Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Dolj, Sopot  - 4500 EURO Proprietar 4500 €
Vanzare terenuri agricol Dolj, Sopot - 4500 EURO Sopot, Sopot , jud. Dolj

Vind doua pogoane padure in comuna Sopot,toate actele necesare inclusiv titlu de proprietate,lemnul din padure este stejar,(10000 mp)

4500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Dolj, Sopot  - 2200 EURO Proprietar 2200 €
Vanzare terenuri agricol Dolj, Sopot - 2200 EURO Sopot, Sopot , jud. Dolj

Vand Padure cu suprafata de 2,4 Hectare cu iesire la drum forestier in comuna Sopot, judetul Dolj (la 27 km de Craiova) Padure de STEJAR NE EXPLOATATA! Cu toate actele descurcate Cadastru, Intabulare, Inscriere in cartea funciara si toate taxele/impozitele la zi. Pret: 5280 Euro Negociabil. Iar intr-o parcela alaturata 1.7 Hectare fara Cadastru, intabulare (Actele trebuie facute). Pret: 3740 Euro Negociabil Pret total: 9000 Euro Negociabil.

2200 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.