Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Ilfov, Dumitrana  - 174000 EURO Proprietar 174000 €
Vanzare casa Ilfov, Dumitrana - 174000 EURO Dumitrana, Dumitrana , jud. Ilfov

Proprietar vand casa cu gradina pe un teren de 1483 mp in Dumitrana, Magurele, la 13 km de Bucuresti. Casa are o suprafata totala de 181 mp cu amprenta la sol 107mp, este construita din 2007 ca si locuinta permanenta P+1+M, (4 dormitoare de 14-16mp, un living de 36 mp, 2 bai, bucatarie open space si camera tehnica pt masina de spalat) din barne de lemn imbinate in coada de randunica, se afla in planul doi fata de strada principala, la capatul unei alei pietruite. Este izolata si interior si exterior, are termopane de lemn si camerele sunt finisate cu barne aparente. Este racordata la curent trifazat, are incalzire cu centrala pe gaz, A/C si dotata cu panouri fotovoltaice trifazate din 2023. La parter sunt doua sobe pe lemn, functionale. Are put propriu si fosa septica. Case de vanzare - Dumitrana , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

174000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Dumitrana  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dumitrana - 16000 EURO Dumitrana, Dumitrana , jud. Ilfov

Vand teren lot mic 250 mp.+drum privat. Deschidere 14 ml pretabil pt constructie casa. Utilitati la 50 m de teren, este situat in Dumitrana ,Ilfov str. Tigaretei la ,15 min.de Unirii. Terenuri - Dumitrana , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

16000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(