Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Piața Miniș - Costin Georgian, 10 minute metrou, garsonieră în bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
Piața Miniș - Costin Georgian, 10 minute metrou, garsonieră în bloc reabilitat Titan, Bucuresti

Sincron Imobiliare reprezintă proprietarul în vânzarea unei garsoniere situate în bloc reabilitat termic, pe strada Aleea Baraj Bicaz (zona DITL Sector 3) la maxim 10 minute de mers pe jos de metroul Costin Georgian (sau Titan la maxim 15 minute); confort 1, semidecomandată, 31 mp, etajul 9/10. Interiorul are unele îmbunătățiri: gresie, parchet, termopan, ușă metalică, pereții îndreptați iar blocul a fost reabilitat termic recent și odată cu asta închis balconul. Zona e foarte bună pentru locuit având Piața Miniș în imediata vecinătate, metroul, școală, grădiniță; parcul IOR/Titan la 15 minute de mers pe jos. Blocul nu e la stradă, e ferit de zgomotul cauzat de traficul auto iar orientarea cardinală a garsonierei este pe Răsăit. Comisionul pentru cumpărător e zero, iar prețul mai poate fi ușor negociat. Vizionări se pot face cu programare telefonică.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, Titan 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere, Titan 0% COMISION Titan, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-o zona linistita, umbrita care reuseste sa imbine facilitatile unei zone centrale cu un ambient placut datorat peisajului verde al parcului din fata blocului. Apartamentul are 2 camere spatioase si foarte luminoase . Blocul are doar 4 etaje formand o comunitate mica si placuta, fiind situat la doar 10 minute de metroul Piata Muncii si tot 10 minute pana la gura metroului Titan, parcul Alexandru Ioan Cuza se afla in vecinatatea proprietatii, mai exact la 700 m reusind sa transforme locatia apartamentului mult mai atractiva pentru oricine isi dorestesa sa locuiasca intr-o zona linistita si totusi centrala. Imobilul beneficiaza de toate facilitatile necesare pentru un trai excelent (liceu,scoala,Supermarketuri). Eficienta energetica: B Consum anual specific de energie: 158.21 Indice de emisii echivalent CO2: 33.61 Cosumul anual specific de energie din surse regenerabile: 0

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(