Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol Gorj, Bucureasa - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare terenuri agricol Gorj, Bucureasa - 7000 EURO Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

1000 mp teren extravilan in municipiul Tg-jiu, limita sat Bucureasa, comuna Danesti, cu carte funciara existenta.

7000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Gorj, Bucureasa - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Bucureasa - 50000 EURO Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

Casa este situata in Bucureasa la aproximativ 6 km de centrul orasului Tg Jiu. Este construita pe 2 nivele: P+M + beci si are aproximatic 70 mp pe nivel. An constructie 2008-2010. Parterul este locuibil, partial mobilat. Mansarda este la rosu si are aceeasi compartimentare ca si parterul numai ca in locul bucatariei se afla un dormitor. Camera centralei este echipata cu centrala mixta lemne/carbune Viadrus si boiler termoelectric. Casa a fost locuita timp de 4 ani si este perfect locuibila in continuare fiind foarte calduroasa iarna si racoroasa vara. Toate materialele folosite sunt de calitatea 1 dupa cum urmeaza: Caramida MACOTERM 290X240X238 MACOFIL, tigla Bramac, Jgheaburi si burlane PVC Stabicor Bramac, Polistiren Caparol de 10 cm, Tamplarie PVC culoare Nuc cu sticla trilpa QFort, Usi interior din lemn de brad stratificat, Parchet 12mm, Instalatie termica pe cupru, Instalatie electrica pe cupru, Scara este placata cu lemn de stejar stratificat. Baia este echipata numai cu produse de calitate superioara. Mansarda este separata de parter cu un perete de OSB , provizoriu, pentru a nu se pierde caldura. Dupa finisarea mansardei acest perete poate fi indepartat. Utilitati: apa curenta, canalizare(+ fosa septica construita anterior), curent. Suprafata teren 403 mp. Pentru mai multe detalii si poze va rog sa ma contactati pe e-mail sau telefon (0720477260). Pretul este fix.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Gorj, Bucureasa - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Gorj, Bucureasa - 0 EURO Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

Teren intravilan, deschidere 30 m, situat intre case. Toate utilitatile existente la poarta. Cadastru si intabulare, unic proprietar, vanzarea se poate efectua imediat.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Gorj, Bucureasa - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Bucureasa - 8000 EURO Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

Terenul este situat pe strada Ana Ipatescu la intrarea in localitatea Bucureasa si este intravilan exista PUZ. Zona linistita, utilitati, apa, canalizare, curent electric, gaze, etc.

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Bucureasa - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Bucureasa - 0 EURO lunar Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

Teren ideal pentru constructie casa,depozit, la intrare in Bucureasa ,suprafata 1639 mp ,16m deschidere la strada,cadastru,certificat de urbanism,utilitati la strada,apa,curent.Pret 9 euro/mp

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.