Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% - Apartament 2camere la 8min Metrou Titan, bloc reabilitat, parc IOR Agentie - 0 comision - exclusivitate 64500 €
COMISION 0% - Apartament 2camere la 8min Metrou Titan, bloc reabilitat, parc IOR Titan, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 2 camere situat la 8 minute de mers pe jos de statia de Metrou Titan și la 6 minute de Parcul IOR - Alexandru Ioan Cuza, cu acces facil si rapid catre foarte multe puncte de acces ale zonei (Park Lake Mall, supermarketuri, Arena Nationala, chiar si Piata Muncii fiind la 16 min de mers pe jos sau la 2 statii de autobuz distanta), avand la 2 blocuri distanta o gradinita, o cresa si doua scoli. Blocul este reabilitat termic, este situat in apropierea intersectiei Bd. Basarabia cu Bd. Nicolae Grigorescu, pe Strada Sld. N. Sebe, este ferit de zgomotul traficului de pe bulevarde si totusi extrem de aproape de acestea si beneficiaza de spatii verzi si locuri de parcare amenajate. Apartamentul beneficiaza de usa metalica si tamplarie PVC cu geam termopan, restul finisajelor nefiind actualizate recent. Apartamentul este luminos, beneficiaza de vedere libera catre oras (spre Bd. Nicolae Grigorescu), este calduros (fiind amplasat pe interiorul blocului si beneficiind de soare in mare parte a zilei) si are o suprafata totala de 51 mp (din care 5mp balcon) si dispune de multiple spatii de depozitare. Pentru orice alte informatii privind acest apartament, la cumpararea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

64500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Bucuresti, Titan  - 68500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 68500 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Titan - 68500 EURO Titan, Bucuresti

Filado Imobiliare va prezinta in exclusivitate spre vanzare, un apartament elegant cu 2 camere, situat in zona bd-lui Basarabia, in apropiere de Diham si Metrou Costin Georgian, intr-un imobil finalizat in anul 1975. Bloc reabilitat. Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, este decomandat, are o suprafata totala de 52 mp. Este ideal ca locuinta si este liber. Renovat, dispune de urmatoarele imbunatatiri: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, usi interioare noi, instalatia sanitara schimbata. Apartamentul se vinde mobilat si utilat ca in poze. Acces rapid la : Basarabia, Diham, Chisinau, Baia de Arama, Mc Donald's Morarilor, Metrou Costin Georgian, Lucretiu Patrascanu, Bdul Nicolae Grigorescu. ID intern: do2214647.

68500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Titan, LIviu Rbreanu, bloc 2016, 3 camere decomandat, cu parcare inclusă Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Titan, LIviu Rbreanu, bloc 2016, 3 camere decomandat, cu parcare inclusă Titan, Bucuresti

Comision zero 0% Vânzare apartament cu trei camere situat în bloc nou din 2016 construit în Titan, pe Strada Liviu Rebreanu, zona Auchan (lângă complexul Răsărit de Soare), la etajul 6/6+pod (mansardă), confort 1, 80 mp, decomandat (schița atașată), cu 2 băi și 1 balcon. În prețul afișat e inclus un loc de parcare aflat în subteranul imobilului, de 12,5 mp, deținut în proprietate, intabulat separat (de asemenea schița atașată). Apartamentul se poate vinde și fără acest loc de parcare, iar prețul acestuia va fi scăzut din prețul afișat. Apartamentul e complet funcțional iar interiorul e păstrat în condiții bune, e curat și cu finisaje moderne: gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalică. Dispune de centrală termică individuală, costurile cu întreținerea fiind mici; climatizarea se face cu un aparat de aer condiționat. Apartamentul e clasificat energetic - Clasa A. BONUS: în prețul afișat, odată cu apartamentul și parcarea, se predă prin convenție și podul corespunzător ariei apartamentului în suprafață utilă de 70 mp; accesul se face de la etajul 7 (mansardă) cu cheie, fiecărui apartament de la etajul 6 revenindu-i suprafața/volumul din podul imobilului corespunzătoare ariei apartamentului deasupra căruia se află; podul/mansarda a fost preluat de fiecare proprietar de la etajul 6 prin convenție semnată cu dezvoltatorul proiectului imobiliar, convenție în care e precizată folosința gratuită în exclusivitate pe toată durata de existență a construcției. Accesul în scara blocului se face cu interfon și e supravegheată video; accesul în parcarea subterană se face cu telecomandă. Blocul se află pe Liviu Rebreanu, foarte aproape de intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, în vecinătatea complexului comercial Auchan și, mai nou, LIdl - Brățării; metroul Titan și parcul IOR se află la 3 stații de tramvai sau la 20-25 de minute de mers pe jos; în imediata vecinătate se află un alt parc, amenajat recent de primărie - „Parcul Teilor”. Prețul este negociabil iar comisionul pentru cumpărător este zero.

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(