Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 33000 EURO Urca, Urca , jud. Cluj

Casa cu 3 camere, bucatarie, hol, baie, camara, curte Si gradina de 1000m patrati. Situatie juridica la zi (intabulata).

33000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri agricol Cluj, Urca - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri agricol Cluj, Urca - 0 EURO lunar Urca, Urca , jud. Cluj

Ocazie de nerefuzat pentru cine stie sa aprecieze linistea,curatenia peisajul cu padure doua ape curgatoare de munte loc de constructie a mai multor cabane cu flora si fauna deosebita situata in loc.Bulz jud. Bihor,limita cu jud Cluj in partea N-Vestica a muntilor Vladeasa la 75 km de Oradea sau de Cluj.Terenul are cadastral cu posibilitate de al mari,are o poenita unde se poate construi,doua ape curgatoare cu debit destul de mare pentru pastravarie profesionala ,apa pe timp de vara nu urca peste 17 grade .Cam jumatate terenul este cu arbori seculari de fag si mesteacan ce ar asigura partea de incalzire pe timp de iarna.Curentul electri e la distanta de 250 metri de teren.Apa potabila prin cadere de la izvor.Terenul respectiv nu are nici un vecin sau vreo sursa de poluare pe cele doua vai,este o liniste totala.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1300 mp Cluj, Urca - 5500 EURO Proprietar 5500 €
Vanzare terenuri constructii 1300 mp Cluj, Urca - 5500 EURO Urca, Urca , jud. Cluj

Cu posibilitate de racordare la apa, gaz si curent. Front strada principala 20m.

5500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 32500 EURO Proprietar 32500 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 32500 EURO Urca, Urca , jud. Cluj

Casa se afla la 8 km de Campia Turzii, intr-un cadru natural placut. Are livada cu 100 de pomi si vie. Are toate utilitatile, gaz, curent, canalizare. Are 3 camere, una dintre ele fiind la mansarda, are beci, si terasa. Pot fi contactat in fiecare zi dupa ora 18:00.

32500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 85000 EURO Urca, Urca , jud. Cluj

casa P + E+ pod , terasa acoperita, beci de 28mp cu rafturi,la parter are bucatarie + living in stil open space ,camara, baie, dormitor, iar la etaj 3 dormitoare, hol, baie , dresing, 3 balcoane. 2 intrari, gresie, faianta, parchet., centrala termica super economica cu consum redus,se poate dovedi cu plata facturilor de consum, calorifere, sistem de incalzire cu repartitoare .izolata termic cu polistiren de 10 cm. usile de intrare si geamurile sunt de termopan cu tamplarie pvc, iluminat led, parterul este mobilat complect, anexe gospodaresti,mic depozit de cereale cu moara ,cotete pentru porci,2 zone ingradite pentru cresterea gainilor, loc inchis pentru cresterea iepurilor, coser pentru porumb, gradina de zarzavaturi, plantatie de zmeura si capsuni,pomi fructiferi,vita de vie. tot terenul este ingradit. ,teren total 1000mp,,toate utilitatile,constructie terminata in 2013, cu toate actele si autorizatiile in regula, certificat energetic, zona foarte linistita plina de pomi, panorama superba, este situata la 100 de metri de gradinita si scoala, magazin, farmacie, teren de fotbal, imagini si filmari din timpul constructiei, pentru interesati de poate vinde cu tot cu mobila si electrocasnicele existente. releu semnal GSM. Sistem de supraveghere video.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Urca - 100000 EURO Urca, Urca , jud. Cluj

Casa de vanzare Vand casa în sat urca 10 km de Câmpia Turzii acte la zi intabulata casa e întreținută. Teren bun arabil 6 ari preț negociabil zona bună liniștită. Dotării curent gaz apa e buna de utilizat infn tel. 746 - arata telefon - Ovidiu preț în euro 21000 negociabil

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.