoveanu Cu sau fara mobila din poze,pretul afisat este cu tot ce se vede in poze,masina de spalat,tv sunt noi. Nu deranjati inutil cu oferte,pretul este cel specificat!nu are Bucatarie dar se poate face Pretabil spatiu comercial, vedere in curtea facultatii Brancoveanu(zona Traian-dovali) In fata se pote face o mica Bucatarie in una din ele Exclus agentii Ultima poza este cea a coridorului

50000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Valcea, Curtea - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare garsoniera Valcea, Curtea - 25000 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Camera mare +baie,parter de bloc,separat de restul blocului,liniste ,aproape de shopping city rm Valcea Cu sau fara mobila din poze,pretul afisat este cu tot ce se vede in poze,masina de spalat,tv sunt noi Nu deranjati inutil cu oferte,pretul este cel specificat!nu are Bucatarie dar se poate face Pretabil spatiu comercial, vedere in curtea facultatii Brancoveanu(zona Traian-dovali) Pret 25000 Exclus agentii Ultima poza este cea a coridorului

25000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Curtea - 80600 EURO Proprietar 80600 €
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Curtea - 80600 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

De vanzare apartament cu 3 camere, nefinalizat in momentul de fata. Acesta se va preda la cheie cu toate finisajele necesare, inclusiv centrala termica si aer conditionat. Termenul de finalizare este iunie 2019. Suprafata totala utila este de 110 mp, din care un balcon de 5 mp. Garaj la subsol de 25 mp si un loc de parcare in curtea blocului. Mai multe informati le puteti avea telefonic.

80600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Valcea, Curtea - 45900 EURO Proprietar 45900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Valcea, Curtea - 45900 EURO Curtea, Curtea , jud. Valcea

Vand apartament 2 camere ultracentral, situat in capatul strazii Mihai Viteazul, la intersectia cu b-dul Tudor Vladimirescu, langa teatrul Anton Pann. Apartamentul este situat intr un bloc de caramida, la etajul 2, pe mijloc, si are vedere in curtea blocului, unde exista si f multe locuri de parcare aferente blocului. De asemenea curtea blocului este amenajata cu verdeata, copaci dar si bancute, iar la 50 m distanta se afla parcul de langa teatrul Anton Pann. Apartamentul este renovat "din scoarta in scoarta", de la sape, instalatii electrice pe cupru, instalatii de caldura pe cupru, pina la mobilier si electrocasnice noi si executate pe comanda. Pretul este foarte usor negociabil.

45900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.