Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare spatiu comercial Salaj, Bucuresti Proprietar 199000 €
Vanzare spatiu comercial Salaj, Bucuresti Salaj, Bucuresti

• Spatiu comercial cu o vizibilitate ridicata este amplasat stradal langa BIROUL DE VANZARI al complexului CONFORT URBAN, in proximitatea statiei RATB, pe sos. Salaj nr. 363, sector 5, Bucuresti. • CONFORT URBAN RESIDENCE RAHOVA aflat in vecinatatea complexului DREAM RESIDENCE, ambele amplasate in sectorul 5 al Capitalei, pe sos. Salaj, cu acces usor din Calea Rahovei, la o distanta de 15 min de UNIRII. • Spatiului comercial cu suprafata de 100 mp, (conform schitei de cadastru) include si o terasa de circulatie de 39 mp, situata in fata acestuia. • Spatiul a fost construit si finisat in 2014 conform ultimilor standarde si cerinte in domeniu. Spatiul are vitrina la strada de 8,2m, cu ferestre confectionate din termopan, si are trase prize electrice de 220v si 380v, pentru cablu internet si TV, alaturi de toate conexiunile necesare pentru sistemele de alarmare impotriva efractiei si de supraveghere video, pentru reclama tip casete luminoase in exterior etc.. • Spatiul comercial are pardoseala confectionata din piatra naturala (travertin lustruit de culoare bej) si centrala termica proprie marca Ariston cu radiatoare din otel montate pe vertical. De asemenea spatiul este dotat cu aer conditionat tip climatizare reglabila care este integrata in tavanul casetat alturi de sistemul de iluminare cu lampi – tuburi neon. • Spatiul are o impartire flexibila, in prezent aceasta fiind de 4 incaperi si un grup sanitar, si poate fi adus cu usurinta in starea initiala de compartimentare, respectiv la un spatiu pt vanzare de 90mp, o incapere cu destinatie de birou/depozitare de 6,5mp si un grup sanitar de 3,5mp. • Se preteaza a fi inchiriat pentru orice fel de activitate comerciala.

199000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 43000 €
Apartament 2 camere Rahova Salaj, Bucuresti

2 camere Rahova-Sos Alexandriei, 56 mp, bloc din 1982, gresie, faianta, usa metalica, termopan, cadastru si intabulare. Renovat recent. Acces facil mijloace de transport, piata, banci, etc, Pretul este discutabil.

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(