Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casă / Vilă, 5 camere, teren 690 Mp., Prelungirea Ghencea - Maracineni Agentie - 0 comision - exclusivitate 280000 €
Casă / Vilă, 5 camere, teren 690 Mp., Prelungirea Ghencea - Maracineni Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Casa de vanzare, situata pe strada Maracineni, constructie 2015, din cadre de beton si caramida, teren 690 mp., deschidere 19 metri liniari, SU 230 Mp., regim de inaltime D+P+M, la demisol avem o camera tehnica si un beci de 35 Mp.(cu intrare direct din casa), la parter 2 dormitoare master(bai proprii), dressing, 3 bai, living de 42 mp., + bucatrie inchisa(+ camara), cu iesire in terasa exterioara, iar la mansarda sunt 2 dormitoare, si o baie + 3 spatii de depozitare. Casa este izolata cu polistiren, utilitati, centrala termica Buderus de 42 kw, pe gaz, curent, put (adancime 56 m) si fosa septica cu statie de epurare. Curtea este amenajata cu gazon, pomi fructiferi si brazi, sistem de drenaj pentru apa de ploaie(in subteran), vita de vie, zmeura, si o mica gradina de legume in partea din spate, zona este foarte linistita, accesul catre locatie se face pe strazi asfaltate, strada privata(acces cu bariere si telecomanda) Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi! Comision cumparator 0%!

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE,  75 MPU. BLOC FINALIZAT, LIFT, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 52300 €
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE, 75 MPU. BLOC FINALIZAT, LIFT, COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere de vanzare in zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea - Funigeilor, situat la etajul 5 (mansarda), compartimentare decomandata, suprafata totala 75 mp, bucataria inchisa. Apartamentul se vinde la alb exact cum se prezinta in poze se poate vinde si la cheie la pretul de 65.000 euro cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, pereti finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie termopan Rehau din PVC. Accesul catre proiect se face din Prelungirea Ghencea prin str. Funigeilor, atat pietonal cat si utilizand mijloacele de transport in comun STB, linii 122, 222, R422, R423, R425. Acte cadastru si intabulare disponibile, lucru ce permite mutarea imediat. COMISION cumparator 0%!

52300 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 77 MP | TERASA 22 MP | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 79048 €
2 CAMERE 77 MP | TERASA 22 MP | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, 77 mp. suprafata utila, decomandat, bucatarie inchisa, centrala proprie, terasa 22 mp. Bloc nou, finalizat! Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil doar la parter si are o suprafata generoasa de 77 mp. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

79048 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI | 2 CAMERE | 80 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 80952 €
DRUMUL TABEREI | 2 CAMERE | 80 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 80 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

80952 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 85 MP | CURTE | D. TABEREI-PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 93333 €
2 CAMERE 85 MP | CURTE | D. TABEREI-PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 85 mp si o curte de 90 mp Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comison 0% pentru cumparator!!!

93333 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 cam., 68 mp., Prelungirea Ghencea, Bloc Nou, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
Apartament 2 cam., 68 mp., Prelungirea Ghencea, Bloc Nou, Comision 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, 68 mp., bucatarie inchisa, centrala proprie, balcon, contorizare individuala. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie. Comision cumparator 0%! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea..

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 69 MP | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
2 CAMERE 69 MP | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare semidecomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 69 mp. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie, finisajele fiind la alegerea viitorului proprietar. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar!

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Imobilul este format din living, bucatarie inchisa, dormitor spatios, hol, un grup sanitar si balcon. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
Prelungirea Ghencea, 2 camere, etaj 1/3, 68mp, bucatarie 14mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
Prelungirea Ghencea, 2 camere, etaj 1/3, 68mp, bucatarie 14mp Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Îți propunem pentru cumpărare un apartament cu 2 camere, spațios, foarte bine compartimentat, suprafața utila totală 68 mp, într-un imobil nou, la etajul 1, cu bucătărie închisă de 14 mp. si balcon. Apartamentul se vinde finisat complet, racordat la utilități și cu dotări precum: centrală termică, calorifere, pardoseală din ceramică și parchet, pereți finisați cu vopsea lavabilă alb, aparataj electric, pachet, obiecte sanitare la baie, tâmplărie PVC cu geam termopan, ușă metalică, uși interior, iar pereții din interior și exterior sunt realizați din cărămidă. Finisajele pot fi alese în funcție de preferințele cumpărătorului. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comisiona cumparator 0%!!!

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | FINISAT | TERASA 30 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
2 CAMERE | FINISAT | TERASA 30 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0%! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, suprafata generoasa de 80 mp., decomand, terasa 30 mp., disponibil la etajul 3/3, vedere deosebita. Imobilul se preda complet finsat ( gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize, intrerupatoare, centrala prorpie). Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | PREL. GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | PREL. GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, semidecomandat, 68 mp. suprafata utila, bucatarie inchisa, centrala proprie, balcon, contorizare individuala. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie ( gresie, faianta, obiecte sanitare, usi de interior, prize, intrerupatoare ). Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP |DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP |DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, decomandat, 63 mp. suprafata utila, bucatarie inchisa, balcon, centrala proprie, contorizare individuala. Apartamentul se preda finisat complet, la cheie, finisajele fiind la alegerea viitorului proprietar. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | Agentie - 0 comision - exclusivitate 70476 €
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 67 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision cumparator 0%!!! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

70476 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE,  75 MPU. BLOC FINALIZAT, LIFT, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 52300 €
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE, 75 MPU. BLOC FINALIZAT, LIFT, COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere de vanzare in zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea - Funigeilor, situat la etajul 5 (mansarda), compartimentare decomandata, suprafata totala 75 mp, bucataria inchisa. Apartamentul se vinde la alb exact cum se prezinta in poze se poate vinde si la cheie la pretul de 65.000 euro cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, pereti finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie termopan Rehau din PVC. Accesul catre proiect se face din Prelungirea Ghencea prin str. Funigeilor, atat pietonal cat si utilizand mijloacele de transport in comun STB, linii 122, 222, R422, R423, R425. Acte cadastru si intabulare disponibile, lucru ce permite mutarea imediat. COMISION cumparator 0%!

52300 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP |DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP |DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, decomandat, 63 mp. suprafata utila, bucatarie inchisa, balcon, centrala proprie, contorizare individuala. Apartamentul se preda finisat complet, la cheie, finisajele fiind la alegerea viitorului proprietar. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
Prelungirea Ghencea, 2 camere, etaj 1/3, 68mp, bucatarie 14mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
Prelungirea Ghencea, 2 camere, etaj 1/3, 68mp, bucatarie 14mp Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Îți propunem pentru cumpărare un apartament cu 2 camere, spațios, foarte bine compartimentat, suprafața utila totală 68 mp, într-un imobil nou, la etajul 1, cu bucătărie închisă de 14 mp. si balcon. Apartamentul se vinde finisat complet, racordat la utilități și cu dotări precum: centrală termică, calorifere, pardoseală din ceramică și parchet, pereți finisați cu vopsea lavabilă alb, aparataj electric, pachet, obiecte sanitare la baie, tâmplărie PVC cu geam termopan, ușă metalică, uși interior, iar pereții din interior și exterior sunt realizați din cărămidă. Finisajele pot fi alese în funcție de preferințele cumpărătorului. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comisiona cumparator 0%!!!

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Imobilul este format din living, bucatarie inchisa, dormitor spatios, hol, un grup sanitar si balcon. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | PREL. GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | PREL. GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, semidecomandat, 68 mp. suprafata utila, bucatarie inchisa, centrala proprie, balcon, contorizare individuala. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie ( gresie, faianta, obiecte sanitare, usi de interior, prize, intrerupatoare ). Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 69 MP | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 75238 €
2 CAMERE 69 MP | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare semidecomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 69 mp. Apartamentul se preda complet finisat, la cheie, finisajele fiind la alegerea viitorului proprietar. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar!

75238 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | FINISAT | TERASA 30 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
2 CAMERE | FINISAT | TERASA 30 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0%! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, suprafata generoasa de 80 mp., decomand, terasa 30 mp., disponibil la etajul 3/3, vedere deosebita. Imobilul se preda complet finsat ( gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize, intrerupatoare, centrala prorpie). Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Comision cumparator 0%! Se accepta credit bancar!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 85 MP | CURTE | D. TABEREI-PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 93333 €
2 CAMERE 85 MP | CURTE | D. TABEREI-PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 85 mp si o curte de 90 mp Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comison 0% pentru cumparator!!!

93333 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI | 2 CAMERE | 80 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 80952 €
DRUMUL TABEREI | 2 CAMERE | 80 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 80 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

80952 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 77 MP | TERASA 22 MP | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 79048 €
2 CAMERE 77 MP | TERASA 22 MP | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0%! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, 77 mp. suprafata utila, decomandat, bucatarie inchisa, centrala proprie, terasa 22 mp. Bloc nou, finalizat! Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil doar la parter si are o suprafata generoasa de 77 mp. Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

79048 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | Agentie - 0 comision - exclusivitate 70476 €
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 67 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision cumparator 0%!!! Proiect rezidențial, situat în Prelungirea Ghencea, zonă în continuă dezvoltare, administrativ, aparținând de sectorul 6, utilități de București (canalizare, gaze, curent), la 2 km de Valea Oltului, având, ca reper, Serele Prelungirea Ghencea.. Construit cu simț de răspundere și atenție față de detalii, proiectul de mici dimensiuni, are un regim de înălțime S+P+2E+3 retras, numărând 22 de unități generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2023 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă.

70476 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE,  75 MPU. BLOC FINALIZAT, LIFT, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 61900 €
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE, 75 MPU. BLOC FINALIZAT, LIFT, COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere de vanzare in zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea - Funigeilor, situat la etajul 5 (mansarda), compartimentare decomandata, suprafata totala 75 mp (balcon 12 mp), bucataria inchisa. Apartamentul se preda la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, pereti finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie termopan Rehau din PVC. Accesul catre proiect se face din Prelungirea Ghencea prin str. Funigeilor, atat pietonal cat si utilizand mijloacele de transport in comun STB, linii 122, 222, R422, R423, R425. Acte cadastru si intabulare disponibile, lucru ce permite mutarea imediat. COMISION cumparator 0%!

61900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apart 2 cam 60mp utili Prel Ghencea Valea Oltului Comision0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 54000 €
Apart 2 cam 60mp utili Prel Ghencea Valea Oltului Comision0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Cauti un apartament aerisit, cu finisaje PREMIUM, intr-o zona rezidentiala cu regim mic de inaltime? Va prezentam, intr-un bloc construit in 2018, un apartament de doua camere cu terasa si boxa, ce raspunde celor mai exigente si pretentioase cerinte, cand vine vorba de confort si siguranta. Blocul are un regim de inaltime de doua etaje plus mansarda, pe o structura de rezistenta mixta din lamele si diafragme de beton armat iar compartimentarea interioara este exclusiv din caramida protherm de 30 cm. Finisajele interioare au fost atent alese astfel incat sa imbine intr-un mod armonios luxul si simplitatea, folosindu-se: travertin, granit si marmura, parghet nemtesc, tâmplăria Veka clasa A cu control solar exterior si feronierie ROTO, sistem de zugraveala APLA, obiecte sanitare KOLO, iar usile interioare si cea de la intrare sunt fabricate in Romania. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 60 mp, compartimentat astfel: living si bucatarie open space cu o suprafata utila de aproximativ 27 mp, baie cu cada si dus avand o suprafata de 7 mp, dormitor de aproximativ 15 mp si nu in ultimul rand balconul deschis de 11 mp. Baia și balconul sunt hidroizolate ISOMAT iar tavanul este izolat fonic cu polistiren extrudat – 3cm. Blocul este racordat la toate utilitatile orasului: apa, gaz, canal si electricitate, apartinand de Sectorul 5, iar accesul se face atat din Prelungirea Ghencea cat si dinspre Sos. Alexandriei. Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie!

54000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă / Vilă, 5 camere, teren 690 Mp., Prelungirea Ghencea - Maracineni Agentie - 0 comision - exclusivitate 280000 €
Casă / Vilă, 5 camere, teren 690 Mp., Prelungirea Ghencea - Maracineni Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Casa de vanzare, situata pe strada Maracineni, constructie 2015, din cadre de beton si caramida, teren 690 mp., deschidere 19 metri liniari, SU 230 Mp., regim de inaltime D+P+M, la demisol avem o camera tehnica si un beci de 35 Mp.(cu intrare direct din casa), la parter 2 dormitoare master(bai proprii), dressing, 3 bai, living de 42 mp., + bucatrie inchisa(+ camara), cu iesire in terasa exterioara, iar la mansarda sunt 2 dormitoare, si o baie + 3 spatii de depozitare. Casa este izolata cu polistiren, utilitati, centrala termica Buderus de 42 kw, pe gaz, curent, put (adancime 56 m) si fosa septica cu statie de epurare. Curtea este amenajata cu gazon, pomi fructiferi si brazi, sistem de drenaj pentru apa de ploaie(in subteran), vita de vie, zmeura, si o mica gradina de legume in partea din spate, zona este foarte linistita, accesul catre locatie se face pe strazi asfaltate, strada privata(acces cu bariere si telecomanda) Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi! Comision cumparator 0%!

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE,  75MP UTILI, BLOC FINALIZAT, GATA DE MUTAT, LIFT! Agentie - 0 comision - exclusivitate 61900 €
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE, 75MP UTILI, BLOC FINALIZAT, GATA DE MUTAT, LIFT! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere de vanzare in zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea - Funigeilor, situat la etajul 5 (mansarda), compartimentare decomandata, suprafata totala 75 mp (balcon 12 mp), bucataria inchisa. Apartamentul se preda la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, pereti finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie termopan Rehau din PVC. Accesul catre proiect se face din Prelungirea Ghencea prin str. Funigeilor, atat pietonal cat si utilizand mijloacele de transport in comun STB, linii 122, 222, R422, R423, R425. Acte cadastru si intabulare disponibile, lucru ce permite mutarea imediat. COMISION cumparator 0%!

61900 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE,  75MP UTILI, BLOC FINALIZAT, GATA DE MUTAT, LIFT! Agentie - 0 comision - exclusivitate 61900 €
DRUMUL TABEREI - 2 CAMERE, 75MP UTILI, BLOC FINALIZAT, GATA DE MUTAT, LIFT! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere de vanzare in zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea - Funigeilor, situat la etajul 5 (mansarda), compartimentare decomandata, suprafata totala 75 mp (balcon 12 mp), bucataria inchisa. Apartamentul se preda la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, pereti finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie termopan Rehau din PVC. Accesul catre proiect se face din Prelungirea Ghencea prin str. Funigeilor, atat pietonal cat si utilizand mijloacele de transport in comun STB, linii 122, 222, R422, R423, R425. Acte cadastru si intabulare disponibile, lucru ce permite mutarea imediat. COMISION cumparator 0%!

61900 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator! Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(