Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Tohanita  - 11900 EURO Proprietar 11900 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Tohanita - 11900 EURO Tohanita, Tohanita , jud. Brasov

Terenul este situat in Tohanita(Zarnesti) la 10 km de centrul Branului si ofera o priveliste foarte frumoasa asupra muntilor Bucegi fiind pozitionat intr-o zona mai inalta. Accesul de la asfalt pana la teren se face pe un drum public(drum existent in acte dar neamenajat) cu o lungime de aproximativ 600m . Utilitati:Sunt la aproximativ 600 m de teren.Terenurile se vand neracordate la utilitati. Terenul este intravilan si are :Carte funciara, Cadastru actualizat si Certificate de urbanism. Se poate cumpara o suprafata de 500 mp sau 1056 mp. Pretul pentrun 500 mp este de 11900 euro iar pentrau 1056 este de 24600 euro. Ca si primarie terenul apartine de Zarnesti.In aceasta zona se poate construi pe loturi de minim 500 mp. -Procentul de ocupare al terenului( -POT): este de maxim 35% -Coeficientul de utilizre a terenului(-CUT): este de maxim 0,85 Terenuri - Predelut , Terenuri - Brasov

11900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Brasov, Tohanita  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Tohanita - 32000 EURO Tohanita, Tohanita , jud. Brasov

- VAND TERENURI INTRAVILANE CU PEISAJE SUPERBE SI LINISTE ABSOLUTA - Localizare: Tohanita, zona Bran - Zarnesti, judetul Brasov - Suprafata: Lot 1: 800 mp | Lot 2: 800 mp | Lot 3: 800 mp - Pret: 32,000 euro per lot (NEGOCIABIL) - Contact: 07******43 - DESCRIERE: in mijlocul unei naturi spectaculoase si a unor peisaje incantatoare, proprietarul vinde 3 loturi de teren situate in intravilanul localitatii Zarnesti, pe strada Tohanita, judetul Brasov. Aceste terenuri sunt pozitionate intr-o zona absolut linistita si idilica, oferind o oaza de calm si relaxare. - Peisaje Superbe: Cu privelisti desprinse din povesti, aceste terenuri sunt incadrate de frumusetea naturala a Muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Magura si sunt inconjurate de vegetatie luxurianta. Aici, veti experimenta senzatii de neuitat, fiind martor la schimbarile sezoniere ale naturii si la culorile fascinante ale peisajului montan. - Zona Linistita: Departandu-se de agitatia urbana, aceste loturi reprezinta o oportunitate de a trai sau de a investi intr-un mediu extrem de linistit si relaxant. Aici, zgomotul este inlocuit de sunetele naturii, oferind un cadru perfect pentru relaxare si recreere. - Accesibilitate: Fiecare parcela are acces direct din drumul asfaltat ce face legatura intre celebrele localitati Bran si Zarnesti, oferind un acces facil in orice perioada a anului. - Certificat Urbanistic: Terenurile sunt situate in intravilanul localitatii Zarnesti, cu functiuni predominante de locuit si agrement, oferind potentialul unei constructii personalizate in armonie cu peisajul natural. Conform certificatului de urbanism: POT = 35%; CUT = 0.85. - Utilitati: Gaze, curent electric si apa se gasesc in apropierea proprietatii, pregatind terenul pentru o eventuala dezvoltare. - Detalii specifice pe loturi: Lot 1: 800 mp, deschidere 19.32 m, adancime 42.68 m Lot 2: 800 mp, deschidere 18.64 m, adancime 43.64 m Lot 3: 800 mp, deschidere 18.61 m, adancime 44.49 m - Disponibilitate: Toate cele trei loturi sunt disponibile pentru achizitie imediata la pretul de 32,000 euro fiecare, preturi negociabile. Pentru a va bucura de aceste peisaje spectaculoase si de a explora potentialul acestei locatii, nu ezitati sa sunati la 07******43 pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare. Terenuri - Zarnesti , Terenuri - Brasov

32000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(