Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Persoana fizica, vand teren intravilan cu suprafata de 2900 m2 (front 20,5m) in sat Gheorghieni, zona cu priveliste in plina dezvoltare. Utilitati in apropiere. Pret 15 euro/m2 negociabil.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Gheorghieni - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Gheorghieni - 320 EURO lunar Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

PF inchiriez apartament 2 camere Gheorghieni, str Bocskai Istvan nr 1 (capat de Gheorghieni, spre Borhanci -> la 3 statii de piata Cipariu). Apartamentul este intr-un bloc nou la etajul 1 si are urmatoarele dotari: televizor, masina de spalat rufe, cuptor, frigider, aspirator. Suprafata apartament: 50 mp + balcon. Deoarece una din camere este impreuna cu bucataria apartamentul este mai potrivit pentru un cuplu sau pentru o singura persoana. Apartamentul este liber incepand cu 21 iulie. Nr maxim de persoane acceptate: 2. Nu primim familie cu copii. Ap se inchiriaza pt minim un an! Nu primim chiriasi care doresc sa fumeze in ap. Nu primim chiriasi care au animale de companie.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 89500 EURO Proprietar 89500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 89500 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Persoana fizica vand apartament 2 camere decomandate langa Politia Rutiera in Gheroghieni intr-un imobil reabilitat termic la etajul 3. Finisajele folosite sunt de inalta calitate . Beneficiaza de un balcon de 10 mp. Se vinde mobilat partial. Este ideal atat pentru familii cat si pentru investitie deoarece sunt foarte aproape mijloace de transport in comun , parc , magazine , Piata Hermes , Interservisan , Iulius Mall si Fsega Pentru alte detalii sau vizite va stau la dispozitie.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 67900 EURO Proprietar 67900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 67900 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand apartament 2 camere, parter inalt, 45 mp, in bloc din caramida, zona Gheorghieni, str. Unirii, aproape de Iullius Mall, scoala, gradinita si campusul universitar FSEGA, si la 5 min. distanta de mijloacele de transport. Apartamentul este semifinisat, dispune de geamuri termopan, geam baie, usa metalica intrare, parchet lemn, termoficare cu repartitoare caldura, mobilat/utilat, aragaz, frigider, masina de spalat, si loc de parcare propriu. Ideal investitie.e.

67900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Gheorghieni - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Gheorghieni - 200000 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Casa se afla in cartierul Gheorghieni, pe strada Septimiu Albini. Suprafata totala a terenului este de 300mp din care 80mp construiti. In curte este construita si o anexa ce dispune de bransament de curent separat, avand o suprafata aproximativa de 15mp. Anexa dispune de autorizatie de constructie. Casa este compartimentata astfel: -bucatarie -baie + spatiu de depozitare -2 camere Dispune de o orientare Est-Sud-Vest ceea ce ii ofera lumina naturala pe toata perioada zilei. Dotari: -Incalzirea se face cu incalzire prin pardoseala(hol,bucatarie,baie) dar si cu calorifere, si doar cu calorifere in camere. -In camere este parchet din lemn masiv. -Geamuri termopan cu profil din lemn. -Pod + beci Parcare inchiriata de la primarie in fata casei.

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Persoana fizica schimb apartament 3 camere cartierul Gheorghieni cu casa in apropierea Clujulu (max 10 km, cu min 500 mp teren). Camerele sunt decomandate, Etaj 1/4, baie bucatarie, gresie, faianta, termopane, centrala din 2015. Doar schimb. Fara agentii.

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 550 EURO lunar Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Dau in chirie apartament nou in zona Gheorgheni (Grand Park Residence) cu parcare proprie

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 300 EURO lunar Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Caut coleg de apartament intr-un apartament cu trei camere compusa din hol+dressing; 2 dormitoare; 2 bai; living+bucatarie; terasa 28mp. Camera dispune de baie proprie. Imobilul se afla in Gheorghieni la complexul Grand Park Residence la 800m de Iulius Mall. Tel: 749 - arata telefon -

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Gheorghieni - 450 EURO lunar Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Apartamentul este complet mobilat si utilat , fiind intr-o stare foarte buna. Este situat intr-o zona linistita si are o priveliste frumoasa. Potrivit atat pentru familie cat si pentru studenti.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren extravilan in satul Gheorghieni, la 15 min de Borhanci, Cluj Napoca. Parcela are 2.900 mp, avand o latime de 10m si o lungime de 290m. Terenul are o amplasare cu o panorama deosebita, avand padurea pe o latura mica si deshiderea larga spre valea pitoreasca in partea opusa. Este situat la 150m de restaurantul german Gasthof Cluj Blick. Detinem acte, CF in regula.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 73000 EURO Proprietar 73000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 73000 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren intravilan cu cabana. 1400 m2.Latime 16 m, lungime 100 m. Cabana are doua camere, bucatarie si terasa de vara. Mansarda este neterminata . Dimensiuni cabana: 48 m2. Dimensiuni mansarda: 24 m2. Facilitati la 30 m ( apa, lumina) Terenul este la 200 m de strada principala. Terenul are vis a vis pe ambele parti paduri. Locul este linistit, zona pitoreasca. Acte in regula! Mai multe detalii la telefon: 747 - arata telefon - pret negociabil. Terenul este la 7 km dinstanta de capatul lui 32.

73000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Cluj, Gheorghieni - 139000 EURO Proprietar 139000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Gheorghieni - 139000 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand casa unifamiliala parter+etaj situata in Sat Ghiorgheni ce se afla la aproximativ 11 km fata de CLUJ Casa este amplasata pe un teren intravilan in suprafata de 700 mp. Zona foarte linistita, priveliste frumoasa. Proiectul beneficiaza de: - Fundatii din beton; - Pereti portanti si de compartimentare din blocuri ceramice; - Termoizolatie sub placa pe sol si peste placa pe sol - Pereti exteriori di blocuri ceramice cu grosimea de 30 cm - Invelitoare din tigla beton cu accesoriile aferente; - Termoizolatie exterioara polistiren expandat 10 cm Caparol - Bariera vapori, termoizolatie vata bazaltica planseu peste etaj; - Tamplarie cu profil Rehau , culoare gri antracit; - Incalzire in pardoseala la parter; - Centrala in condensatie; - Terase si jardiniere flori; Suprafete: - Suprafata utila 140 mp; Structurare casa: Parter: - Hol intrare - Bucatarie; - Loc pentru luat masa - Living; - Baie de serviciu - Casa scarii - Depozit - Garaj Etaj: - 3 dormitore; - Dresing; - Baie; Casa se vinde la stadiu semifinisat: - Lucrari exterioare finalizate complect; - Pereti gletuiti; - Sapele turnate, - Instalatiile electrice, sanitare, termice la pozitie; - Centrala montata; - Usa intrare; - Utilitati La cererea clientului proiecutul poate suporta orice modificare daca lucrarile respective nu au fost executate. Pentru detalii va stam la dispozitie. CASELE SUNT LA STADIUL DE PROIECT URMAND A FI CONSTRUITE IN 2019!

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 955 mp Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 955 mp Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren intravilan in Sat.Gheorghieni, suprafata de 1150mp,front 24m, forma dreptunghica, utilitatila in fata terenului, zona linistita, panorama deosebita,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Cluj, Gheorghieni - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare casa 1 camere Cluj, Gheorghieni - 67000 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand casa si gradina in sat Gheorghieni la 6 km de Cluj-Napoca, dupa cart. Borhanci, zona deosebit de linistita si panorama superba. Drum asfaltat. Teren 1377 mp. Front stradal: 14 m Casa este compusa din doua corpuri: - o constructie veche renovata cu suprafata utila de 40 mp (dintr-o camera finisata, termopane de lemn, baie, groapa septica si fantana in beci, curent electric, internet) - si o constructie noua nefinisata, din boltari cu o suprafata utila de aprox. 54 mp cu posibilitate de etajare si mansardare. Doua garaje, pavilion cu gratar, fantana. Posibilitate racordare la gaz. Curtea se poate parcela in doua, terenul are doua iesiri stradale cu posibilitate acces auto din ambele parti. Acte la zi, carte funciara pe numele vanzatorului.

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand 6 parcele in satul Gheorghieni de 900-1000 mp, cu CF si certificat de urbanism. Drum asfaltat, apa, gaz, curent, panorama. Merita vazut. 40euro/mp

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1695 mp Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1695 mp Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren intravilan 1695 m2 in sat gheorghieni. Pt mai multe detalii sunati la nr

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Gheorghieni - 3000 EURO Proprietar 3000 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Gheorghieni - 3000 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand parcele in extravilan de 2900 mp cu titlu de proprietate intre Gheorghieni si Aiton. Front de 10 m la drumul principal asfaltat, curent la teren sau foarte aproape. La 1 km de iesirea din satul Gheorghieni spre Aiton. Pret fix. Va rog sa nu scrieti mesaje, exista numar de telefon pentru contact.

3000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren INTRAVILAN , in intravilanul satului Gheorgheni; 1 parcela de 3000 mp si 1 parcela de 2800.(parcelele se afla fata-n fata) Terenul se afla la aproximativ 190 metrii de la ultima casa veche construita ; Parcelele nu se afla lipite; se afla una dupa alta !! Si 70 metrii de la utilitati !! pretul este negociabil.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren intravilan in sat Gheorghieni 40euro/mp ,curent, gaz, apa la marginea terenului ,drum asfaltat,zona linistita , panorama deosebita, dechidere 16ml . Terenul se vinde intreg! 4000mp

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Gheorghieni - 0 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren intravilan in satul Gheorghieni, cu suprafata de 1046 m2. Pretul este 45 euro/m2.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 60900 EURO Proprietar 60900 €
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 60900 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Teren extravilan Vand teren extravilan in apropierea satului Gheorgheni, la 10 km de Cluj-Napoca (locație aproximativa: deasupra bisericii reformate,zona sere)   Panorama deosebita,aer curat,pomi fructiferi Suprafata 2900 mp (preț negociabil)Tel: 0745096212

60900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 60900 EURO Proprietar 60900 €
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 60900 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Teren extravilan Vand teren extravilan in apropierea satului Gheorgheni, la 10 km de Cluj-Napoca (locație aproximativa: deasupra bisericii reformate,zona sere)   Panorama deosebita,aer curat,pomi fructiferi Suprafata 2900 mp (preț negociabil)Tel: 0745096212

60900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3800 mp Cluj, Gheorghieni - 68400 EURO Proprietar 68400 €
Vanzare terenuri constructii 3800 mp Cluj, Gheorghieni - 68400 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Teren Vand teren in satul GHEORGHIENI com FELEACU aproape de CLUJ zona linistita utilitati in fata terenulu gaz curent apa drum asfaltat front 16 metrii suprafsta 3800 mp cu CF. Pret negociabil 18 euro mp.

68400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Cluj, Gheorghieni - 2900 EURO Proprietar 2900 €
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Cluj, Gheorghieni - 2900 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Teren zona sat gherorgheni Teren zona sat gheorgheni 16,11 euro/mp la marginea padurii.

2900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 78300 EURO Proprietar 78300 €
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 78300 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren sat Gheorghieni Teren deasupra satului Gheorgheni la 500 m de drumul principal din sat. Terenul este extravilan si are CF. Conform certificatului de urbanism se pot construi anexe gospodaresti ale exploatatiilor agricole.

78300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 78300 EURO Proprietar 78300 €
Vanzare terenuri constructii 2900 mp Cluj, Gheorghieni - 78300 EURO Gheorghieni, Gheorghieni , jud. Cluj

Vand teren sat Gheorghieni Teren deasupra satului Gheorgheni la 500 m de drumul principal din sat. Terenul este extravilan si are CF. Conform certificatului de urbanism se pot construi anexe gospodaresti ale exploatatiilor agricole.

78300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.