Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Gorj, Preajba Mare  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Gorj, Preajba Mare - 0 EURO Preajba Mare, Preajba Mare , jud. Gorj

Vand teren intravilan in Preajba , situat intre case, cu toate utilitatile in fata parcelei. Accept si schimburi. Terenul se afla langa Poiana Narciselor.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Gorj, Preajba Mare  - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Preajba Mare - 0 EURO lunar Preajba Mare, Preajba Mare , jud. Gorj

Teren Intravilan in cartier Preajba ( 8 km de centrul orasului Tg Jiu). Terenul are o suprafata de 930 mp , cu o latime de 24 m. Este situat pe strada Aviatorilor , avand deschidere la strada ,si la toate utilitatile : Gaze Apa+ Canalizare Internet/ Cablu ( Digi si Akta) Electricitate Pe teren se afla: O anexa de 20 mp , complet izolata ( izolatie de 10 cm) , geam si usa din termopan. Un spatiu de depozitare cu o suprafata de 60 mp , complet acoperit ( acoperis tabla) Un solar de 30 mp din policarbonat Apa curenta -> O fantana sapata in 2017 cu instalatie functionala ( pompa submersibila + accesorii) ..fantana nu seaca niciodata Turn de irigatii format din 2 bazine ( 2 mc) cu structura metalica. Mai multe detalii la nr de tel afisat. Multumesc

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2500 mp Gorj, Preajba Mare  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Gorj, Preajba Mare - 0 EURO Preajba Mare, Preajba Mare , jud. Gorj

Zaress imobiliare va ofera teren intravilan in suprafata de 2500mp pentru constructie casa situat in cartierul Preajba cu o deschidere la strada de 13.5m si posibilitati de extindere Terenul beneficiaza de apa de la retea pe parcela si curent electric si gaze in fata Mijloace de transport in comun

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Gorj, Preajba Mare  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Preajba Mare - 65000 EURO Preajba Mare, Preajba Mare , jud. Gorj

Vand casa cu 3 camere, bucatarie 6 /3, beci 6/3, doua terase, 2 bai, teren 2400 m2 livada cu pomi fructiferi 2 halangi cu vie in cartier Preajba la 7 km de Tg - jiu.

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.