Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare casa 1 camere Bacau, Comanesti - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa 1 camere Bacau, Comanesti - 115000 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Proprietar, Vand casa de vacanta la munte, situata la strada in Pasul Ghimes-Faget, dispusa S+P+1+M, in localitatea Preluci, com. Agas, jud.Bacau, la aprox. 10 km de orasul Comanesti, jud. Bacau. Specificatii: - An constructie: 2000 - Deschiderea la drum a curtii : 16 mp; - Suprafata construita: 300 mp; - Curte 500 mp; - Subsol cu garaj + camera fantanii si boilerului + camera centralei - Parter: terasa in fata casei + living room + 1 birou + 1 baie + 1 dormitor + 1 bucatarie + hol + terasa spate; - Etaj : 1 living room + 3 dormitoare + baie + 1 balcon fata + 1 balcon spate; - Mansarda : 1 camera + 1 balcon + (poate fi facuta si o baie) - !!! Curent trifazat si monofazat !!!! (pot fi facute activitati de comerciale) - Centrala termica pe lemne, foarte eficienta ; - Boiler termo-electric 500 litri.(poate fi conectat la panouri solare) In curte se ma afla 2 anexe care pot avea intrebuintari multiple (momentan sunt magazii). Casa se vinde mobilata si utilata complet si poate fi locuita imediat. Casa poate fi transformata in pensiune turistica sau se pot desfasura si alte activitati comerciale avand in vedere prezenta curentului trifazic. Casa nu este ipotecata sau grevata de alte sarcini, iar actele sunt in regula. Accept si credit ipotecar. Mai multe informatii ofer cu placere la telefon. Nu accept schimburi ! PRETUL LA VANZARE ESTE NEGOCIABIL ! PENTRU INCHIRIERE PRETUL ESTE 550 EURO / LUNA

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Comanesti - 54880 EURO Proprietar 54880 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Comanesti - 54880 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Aprtament 3 camere spatioase,etaj 2,str Garlei,bloc nou in Comanesti,85mp,facilitati,schimbat pereti,tras glet,installation Nouakchott electricitate,marmura blat la bucatarie,mobila la comanda din sticla,incalzire centrala proprie,3 balcoane inchise termopan,alarma cu senzori si telecomanda ,suna la 5 nr de tel satelit,bucatarie open space,oglinzi 22mp,beci subsol,aprtamentul este situat intre doua blocuri,foarte calduros,baie noua cu cada ,baterie noi,suprafata cadastru 94mp.

54880 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Bacau, Comanesti - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa 1 camere Bacau, Comanesti - 120000 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Proprietar, Vand casa de vacanta la munte, situata la strada in Pasul Ghimes-Faget, dispusa S+P+1+M, in localitatea Preluci, com. Agas, jud.Bacau, la aprox. 10 km de orasul Comanesti, jud. Bacau. Specificatii: - An constructie: 2000 - Deschiderea la drum a curtii : 16 mp; - Suprafata construita: 300 mp; - Curte 500 mp; - Subsol cu garaj + camera fantanii si boilerului + camera centralei - Parter: terasa in fata casei + living room + 1 birou + 1 baie + 1 dormitor + 1 bucatarie + hol + terasa spate; - Etaj : 1 living room + 3 dormitoare + baie + 1 balcon fata + 1 balcon spate; - Mansarda : 1 camera + 1 balcon + (poate fi facuta si o baie) - !!! Curent trifazat si monofazat !!!! (pot fi facute activitati de comerciale) - Centrala termica pe lemne, foarte eficienta ; - Boiler termo-electric 500 litri.(poate fi conectat la panouri solare) In curte se ma afla 2 anexe care pot avea intrebuintari multiple (momentan sunt magazii). Casa se vinde mobilata si utilata complet si poate fi locuita imediat. Casa poate fi transformata in pensiune turistica sau se pot desfasura si alte activitati comerciale avand in vedere prezenta curentului trifazic. Casa nu este ipotecata sau grevata de alte sarcini, iar actele sunt in regula. PRETUL ESTE NEGOCIABIL ! Accept si credit ipotecar. Mai multe informatii ofer cu placere la telefon. Nu accept schimburi !

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 13 camere Bacau, Comanesti - 79500 EURO Proprietar 79500 €
Vanzare casa 13 camere Bacau, Comanesti - 79500 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Casa pozitionata intr-o zona cu un peisaj superb si o panorama excelenta a orasului, construita in 2013,living deschis cu bucatarie si loc de servit masa ,3 dormitoare ,baie, terasa 70 mp,bucatarie vara cu terasa,magazie,camera tehnica,telefon,internet,tv, casa si curtea un total de 3000 mp teren cu livada tanara pe rod,nota:casa se vinde complet mobilata si utilata , este situata in Comanesti-Bacau si detine tot confortul necesar,mai multe poze si relatii in privat,proprietar tel. 740 - arata telefon -

79500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Bacau, Comanesti - 68900 EURO Proprietar 68900 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Comanesti - 68900 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Vindem teren intravilan cu casa (veche - e nevoie de renovare sau demolare) intr-o zona foarte buna - 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului Comanesti. Pe o mare parte a terenului se afla si o livada de pomi fructiferi. Zona este complet utilata cu apa, gaz, electricitate, cablu TV. O parte din teren este inclinat si permite construirea unei case pe deal, la o altitudine mai inalta, oferindu-va o vedere panoramica asupra orasului. Adresa exacta este: 19 Strada Tudor Vladimirescu, Comanesti, Bacau Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati telefonic.

68900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Bacau, Comanesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Bacau, Comanesti - 0 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Vand teren intravilan in Comanesti cu suprafata de 2052mp situat pe strada Unirii (la troita). Terenul are doua cai de acces, atat pe strada principala cat si pe strada secundara. La cerere, se poate vinde si parcelat(loturi 700 m2)

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bacau, Comanesti - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bacau, Comanesti - 35000 EURO Comanesti, Comanesti , jud. Bacau

Vand apartament 3 camere,70 m2 et 1,str Nufarului . Apartamentul se poate vinde in starea din poze la 35000euro sau complet renovat cu instalatii electrica si termica noi,tamplarie noua,bai noi,parchet etc,practic totul nou...care se pot amenaja la preferinta clientului cu 45000 euro! Tel 720 - arata telefon -

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(