Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Hasdate (Savadisla)  - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Hasdate (Savadisla) - 43000 EURO Hasdate (Savadisla), Hasdate (Savadisla) , jud. Cluj

TEREN INTRAVILAN in suprafata de 416 mp, situat in cartierul de locuinte Strada Hasdatii, Municipiul Gherla, destinat construirii CASA FAMILIARA P+1E CU GARAJ SI iMPREJMUIRE. Pe teren exista deja edificata FUNDATIA CU RADIER a viitoarei constructii, realizata in conformitate cu proiectul. Pentru continuarea constructiei exista PROIECT + AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE aflata in termen de valabilitate ca perioada de executie (termen valabilitate pana in luna 10 an 2026). in proiect, casa este cu doua niveluri, P+1E, astfel: PARTER –suprafata construita este de 96,40 mp, din care 15,39 este Garaj auto; ETAJ – suprafata construita este de 96,40 mp. De asemenea, la limita de proprietate, exista UTILITATI: 1. Energie electrica – bransament si contract de furnizare definitiv; 2. Gaze naturale – bransament nominalizat pe numele proprietarului constructiei; 3. Retea apa potabila publica – racord cu dop pregatit pentru bransare; 4. Canalizare - racord cu dop pregatit pentru bransare; 5. Pe strada functioneaza iluminatul public. Situatia juridica a terenului: - in prezent - Posesie – atribuire in folosinta pentru construirea unei locuinte – prin Proces Verbal de punere in posesie in conformitate cu Legea nr. 15/2003; - la momentul finalizarii edificarii constructiei (dupa receptia constructiei) devine - cu Drept de proprietate asupra terenului + constructie. Terenuri - Gherla , Terenuri - Cluj

43000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(