Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Sibiu, Hasag  - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Hasag - 24000 EURO Hasag, Hasag , jud. Sibiu

vand casa la tara la 30km de Sibiu in sat Hasag. Drum asfaltat pana in fata casei. Doua camere mari, bucatarie, baie cu cada, pivnita mare cu bolta, pod. Suprafata de locuit 80 mp. Incalzire centrala pe gaz plus sobe pe lemne. Apa curenta si canalizare dar si fantana cu hidrofor. In camere, pe hol si in bucatarie e parchet iar baia e cu gresie si faianta. Casa e locuita in prezent si nu necesita imbunatatiri majore. Curte mare si gradina, filigorie, garaj si cotete pasari. Suprafata totala 830mp. Zona linistita inconjurata de paduri, vis a vis de biserica. La toate acestea se mai adauga o bucata de teren suprafata aproximativa 200mp la 2 minute de casa, intr-o zona in care fiecare gospodarie din sat a primit cate o bucata de teren.

24000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Sibiu, Hasag  - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Hasag - 11000 EURO Hasag, Hasag , jud. Sibiu

Casa la tara situata in localitatea Hasag, comuna Loamnes jud. Sibiu. Imobil teren in suprafata de 1.100 mp cu 40 de pomi fructiferi(pruni) pe rod si cladire compusa din 2 camere, bucatarie si pivnita care necesita reparatii. Utilitati asigurate: de apa-canal, de energie electrica si de gaze naturale, iar accesul este asigurat de la nivelul tramei stradale asfaltate. Pretabil casa de vacanta.

11000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.